Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Draaamat! Ratujcie Bo Oszaleje!:-((>game Over<
board.issonline.pl > Śmieciareczka > Łapu-Capu
ganjak
W MASTER LEAGUE, pod koniec 12!!!:-((( z kolei żmudnego sezonu!!!!!!!!!! (w okresie negocjacyjnym) zrobiłem niechcący ;-(() troche za drogie zakupy. Po ostatnim meczu towarzyskim (w ostatnim tygodniu sezonu:-(((() wypłaca pieniądze zawodnikom i zabrokło ok.1000!!!!!!!!!!:-((( i GAME OVER !!!!!!!!!! (bo jak debil wcześniejszych savów nie mam:-(((((( >>>>>>>>>POMÓŹCIE LUDZIE!! dajcie jakiś link może do PATCHA albo KODU na KASE!!!!!!!!!!!<<<<<<<<<<< (PS. Przecież sami wiecie ze to jak bym stracił 12-letnie DZIECKO :_(((((((((((((( ;-))) KONTAKT: [email protected]
whan
QUOTE(ganjak @ Apr 29 2006, 00:46:48) [snapback]64973[/snapback]
W MASTER LEAGUE, pod koniec 12!!!:-((( z kolei żmudnego sezonu!!!!!!!!!! (w okresie negocjacyjnym) zrobiłem niechcący ;-(() troche za drogie zakupy. Po ostatnim meczu towarzyskim (w ostatnim tygodniu sezonu:-(((() wypłaca pieniądze zawodnikom i zabrokło ok.1000!!!!!!!!!!:-((( i GAME OVER !!!!!!!!!! (bo jak debil wcześniejszych savów nie mam:-(((((( >>>>>>>>>POMÓŹCIE LUDZIE!! dajcie jakiś link może do PATCHA albo KODU na KASE!!!!!!!!!!!<<<<<<<<<<< (PS. Przecież sami wiecie ze to jak bym stracił 12-letnie DZIECKO :_(((((((((((((( ;-))) KONTAKT: [email protected]

Boże toż to dramat, ratujcie człowieka...... laugh.gif

PS
Może pes tools ci pomoże albo jakiś trainer, pomyśl...

Składam szczere kondolencje z powodu utraty 12 letniego dzieciaka to musiał być dla ciebie szok....
coley
kiedy pogrzeb???
lookass
QUOTE(ganjak @ Apr 29 2006, 00:46:48) [snapback]64973[/snapback]

Co za człowiek hehe ja pod koniec ostatniej "kolejki" straciłem wszystkie pieniądze i nie mam teraz za co ... smile.gif

Zrzućcie się na browara dla mnie ....

Jakby tak wyglądała treść twego postu to bym zrozumiał ale tak to jesteś dla mnie delikatnie mówiąc dziwny blink.gif
korzen
Hehe ta sytuacja przypomina mi filmik tego małego szwaba ktory zapewne kazdy widział biggrin.gif
lala6000
PES_money_cheat_v0.2 ..... poszukaj tego na google albo w archiwum tej strony(o ile jeszcze jest)....potem wlaczasz sezon.....minimalizujesz gre...wlaczasz to...piszesz ile chcesz kasiory....ODMINILIZUJ strone biggrin.gif...i zapisz gre....i wsio!! jak nie pomoglo to graj od nowa!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.