Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oraange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
hasuimp
Siema wszystkim mam wielki problem z PES5 Orange ekstraklasa patch. A wiec zacznijmy zrobilem wszystko wedlug tutoriala video i po wejsciu do gry wszystko pieknie dziala gdyby nie to ze gdy po wybraniu skladu maciskam na start match i gdy wyskakuje ekran wczytywania meczu wywala mnie do pulpitu prosze o szybką odpowiedz z gory thx
had2
Zmień piłki w grze i wtedy zobacz i jeszcze powiedz mi jaką karte graficzną masz?
hasuimp
A wiec karta graficzna to geforce2mx 400 a co do tej zmiany plikow to nie wiem o co ci chodzi;]
AdrianJ
QUOTE(hasuimp @ Sep 2 2006, 08:21:33) [snapback]87468[/snapback]

A wiec karta graficzna to geforce2mx 400 a co do tej zmiany plikow to nie wiem o co ci chodzi;]

LOL ta karta to zabytek!Wątpię,żeby nawet jak Ci się już włączy mecz - gra Ci normalnie chodziła.Zobaczysz zapewne pokaz slajdów.
had2
QUOTE(hasuimp @ Sep 2 2006, 08:21:33) [snapback]87468[/snapback]

A na pudełku z grą pisze dokładnie że gra ta nie nadaje się do wersji kart GF MX.
hasuimp
Ludzie dopóki nie miałem tego patcha to gra chodiła mi na najwyższych detalach!!!Więc raczej to nie przez grafikę
AdrianJ
Lodmixer zwiększa jakoś tekstur i-co za tym idzie polepsza grafikę...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.