Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Runda 2 ; 21.05 - 27.05
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
machel
Giuly 1-4 Luki
Luki 1-2 Giuly

AWANS: Luki

W 1 meczu duża przewaga Luki'ego, który w dodatku idealnie strzelał wolne. W 2 meczu zawodnik Lukiego dość szybko dostał czerwoną kartkę, dzięki temu mecz był bardziej wyrównany. Około 60 minuty udało mi się wyjść na 2-0 i jak myślałem, że już uda mi się strzelić 3 gola to Luki idealnie wykorzystał wolnego i pogrzebał moje szanse ;] Pozdro
Giuly
ehh... to wcześniej to ja pisałem tylko machel się nie wylogował i napisałem z jego konta
machel
machel 1-0 pudek357
pudek357 1-1 machel

awans : machel
>Iras<
Iras (Japonia) 4:1 Dukekubas (Grecja)

Dukekubas (Grecja) 1:3 Iras (Japonia)

Oba mecze podobne. W 1 połowie moja miażdżąca przewaga i 3 bramki, na natomiast w drugiej duke grał już lepiej i w obu meczach udało mu się zdobyć honorową bramkę właśnie w drugiej połowie.

Awans: Iras
Adam.zip
(Ukraina)Adam.zip 1:0 bushmen(Finlandia)

(Finlandia)bushmen 1:0 Adam.zip(Ukraina)

Mecze wyrównane, w pierwszym wykorzystałem czystą sytuację w polu karnym, w drugim to bush strasznie cisnął, a ja starałem się dowieść rezultat do końca, jak można było przewidzieć rywal mi jednak tą jedną bramkę strzelił.

(Ukraina)Adam.zip 2:1 bushmen(Finlandia)

Pierwsza część spotkania była wyrównana, jednakże około 20 minuty rywal wychodzi na prowadzenie I to On był bliżej następnego etapu Pucharu, postanowiłem szybko się zebrać i przeprowadzałem huraganowe ataki, sam nie wiem jak nie wykorzystałem 2sytuacji pod rząd sam na sam (strzały w bramkarza). Pierwsza odsłona strzały 8:4 na moją korzyść, w drugiej w końcu udało się zremisować a ja poczułem swoją szansę i prowadziłem dalej konsekwentniej styl swojej gry, w polu karnym szarża i karny z czerwienią. Jak sam Bush wyznaje to komputer faulował wink.gif. Gol i mój Awans wink.gif

Awans: Adam.zip

Dzięki za mecze, miałem ciężkie zadanie wink.gif
Pozdro..
snok3r
snok3r (grecja) - Mario (turcja) 1:1 (1:0)
strzaly 3 - 9

mecz zaczal sie dla mnie wrecz argicznie: w 1 min. lekkiej kontuzji doznal moj najlepszy strzelec - charisteas, a niebieskie i szare stzralki u innych napastnikow sprawily, ze mimo wszystko postanowilem pozostawic go na boisku...jak sie okazalo 3 min pozniej byla to sluszna decyzja. po niecelnym podaniu jdnego z tureckich obroncow charisteas przejal pilke na 30 m. przedryblowal kilka metrow i oddal wsapnialy strzal zza pola karnego. w tym oto momencie(5min) skonczyl sie, tak zwany, dzien dziecka. Turcja osiagnela wyrazna przewage w meczu. tylko niesamowitemu szczescie i cudownej psotawie mojego rezerwowego golkipera zawdzieczam, ze bramke starcilem dopiero pod koniec drugiej polowy...

Mario (turcja) - snok3r (grecja) 0:4 (0:1)
strzaly 2 - 9

pierwsza polowa, wyrownana aczkolwiek nudna(stzraly 2-1 dla mario), zakonczyla sie nieznaczym prowadzeniem grecji. w drugiej polowie przygotowany bylemna zmasowany atak turcji lecz nic takiego nie mialo miejsca. szybko strzelilem bramke na 2:0 i w tym momencie przeciwnik w zasadzie przestal grac. zrobilo sie jasne, ze kolejne bramki sa tylko kwestia czasu. wynik bardzo dobrze oddaje przebieg reszty meczu...

awans snok3r
mati
Tu michu ;]

Nie wiem czy uda mi sie zagrać mecz z owenikiem w planowanym terminie, ponieważ on wyjechał na wycieczkę.
snake
A zabrał misia w teczke?
ArekŁDZ
ArekŁDZ (Szwajcaria) 3 - 1 (Paragwaj) Kubek
Kubek (Paragwaj) 0 - 2 (Szwajcaria) ArekŁDZ

Obawiałem sie tego meczu.Przeciwnik z 1 ligi ,wyzej w tabeli niz np. Snake od ktorego zawsze dostaje baty.Jednak jak sie okazało nie taki wilk straszny wink.gif.W obu meczach moja przewaga ,zbyt łatwo mi to przyszło.Kubek chyba dawno nie grał i pewnie dlatego.
snake
Wyżej ode mnie bo nie grałem meczów :/

