QUOTE(lukasso @ Oct 28 2006, 09:27:45) [snapback]94850[/snapback]
INTER-MILAN previewDOWNLOADMIRRORsize: 12mb
time: 1:16min
umm... fajne.. ;] montaż ehe i jakość ehe.. ;]

ISSOnline Entertainment PrologueDOWNLOADMIRRORsize: 23mb
time: 1:10min
Montaż super, świetny pomysł, nie musze mówić, że powala.. ;] świetnie świetnie świetnie.. dużo zdradziliście w tej "zapowiedzi" ;] choć końcówka muszę przyznać, że nie była porażająca.. ;] ehh rsix ty to masz sprzęciola.. ;]
ISSOnline Entertainment " This is Football "DOWNLOADsize: 70mb
time: 8:38min Co tu dużo gadać montaż wyjebisty! Współgra z ekranem, świetna jakość, wstęp profesionalny! naiver ma racje, najgorsza część to te dwie pierwsze nutki.. prawdziwa kompila zaczęła się od połowy gdy pojawił się ten stadion.. grafika świetna! jak wy to zrobiliście?
bramki? dużo świetnych ale były też zwykłe, niestety pes6 to już nie to samo co 5, były "okna" były "prawie okna", kilka fajnych akcji, gdyby nie to wykonanie to jakakolwiek bramka nie była by aż tak wspaniała.. ;] to trzeba zauważyć
montaż 6+/6
bramki 5/6
MAGIC PES6
RAPIDSHARE
size 47mb
2:35min Hm krótka kompila.. montaż przyjemny, muzyczka przyjemna, oglądanie przyjemna, no może troche odrzuciła mnie ta gwałtowana zmiana piosenki... wstęp jak zwykle fajowski.. ;] motyw z Ronaldinho do bani.. jak już wpada taki pomysł to lepiej z kilkoma piłkarzami, lub innym jakimś tylko nie z kuniem...
bramek za wiele ładnych nie było, najlepsza to ta jak eto'o zjehał lehmanna bodajże..
a także kilka innych ale nie chce mi się wypisywać...
montaż 6/6 (zawsze taki będzie)
bramki 4+/6Czekam na wasze dalsze dzieła, mam nadzieje, że nadal będziecie trzymać tak wysoki poziom.. wykonujecie kawał świetnej roboty.. jednym słowem... potraficie... ;]
pozdro