Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Transfery W Oe
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES5 - Orange Ekstraklasa Patch
pasiak KRK
Na poczatku wielkie dzieki za tego patcha smile.gif jesli chodzi o mnie to jedna z rzeczy ktora mi sie podoba sa transfery jakie polskie kluby wykonuja. W pierwszej przerwie Odra kupila Pieenara a Zaglebie Lubin Inamoto, fajnie to wyglada gdy tak znani zawodnicy graja w polskiej lidze tongue.gif a jakie ruchy transferowe wykonuja u was polskie kluby ?
Teofilowiak1908
no wlasnie to mnie troche denerwuje ale z tym nie da sie chyba nic zrobic
w ML polskie kluby kupuja samych zagranicznych graczy Oprocz Mnie tongue.gif
saper
U mnie też mam niezłą beke z tych transferów : )))))))))

Lech zakupił Alfredo Di Stefano ....

Zagłębie Everthona, Seedorfa

Groclin też kupuje sporo O-;

Ogólnie to z jednej strony fajnie, a z drugiej głupio.

Trudniej o zwyciestwo w meczu ; ) traci klimat OE :|

Pozdrawiam,
saper
pasiak KRK
ja wlasnie zblizam sie do konca 1 sezonu i ciekawi mnie czy transferami zaskoczy wisla bo jak narazie na 3 kolejki przed koncem sa na 9 miejscu huh.gif
robi2
U mnie Amica ma Riberego
GKS Bełchatów ma Di Stefano, Stoichkova i jakiegos Butrachagę
Scooby-Doo
Ja mam pytanie ile trzeba dać wiecej niż proponowana suma np. za takiego Pawła Brożka żeby go kupić ? bo ja tam w ML gram rzadko i niebardzo wiem jak kupić jakiegoś lepszego zawodnika bo najczesciej mi odmawiają ...tongue.gif Jak narazie kupiłem Teveza i Bosackiego ale oni byli bez kontraktów ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.