Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zdjęcia Forumowiczów
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
T-Mac
nowe forum wiec trza znowu ten temat reanimowac smile.gif
na poczatek wrzucam swoie 2 dzisiejsze fotki

czekam na fotki innych smile.gif
siano
dam i ja:

StraY
ładny, gustowny pomarańczowy dres :]

i po zaprawie na poprawinach na plaży :wink:
amar
Stray, zajebisty lancuch na reke. Skad masz? smile.gif
T-Mac
pewnie pamiatka po odsiadzce smile.gif
StraY
łańcuch był żeby nikt nie wchodził tam gdzie mam to zdjęcie bo jakaś sztolnia tam jest i zakaz wstępu smile.gif
Tom_my
moje fotki z wakacji sprzed roku:

biggrin.gif
kemot
2 zdecydowanie pozytywne biggrin.gif
v@d!m
Cytat
nowe forum wiec trza znowu ten  temat reanimowac smile.gif  
na poczatek wrzucam swoie 2 dzisiejsze fotki  

czekam na fotki innych smile.gif

mMm jakie sexi hal
Kusik

Oto i ja obywatel Szczecina tongue.gif Nie ma jak patriotyzm co?
kemot
biala sciana, biala koszulka biggrin.gif co ci sie z brwia stalo? urwis z ciebie? laugh.gif
Kusik
Cytat
co ci sie z brwia stalo? urwis z ciebie?  :lol:

Nie wypadek samochodowy 10 czy nawet wiecej lat temu...
mino
V@D!m ale ty masz spojrzenie loooo....tylko nie zabijaj...
T-Mac
jak Damien z Omen-u biggrin.gif
v@d!m
Cytat
V@D!m ale ty masz spojrzenie loooo....tylko nie zabijaj...

Od małego zabijam wzrokiem ..Zawsze jak ktoś ze mna zaczął to od razu te wspojrzenie i gościa nieźle wybija z rytmu...jestem nieźle ostrym wzrokowcem :evil: :evil: :evil:
v@d!m
Cytat
jak Damien z Omen-u biggrin.gif

Raczej jak damian z baru ..no a może mam w sobie jakas siłe przesladowczą i może bede w przyszłości wzrokowym lekarzem :evil:
StraY
Cytat
Stray ..Lancast is the best  :lol:

lancast is the najtańsze halòwki tongue.gif
v@d!m
Cytat
Cytat
Stray ..Lancast is the best  :lol:

lancast is the najtańsze halòwki tongue.gif

No co Ty biggrin.gif są też inne takie jak ma T-Mac ! są takie za 12 zeta..MmM mega się fajnie w nich nòżki pocą MMmM ten zapach :twisted: :twisted: No albo jak kto woli ..Trampki za 10 zł smile.gif
T-Mac
a co ty myslisz ze ja jakis zawodowiec ze bede do gry w pilke kupywac jakies drogie obuwie smile.gif
halowki umarly( dobra solidna firma robi te buty tongue.gif, po kopnieciu pilki odpadl prawie caly spod biggrin.gif ) po tamtym graniu juz w nich nie wrocilem do domu smile.gif dobrze ze lazikiem przyjechalismy bo bym wracal ze 3 km do domu na boso
v@d!m
Cytat
a co ty myslisz ze ja jakis zawodowiec ze bede  do gry w pilke kupywac jakies drogie obuwie smile.gif
halowki umarly( dobra solidna firma robi te buty tongue.gif, po kopnieciu pilki odpadl prawie caly spod biggrin.gif ) po tamtym graniu juz w nich nie wrocilem do domu smile.gif dobrze ze lazikiem przyjechalismy bo bym wracal ze 3 km do domu na boso

A mnie to tez ròżnicy nie robi czy jakies tam nike adidas czy Bòg wie co ..Czy takie halòwki zwykłe z rynQ ...Wogòle co do Halòwek orginalnych(Nike) itp to mnie sie nie opłaca kupywać a dlaczego ? Problem jest jasny ..Dalej mi cholernie rośnie noga ...Mam korki pumy i pograłem 2 miechy i juz za małe ...Ostatnio własnie byłem na rynQ i chciałem se kupić halòwki takie zwykłe ..No i kurna mierze ..42 , 43 , 44 ,45,46,47,48! no i babka sie wycfaniła ..Powiedziała że 48 juz dwa złote drożej! (nosz jaka kur**) jak zem sie wkur** to myslaleł ze wezme halòwke i jej lutne przez łeb ..No ale còż inne były zamałe więc musiałem dać moje 2 zł ktòre były przeznaczone na Cheetosy (Czyt.Czitosy) :cry: :cry:
mino
Numer 48 ? Oł maj gad !
T-Mac
to chyba jakis platfusik tongue.gif
v@d!m
Cytat
Numer 48 ? Oł maj gad !

Hehe no tez mam lachena z Siebie ..Chodz babka mòwila ze to o 2 nr podwyższona numeracja..Ale i tak jak na 13 lat to mam niezłą gire ...Aż mi wstyd :oops: :twisted:
StraY
zacznij pływać, z taką płetwą to olimpiada będzie :wink:
kemot
but 48 a wzrost 135 laugh.gif
Bakel

v@d!m
Cytat
but 48 a wzrost 135  :lol:

Noo prawie prawie tongue.gif ...48 nr płetwy a wzrost to 181 wink.gif ...

