Wiele razy organizowałem tak zwane przeze mnie turnieje przy piwku i orzeszkach(czyli takich w pubach czy domowym zaciszu),ale ostatnio przelaczylem sie na gre online, wiec perspektywa zorganizowania turnieju online jest dla mnie ciekawym doświadczeniem. Wiem ze organizowanie takowych turniejów jest zadaniem bardzo odpowiedzialnym, więc obiecuje Wam że dołoże wszelkich starań aby ten turniej przebiegał w miłej atmosferze, ale przedewszystkim stał na wysokim poziomie organizacyjnym. Wiem też ze teraz jest wiele turniejów,ale na pewno nie wszyscy mają mozliwość zaprezentowania się na nich.
O to zasady turnieju:
1.System rozgrywek:
A)16 par eliminacyjnych rozgrywa mecz i rewanż, 16 zwyciezkich druzyn zostaje rozlosowanych do 4 grup po 4 zespołów.
C)Faza pucharowa rozgrywana jest systemem mecz i rewanz, finał natomiast jest to jeden mecz
AD.>A Awansuje druzyna która ma lepszy bilans bramek(bramki na wyjezdzie liczą sie podwójnie),jesli po dwóch meczach jest w dwumeczu wynik remisowy, zarzadza sie trzeci mecz(obowiązuje złoty gol), jezeli on rowniez nie przyniesie roztrzygniecia gramy w karne(przed ustawieniami właczamy w tym trzecim meczu dogrywke i karne).
AD.>B
W grupie rozgrywamy równiez mecz i rewanz.
AD.>C=AD.>Az wyjątkiem finału- jeden mecz ale zasady dogrywki i karnych takie same jak w dwumeczach
2.Gramy na patchu WE2006 by pol-evo.
3.Mecze rozgrywamy na dowolnym serwerze, obowiązkiem gospodarza jest zgłoszenie wyniku i jesli łaska opisanie spotkania(lecz tylko wynik wędruje do mnie na gg!).Obowiazkiem goscia jest siedzenie cicho na dupie(mozna oczywiscie pogratulowac przeciwnikowi badz dodac pare komentów do spotkania, lecz zadne potwierdzanie wyniku na gg jest ZAKAZANE(prócz uwag)
4.6. Zabrania sie zagrania z 'klepki', czy też hamskich zagrań(brutalne faule)-czyli fair gramy panowie
5.Gramy druzynami klubowymi których lista jest na dole
6.Zgłoszenia do turnieju na gg:4182130 oraz maila:[email protected] podając numer od 1-32, swój nick. Zanim zglosicie sie na gg ogloscie zgloszenie na forum.
7.Nic tylko pozostaje mi zprosić Was moi mili do zabawy
Losowanie druzyn i par eleminacyjnych godzine po zgloszeniu listy uczestników
Pozdrawiam