Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra Marzenie.
board.issonline.pl > Inne > Konsole
kostek
W związku z wyjściem na rynek kilku konsol nowej generacji, nalezy spodziewać się kontynuacji wielu znanych dobrze nam tytułów (jak choćby Tekken, PES czy... FIFA). Tytuły te przyciągną w głównej mierze graczy, którzy znają ową grę z poprzednich jej wersji. Czego więc na rynku brakuje? Z gier o tematyce piłakarskiej mamy PES6 i FIFE, czy to wystarczy? A co z innymi gatunkami gier? Czy nie potrzeba jakiś nowych tytułów, aby urozmaicić rynek gier?

Ja mam nadzieję, ze wkońcu na rynku pojawi się dobry symulator deskorolki. Nudzi mnie skakanie po drutach elektrycznych, czy tez combosy wykonywane przez minutę w kolejnych to wersjach Tony Hawka. Przeciez nie na tym polega jazda na deskorolce...
Brakuje mi tez gier typu Max Payne. Mozliwości nowych konsol będą zapewne nie małe, wiec jest szansa, ze pojawi się na rynku coś o podobnej tematyce ale jeszcze lepszej grafice, fabule...

A w co Wy byście zagrali? Jest w Waszej wybraźni jakaś gra, której jeszcze nie ma a mogła by odnieść sukces?
norek
Sadze ze na swiecie jest mnostwo milosnikow siatkowki halowej jednakze jak dotad
nie powstala gra ktora by dala mozliwosc rozegrania meczu gdzie na przeciw siebie
stanely by 2 6cio osobowe ekipy. Mysle ze gra moglaby odniesc sukces jesli gameplay byl wporzadku (tj sporo ciekawych zagran wzietych z sal swiata oraz ciekawa grafika )....to tyle z mojej strony.
Pewnie sa osoby ktore powiedza ze gry siatkarskie sa jednak osobiscie nie kreci mnie granie w siatkowke
na emulator nes lub blobby woleyball.
Hayalet
dig and spike przez necisza jest całkiem spoko

On Topic: Gry które mnie wpełni zadowalają już wyszły ot co genialne Okami, czy też Metal Gear Solid 3, chociaż mimo wszystko chciałbym jakies kozackie MMORPG na Xboxa 360 (w końcu nie samymi achievmentami człowiek żyje wink.gif ) typu taki Oblivion, to była by kompletna poezja i byłbym skłonny to zapomnienia o bożym świecie.
popiol
zdecydowanie brakuje mi gier o tematyce zuzlowe, taki FSGP to zbyt malo, mogli by wkoncu zrobic cos porzadnego co by przykulo na dlugie godziny, najlepiej z dopasiona grafika, zeby byla liga a nie tylko GP i zeby byl multiplayer ale nie taki ze na jednym kompie tylko normalnie przez net tongue.gif Jesli chodzi o pilke nozna to moim zdaniem PES i Fifa to za malo, mogli by stworzyc cos jeszcze godnego uwagi, brakuje mi tez dobrych klonow GTA, ale takich naprawde dobrych, bo wiekszosc, ktore wyszly nie zadowalaja mnie. Ktos tam pisal ze moglo by wyjsc cos na wzor Max Payne - polecam El Matador, raczej sie nie zawiedziesz, grafika przyzwoita, ogolnie gra nawet wciaga, tyle ze wymagania spore tongue.gif Ktos tam pisal o symulacji jazdy na desce, moim zdaniem to nie ma sensu, bo jak chcesz miec symulacje to idz se sam pojedzil na desce, a nie wymagaj od gry niewiadomo ile, bo Tony Hawk nie jest zly, tzn ostatnia czesc w ogole mi sie nie spodobala, pewnie na konsole jest o niebo lepszy, ale w 3 i 4 czesc bardzo sie w to zagrywalem smile.gif Aha no i przydaly by sie tez na PC gry ala Mat Hoffman o tematyce BMX i cos w stylu Tekkena biggrin.gif A jesli chodzi o gry na NEXT GEN to interesowaly by mnie takie pozycje:

Saint's Row (X360)
Project Gotham Racing 3 (X360)
Table Tennis (X360)
Ghost Recon: Advanced Warfighter (X360)
Fight Night Round 3 (X360)
Love Football (X360)
Dead Rising (X360)

To tylko kilka pozycji ktore juz wyszly na dodatek na samego Xa 360, bo ogolnie to spis mam znacznie dluzszy, mam pozaznaczane jaka gra na jaka konsole wychodzi, dla poszczegolnej platformy inny kolor (np. sam PC na czerwno, sam X 360 - fiolet, PS 3 - niebieski i jeszcze wspolne tytuly innymi kolorami i oczywiscie daty premier do tego wszystkiego biggrin.gif)
Songo Q
QUOTE(norek @ Oct 9 2006, 17:15:47) [snapback]91979[/snapback]

Sadze ze na swiecie jest mnostwo milosnikow siatkowki halowej jednakze jak dotad
nie powstala gra ktora by dala mozliwosc rozegrania meczu gdzie na przeciw siebie
stanely by 2 6cio osobowe ekipy.

Taki fanboy siatkówki, a nie wie co to International Volleyball 2006 tongue.gif? Grafika w prawdzie przeciętna, jednak gameplay jest strasznie miodny, co sprawia, że można spędzić przy tej grze bardzo przyjemne chwile smile.gif. Może jest zbyt łatwa,bo komputerowy przeciwnik inteligencją nie grzeszy, jednak tak czy siak - masz moją rekomendację. biggrin.gif

Pozdro.
lookass
... Jesli chodzi o pilke nozna to moim zdaniem PES i Fifa to za malo, mogli by stworzyc cos jeszcze godnego uwagi... Ktos tam pisal o symulacji jazdy na desce, moim zdaniem to nie ma sensu, bo jak chcesz miec symulacje to idz se sam pojedzil na desce, a nie wymagaj od gry niewiadomo ile, bo Tony Hawk nie jest zly...

Hmm wydaje mi się że jesteś troche niekonsekwentny w swojej wypowiedzi. Z jednej strony mówisz że PES i FIFA to za mało i chciałbyś czegoś lepszego (głównie chodzi mi tu o PESa) a z drugiej strony mówisz kolesiowi który wymaga troche więcej od THPS, że jak chce symulacji to żeby sam sobie pojeździł na desce. Równie dobrze ja moge tobie powiedzieć o Fifie i Pesie że jak wymagasz czegoś więcej to równie dobrze możesz sam sobie pograć na boisku wink.gif. Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.