Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Połączenie Z Serwerem Zostało Zerwane...
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Problemy z grą online
qba8
Wczoraj grałem w pesa online i dobrze wszystko działało. Dzisiaj gdy już wpisze hasło i dam "Połącz" pojawia mi się komunikat "Połączenie z serwerem zostało zerwane". To jest jakiś problem z serwerem Konami, czy u mnie w kompie coś jest nie tak?
kobuz
Cytat(qba8 @ Jun 25 2007, 07:05:44) [snapback]157247[/snapback]
Wczoraj gra?em w pesa online i dobrze wszystko dzia?a?o. Dzisiaj gdy ju? wpisze has?o i dam "Po??cz" pojawia mi si? komunikat "Po??czenie z serwerem zosta?o zerwane". To jest jaki? problem z serwerem Konami, czy u mnie w kompie co? jest nie tak?

Kurde mam podobny problem od czasu kiedy gram online. Co jakis czas wyskakuje mi takowy komunikat. By? tydzien czy 2 ze mialem z tym spokoj ale dzis rano probowalem zagrac 4 mecze i wszystki po jakims czasie byly przerywane. Jest to wkurwiajace bo spadam w rankingu pomimo ze gram z jakims leszczem mad.gif pomozcie ziomy unsure.gif

EDIT

Teraz juz szczailem robi mi sie tak dopiero wtedy gdy ma sie rozpoczac mecz, mialem tak 3 razy z rzedu wszystko dziala okej a przy probie polaczenia wyskakuje "Po??czenie z serwerem zosta?o zerwane" ;(
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.