A z takimi nogami to raczej na PAROOlimpiade pojade:D :twisted:
Kusik

Co jest ludziki nie spac ktos nie da zdjecia to:

ten gość go zjada...
T-Mac
jaki przymulony kto biggrin.gif
mino
No dobra to teraz ja :

Palenie i picie jest zle. Ja tylko tak udaje na tym zdjeciu ze jestem szczesliwy ;-)
Kusik
Cytat
jaki przymulony kto biggrin.gif

Chyba chodzilo o KoTA;] Czlowieku dziabnol by Cie i po T-Mac'u. Przymulony... hmm moze jaral razem z mino smile.gif
Gevaar
to i ja sie podziele:

JTK
heheh nastepny wojskowy moze zalozymy MSISS "Militarna Scena ISSa" LOL
A tak przy okazji pozdrowienia dla wszytkich terenowych jednostek sandomierza (lubelskie) wink.gif
Mario
Gevar ty z chorzowa jesteś?? albo znowu źle myśle... :roll: kjacek a co ty też wojskowy jesteś??:>
JTK
Zasadniczo wojskowy biggrin.gif ostatnio bylem na 10 dniowym szkoleniu (kto byl to wie ) zglaszam sie na natepne biggrin.gif
T-Mac
wzieli by cie na rok to bys sie dowiedzial co to jest wojsko a tak to szkolenie to jak wyprawa pod namiot z kumplami i paroma skrzynkami piwa:) zreszta teraz wojsko to nie to co kiedys smile.gif
sam nie bylem i nie bede (naszczescie) ale mam w rodzinie wojskowego to wiem smile.gif
JTK
Cytat
wzieli by cie na rok to bys sie dowiedzial co to jest wojsko a tak to szkolenie to jak wyprawa pod namiot z kumplami i paroma skrzynkami piwa:)  zreszta teraz wojsko to nie to co kiedys smile.gif  
sam nie bylem i nie bede (naszczescie) ale mam w rodzinie wojskowego to wiem smile.gif

Swoje odrobilem dla dobra ojczyzny i to w 3 jednostakch tongue.gif A zawsze najwiecej wiedza jak jest w wojsku ci ktorzy nie byli tongue.gif
StraY
a ja mam w ten piątek wstawke( czy inną komisje ) więc zaczyna się kombinowanie jak dostać "fajną" kategorie laugh.gif
T-Mac
Cytat
Cytat
wzieli by cie na rok to bys sie dowiedzial co to jest wojsko a tak to szkolenie to jak wyprawa pod namiot z kumplami i paroma skrzynkami piwa:)  zreszta teraz wojsko to nie to co kiedys smile.gif  

Swoje odrobilem dla dobra ojczyzny i to w 3 jednostakch tongue.gif A zawsze najwiecej wiedza jak jest w wojsku ci ktorzy nie byli tongue.gif

chyba nie przeczytales mojego posta do konca przeciez napisalem ze mam wojskowego w rodzinie to wiem jaka jest sytuacja
zreszta ty tez nie byles bo to tylko szkolenie, a szkolenie to nie wojsko
T-Mac
Cytat
a ja mam w ten piątek wstawke( czy inną komisje ) więc zaczyna się kombinowanie jak dostać "fajną" kategorie  :lol:

kombinuj kombinuj to moze dostaniesz bialy sweterek z rekawkami zawiazywanymi na pleckach tongue.gif
JTK
Cytat
Cytat
Cytat

chyba nie przeczytales mojego posta do konca przeciez napisalem ze mam wojskowego w rodzinie to wiem jaka jest sytuacja
zreszta ty tez nie byles bo to tylko szkolenie, a szkolenie to nie wojsko

Zima 2001 WLOP SMS Mragowo tongue.gif "Swoje odrobilem dla dobra ojczyzny i to w 3 jednostakch tongue.gif" lol przed 2001 moglem gadac takie glupoty jak ty tongue.gif
StraY
Cytat
Cytat
a ja mam w ten piątek wstawke( czy inną komisje ) więc zaczyna się kombinowanie jak dostać "fajną" kategorie  :lol:

kombinuj kombinuj to moze dostaniesz bialy sweterek z rekawkami zawiazywanymi na pleckach tongue.gif

eeeeeeeee....znowu przyjdą źli panowie i powiedzą, że to dla mojego dobra? sad.gif a tak btw, to te kaftaniki są wygodne i ładnie pachną :twisted:
bukins
moje zdjecie jest troche duze wiec macie linka:
http://ogolniak.no-ip.com/lo_bytow_online/...LO/P8060022.JPG

tylko sie mnie nie przerazcie tongue.gif
mino
bukins ta obok to byl nawet zapoznal sobie, ot tak turystycznie ; )
T-Mac
Cytat
Zima 2001 WLOP SMS Mragowo tongue.gif  "Swoje odrobilem dla dobra ojczyzny i to w 3 jednostakch tongue.gif" lol przed 2001 moglem gadac takie glupoty jak ty tongue.gif

ty zawsze jestes taki dziwny ??? zawsze cos musisz dopisac swojego ci kurwa mowie jaka jest sytuacja a ty swoje
mino
T.Mc on ci usilnie probuje wytlumaczyc ze juz w wojsku byl...tak mi sie wydaje...
halladin
WOSKO UCZY ŻYCIA!!! I JESZCZE SIE TAM ZNAJDE I PRZEŻYJE PRZYGODE MOJEGO ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!! BAAAAAAAAAAAAAAAACZNOŚ
JTK
Cytat
T.Mc on ci usilnie probuje wytlumaczyc ze juz w wojsku byl...tak mi sie wydaje...

Dzieki Mino biggrin.gif
kemot
No to czas na mnie...

Macie!!! wyzyjcie sie smile.gif
Gevaar
taaa Mario z tego samego Chorzowa co Ty (co za zbieg okolicznosci laugh.gif )

ps. dobre wojsko nie jest zle :wink: ale nie wypowiadam sie na ten temat jedno to to iz ten rozdzial juz jest w moim zyciu definitywnie zostal zakonczony, a druga sprawa to ze bylo to 4 lata temu wiec za duzo nie pamietam wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.