----------------
snake 2-0 MartiniTSW
MartiniTSW 1-3 snake

Dość gładko poszło biorąc pod uwagę że MartiniTSW jest liderem klasyfikacji generalnej na WEOL smile.gif

mati
Cytat(snake @ May 27 2007, 15:54:44) [snapback]150119[/snapback]

----------------
snake 2-0 MartiniTSW
MartiniTSW 1-3 snake

Dość gładko poszło biorąc pod uwagę że MartiniTSW jest liderem klasyfikacji generalnej na WEOL smile.gif

Bo to tak jest że na WEOL jest dużo średnich graczy a za to na IO mało ala o dużo wyższym poziomie wink.gif
pozdro smile.gif
owenik
QUOTE(snake @ May 27 2007, 06:31:08) [snapback]150028[/snapback]
A zabrał misia w teczke?

Nawet zrobił fiku miku i narobil w teczke siku. wink.gif

(Chorwacja)Michu 2:3 owenik(Urugwaj)

Szybko zdobyta bramka przez Forlana, niczym RedBull dodała skrzydeł Urugwajczykom, którzy po zaciętym pojedynku wygrali 3:2.

(Chorwacja)Michu 4:3 owenik(Urugwaj)

Michu w tym meczu zmienił taktykę na bardziej ofensywną, ponieważ musiał wygrać przynajmniej dwoma bramkami, aby przejść dalej. W końcówce meczu chyba każdy ze zgromadzonych na stadionie był o tym przekonany, ponieważ z 3:2 zrobiło się 4:2 dla Chorwatów. Jednak w ostatniej akcji meczu w ataku pozycyjnym bramkę strzelił Recoba i to zapewniło wszystkim dodatkowe emocje w postaci rozegrania kolejnego meczu.

(Chorwacja)Michu 0:0 owenik(Urugwaj)

Wynik nie pokazuje emocji, jakie towarzyszyły piłkarzom i kibicom na stadionie. Mnóstwo walki i wiele niewykorzystanych sytuacji.

(Chorwacja)Michu 0:2 owenik(Urugwaj)

Pierwsi bramkę strzelili Urugwajczycy. Po tym Chorwaci zmienili ponownie taktykę, aby chociaż odrobić stratę. Napastnicy Chorwacji mieli w tym dniu chyba rozstrojone celowniki lub po prostu brakowało im szczęścia. W drugiej połowie Urugwaj dołożył jeszcze jedną bramkę, czym zapewnił sobie udział w 1/8 finału.

Dzięki Michu za emocjonujące mecze smile.gif
Pozdrawiam

Ps. Wycieczka byla zjbista smile.gif
Martini18
Cytat(snake @ May 27 2007, 15:54:44) [snapback]150119[/snapback]

----------------
snake 2-0 MartiniTSW
MartiniTSW 1-3 snake

Poszlo Ci gladko bo dawno nie gralem na Waszym patchu, a jest zupelnie inny od patcha WEOL. Osobiscie bardziej pasuje mi patch z WEOL bo mi sie duzo lepiej na nim gra. Pozatym snake wez pod uwage ze Ty grales mocna Ukraina a ja zwykla Finlandia.
kusik
Kod
19:10:08 kusik1 (GG #2279236)
mamy puchar ligi do rozegrania

09:22:42 Przemoo (GG# 3414615)
ok

20:28:27 kusik1 (GG #2279236)
co z tym pucharem ligi szefie?;]

19:37:19 Przemoo (GG# 3414615)
gangsterze jutro wieczorem ebde w domu t sie dogadamy i moge sprzedac meczyk;d
22:59:54 kusik1 (GG #2279236)
5.05 wystarczy?
;p

16:20:41 kusik1 (GG #2279236)
antonio pamietaj mecz mamy
16:20:41 kusik1 (GG #2279236)
;]

20:53:28 Przemoo (GG# 3414615)
no juz jestem gansgterze
20:53:34 Przemoo (GG# 3414615)
tyle ze dopieo co przyjechalem
20:53:40 Przemoo (GG# 3414615)
winc musze sie oporzadzic

12:36:58 kusik1 (GG #2279236)
mamy mecz antonio

No i sie nie dogadalem z Antonim.
Bushmen
Cytat(Martini18 @ May 29 2007, 14:55:37) [snapback]150413[/snapback]
Poszlo Ci gladko bo dawno nie gralem na Waszym patchu, a jest zupelnie inny od patcha WEOL. Osobiscie bardziej pasuje mi patch z WEOL bo mi sie duzo lepiej na nim gra. Pozatym snake wez pod uwage ze Ty grales mocna Ukraina a ja zwykla Finlandia.

imo finlandia > ukraina :> zawsze trzeba na cos zwalic tongue.gif gratuluje wezu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.