Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Drobne Błędy...
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Roy
Po wgraniu najnowszego update'a (2.5) dostrzegłem drobne błędy:
- faktycznie jest drużyna Izraela i CSKA ale nazywają się odpowiednio Latvia i Lokomotiv Moskwa... wink.gif
- Rodrigo Palacio jest...czarny huh.gif a powinien: http://www.clarin.com/diario/2006/01/16/thumb/d003dh01.jpg
Na razie tylko tyle zdążyłem zauważyć, aha Santiago Bernabeu jest jakieś dziwne...
Mam jeszcze prośbę: nie dało by się coś zrobić żeby wymagania po wgraniu patch były trochę mniejsze.
U mnie na GeForce 6600 256 MB, 512 RAM gra ustawiona na High i 1024x768 trochę spowalnia sad.gif
Mooner
santiago bernabeu jest skopane, musisz zainstalowac inny stadion zajrzyj:

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3763

co do prędkości to powinno ci śmigać, mi na radeonie 9550, 256 ram śmiga bez problemów... biggrin.gif
ale jeśli masz problemy z tym, to zmniejsz trochę ustawienia w lodmixserze...

pozdro
whan
Winy takiego stanu rzeczy doszukiwałbym się raczej w sterownikach bądź w systemie. Na takiej karcie to powinno śmigać w 1280-1024 na max detalach i w lodmixerze ustawionym na 5x1. wink.gif

PS
Wyłączaj podczas gry wszystkoco obciąża system (np. torrenty, emule itd)

Roy
Dzięki za rady. smile.gif Zauważyłem ciekawą rzecz: gra w high, rozdzielczości 1280x1024 i wszystkimi opcjami w loadmixerze nastawionymi na very high wygląda gorzej niż w rozdzielczości 1024x768 i 2 ostatnimi w loadmixerze nastawionymi tylko na high !!! blink.gif A po za tym po ustawieniu gry na maxa (wszystko) widoczne są błędy w wyświetlaniu grafy (m.in.tekstur boisk).
Roy
Kolejny błąd który zauważyłem, ale może on tylko u mnie występuje... dry.gif
mianowice chodzi o stadion Allianz Arena. Gdy gram na nim w "dzień" wygląda tak:
IPB Image
Czy ma ktoś podobny problem ? Proszę o radę, ewentualnie poprawiony stadionik wink.gif
Mooner
Mam to samo, więc to musi być błąd... Trzaba to naprawić i napewno to zrobi zgraja z ISS.. ;]
Matiii
QUOTE(Roy @ Jun 4 2006, 18:32:23) [snapback]70962[/snapback]

Kolejny błąd który zauważyłem, ale może on tylko u mnie występuje... dry.gif
mianowice chodzi o stadion Allianz Arena. Gdy gram na nim w "dzień" wygląda tak:
IPB Image
Czy ma ktoś podobny problem ? Proszę o radę, ewentualnie poprawiony stadionik wink.gif

Co Ci tu nie pasuje??toz to światło tak pada cool.gif
Roy
QUOTE(Matiii @ Jun 4 2006, 19:40:10) [snapback]70975[/snapback]

Co Ci tu nie pasuje??toz to światło tak pada cool.gif

Jak może tak padać ?! blink.gif Jeśli już to jaśniej powinno być na środku boiska, a zaciemnienia po bokach miały by być spowodowane zadaszeniem. Ale to jest Allianz Arena i ono ma owalny kształt, więc to na pewno jest błąd.
grzesio1712
Roy: a wziąłeś pod uwage pozycje słońca (wysokość)? Jeśli chodzi o murawe to na pewno nie jest błąd. Tak samo jest na Veltins Arena (Shalke 04). Pozdrowienia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.