Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tag Team Championships
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Inne ligi
Czarny

Zapraszam wszystkich chętnych graczy WE2002 do rozgrywek w parach (proszę źle nie kojarzyć tongue.gif )

-gramy na patchu "WEOL2007 World Teams + Orange Ekstraklasa [www.weol.go.pl]"

-jest nieograniczona liczba par (obecnie 26 zapisanych więc będziemy czekać na 32 wink.gif )

Przydatne Linki:

REGULAMIN

ZAPISY

Znajdź partnera
snok3r
z checia bym zagral w tym turnieju(nawet mam pare juz - gralbym z whan'em) ale gdy probuje sie zalogowac wyskakuje mi komunikat:

"Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum w celu uzyskania dalszych informacji"

chyba nie jest to wina przegladarki bo kilku znajomych ma to samo... HELP!
Bushmen
mam to samo oO
whan
nie jestem specjalista od "banningu" ale może to jakiś bug w skryptach by khalee...
T-Mac
pewnie uzywasz IE wiec dlatego tak sie dzieje biggrin.gif BUAHHAHAHAHHA

czarna reklama biggrin.gif
snake
Też tak mam unsure.gif
Więc do kogo jest kierowane to ogłoszenie? huh.gif
Czarny
Najwyraźniej nie do Was smile.gif

PS. rzalobul laugh.gif
lukasso
Cytat(whan @ Apr 11 2007, 23:56:29) [snapback]138644[/snapback]
nie jestem specjalista od "banningu" ale może to jakiś bug w skryptach by khalee...

laugh.gif

Nie do Nas?
hmm polowa graczy jest zbanowana druga polowa gra w Pesa
a reszta poprostu do Was nie zaglada gdyz pod wzgledem prestizu poprostu jeszcze troche Wam daleko do IO
wiec po co ten zamet

POZDRAWIAM
KGHM smile.gif
Czarny
lukasso skończ już swoje żale wszem i ówdzie, bo robisz się nudny.
Tyle nam brakuje to po jaką cholerę pisałeś do mnie tyle razy na gg z prośbą o odbanowanie? To pytanie retoryczne, nie odpowiadaj.

Koniec tematu.
lukasso
gwoli jasnosci tu nie jestes dyktatorem jak na swoim serwisie wiec takie tendencyjnie wypowiedzi zachowaj dla siebie.
Mowiac o prestizu mialem na mysli minirank(odpowiednik ranku IO laugh.gif ) ktory niby wylapuje najlepszych graczy jednak wystarczy tam grac z cieniasami i nabijac pkt aby dostac sie do ELITArnej ligi. Na IO jest o wiele inaczej,system punktowy,
siła druzyn, pozycja w ranku to sprawia ze do ligi nie dostaja sie przypadkowi ludzie a rozgrywka jest ciekawa wiec bardziej prestizowa,Tu liga trwa juz kilka dobrych sezonow i grali tu najlepsi gracze Polskiej Sceny,myslisz czemu nie graja w Waszym miniranku-tak to pytanie retoryczne
Jesli juz tak bardzo chcesz dowartosciowac swoj serwis to musze przyznac ze turnieje macie zajebiscie. Roznorodnosc i ilosc sprawiaja ze chce sie tam grac i wlasnie temu pisalem na gg zeby mnie odbanowal
teraz to jest koniec tematu smile.gif
Czarny
Ok, dzięki za wyjaśnienie lukasso smile.gif
To nie jest temat MiniRank vs Rank ale postaram się odpowiedzieć
Masz rację co do tego, ale jak pewnie zauważyłeś MR na WEOL służy tylko do ogrywania się z różnymi graczami i zapisywania swoich wyników, z czego powstaje tabela. Myślę, że to lepsze niż spary, dlatego to otwieram bo jest zapotrzebowanie wink.gif WEOL głównie koncentruje się właśnie na Turniejach i być może już niedługo także otworzymy ligę. Pozdrawiam

EOT
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.