Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ożywienie Sceny We2002!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Czarny
Witam.
Niedawno wpadłem na pomysł żeby umieścić WE2002 z moim tutorialem na torrencie wink.gif Tak pomyślałem że może się fajnie rozkręci i dojdzie nowa gwardia, miejmy nadzieję że na długo u Nas zagości wink.gif

Screen ze wstawionego WE2002(nie wszyscy mają wejście):
IPB Image
IPB Image

W tej chwili moje RATIO na WE2002 wynosi 27,6 tongue.gif

Potem snake wpadł na pomysł że moze umiescić swoją instalkę (tak jak z instalką/tutorialem WE2002) tongue.gif i umieścił swoją instalke WE2002 dla początkujących na innej stronce z torrentami. Wynik równie zaskakująco dobry wink.gif
Myśle że zauważyliście na servie MSI e-wroc duuużo nowych twarzy cool.gif
Pisze to tak dla wyjaśnienia dlaczego? skąd? tongue.gif

Scena WE2002 się znacznie odrodziła!!! smile.gif
siano rób szybko ten ranking i stwórzmy 200-300 osobową zabawę!!! wink.gif
Zachęcam innych do podobnych akcji, rozbujajmy tą starą ale jarą łódź!!!

Leo! cool.gif
snake
Mój torrent [Pobrań: 470!]
Zachęcam innych do podobnych akcji w promowaniu WE2002 ja np. na forum lkslodz napisałem o kompilacji toma21 i dzieki temu wkręcilem jednego ziomka ode mnie [1 ale zawsze wink.gif ] w we2002, gra nawet w turnieju.
Napewno też wiele zrobiła moja instalka [453 pobrań!] która wielu osobm pozwoliła grać, dla początkujących wiadomo konfiguracja ePSXe nie jest łatwą sprawą. Teraz wystarczy zainstalować i grać, tak jak normalną grę na PC smile.gif
jose
Dzięki Czarny. Torrent rox smile.gif
Czarny
QUOTE(jose @ Feb 19 2006, 09:06:14) [snapback]53351[/snapback]

Dzięki Czarny. Torrent rox smile.gif

Nie ma sprawy jose wink.gif

Widze że wszyscy podłapali pomysł... dry.gif
mosdef
dzięki Twojemu torrentowi dowiedziałem sie o tej grze i chwała Ci za to żeś ja wstawił. Od dziś zaczynam grać i szykuje sie do brania udziału w turniejach.
Z tego co widze jest grupa ludzi, która gra we wszystkich turniejach i nie wpuszcza nikogo z zewnątrz ale mam nadzieje że za jakis czas znajde sie w tym gronie
pawel_szulc
QUOTE(mosdef @ Mar 20 2006, 21:44:42) [snapback]57968[/snapback]

Z tego co widze jest grupa ludzi, która gra we wszystkich turniejach i nie wpuszcza nikogo z zewnątrz ale mam nadzieje że za jakis czas znajde sie w tym gronie

Grupa owszem jest, kilka osob stara sie grac w kilku turniejach, ale co do osob z zewnatrz to nie ma czegos takiego tongue.gif Grac moze kazdy bylebys byl w miare dobry i zdyscyplinowany.
lazy_bum
QUOTE(snake @ Feb 18 2006, 17:15:57) [snapback]53323[/snapback]

Mój torrent [Pobrań: 470!]
Zachęcam innych do podobnych akcji w promowaniu WE2002 ja np. na forum lkslodz napisałem o kompilacji toma21 i dzieki temu wkręcilem jednego ziomka ode mnie [1 ale zawsze wink.gif ] w we2002, gra nawet w turnieju.
Napewno też wiele zrobiła moja instalka [453 pobrań!] która wielu osobm pozwoliła grać, dla początkujących wiadomo konfiguracja ePSXe nie jest łatwą sprawą. Teraz wystarczy zainstalować i grać, tak jak normalną grę na PC smile.gif

A nie lepiej gdzieś BEZ rejestracji? /-:

PS. mogę seedować 24/7. (-;
Czarny
Ożywienie sceny z Patchem WE20026PL smile.gif Wstawiłem swoją Instalkę z Tutorialem Online na tor.net a dalej podprowadzili ludzie torrenta i poupinali gdzie indziej... z jednej strony dobrze dla szerszego rozejścia się WE ale z drugiej nawet im się nie chciało zmienić opisu i zostawili takie wstawki jak "ja" , "z moim tutorialem" , "moja strona" dry.gif

t.net:
IPB Image

t.org:
IPB Image

tdt:
IPB Image

t.spy:
IPB Image

m.nova:
IPB Image

Pozdrawiam wink.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.