Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wisla Krakow Patch Do Pes5 Wkrotce !
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
T-Mac
w tamtym roku tez sie zaczelo od patcha z wisla krakow do pes4 wiec nalezy i teraz cos podobnego wypuscic smile.gif
narazie wszystko jest robione w edit mode (stroje tez)
co bedzie zawierac patch
sklad Wisly Krakow aktualny
stroje (edit mode)
oryginalne twarze (nie wszystkich graczy)
poprawiona reprezentacja Polski

co do twarzy to taka prosba do wszystkich facemakerow zeby podzialali troche mordek wislakow a najlepsze sie wybierze i zamiesci w patchu (sam nie dam rady wiec prosze o mala pomoc)

premiera - nastepny tydzien

user posted image
user posted image
user posted image
T-Mac
mala prosba
ktos by mi rospisal jakie numery maja zawodnnicy na koszulkach bo co inna strona to inne numery ;/

kolejny screen
user posted image
michau000
mysle, ze to jest dosyc pewne zrodlo
http://www.wislakrakow.pl/?akcja=kadra
T-Mac
oj chyba nie bo z tego co pamietam to Pawel Brozek gra z 10 a tu pisza ze Nikola ktory chyba i tak jest w rezerwach
melman
Brozek chyba gra z 23, a tak w ogle dlaczego WISŁA jabym wolał WIDZEW
T-Mac
QUOTE(melman @ Nov 3 2005, 17:57:19)
[right][snapback]41843[/snapback][/right]

litosci, a kto jest mistrzem polski kto prowadzi w lidze !!
moze nie wiesz ale to Wisla a nie widzew
RuDi
No no T-Mac takie stroje w edit. Miodzio wink.gif
Ole-j
Brozek gra z 23, a Nikola Mijajlovic z 10. Poza tym w pierwszym składzie powinien być Kuźba, a nie Kryszał smile.gif Uwzględnij to.

Zròb najlepiej jeden stròj całkowicie biały, drugi całkowicie czerwony. Wrazie czego każdy będzie mògł sobie dobrać własny komplet.

Mògłbyś podać jacy będą piłkarzy w składzie?

I wypadałoby poprawić Białą Gwiazdę (herb) - bo nie wygląda to za ładnie :/
snake
QUOTE(melman @ Nov 3 2005, 17:57:19)
[right][snapback]41843[/snapback][/right]

A ja wole moją mame...
Mrsnh
zajebiscie , na pewno sciagne wisełke :]

aha i Nikola nie gra juz w rezerwach bo w ostatnim meczu ligowym weszedl z ławki smile.gif wiec mysle ze mozna bylo by go tam wrzucic do skladu wiselki smile.gif
torin
Juszczyk 12
Majdan 33
Piekutowski 25
Baszczynski 4
Glowacki 6
Klos 30
Kowalczyk 8
Kokoszka 13
Paszulewicz 19
Stolarczyk 3
Blaszczykowski 16
Piotr Brozek 22
Dudka 18
Cantoro 20
Ekwueme 26
Golos 15
Paulista 5
Sobolewski 7
Barreto 19
Zienczuk 17
Pawel Brozek 23
Dawidowski 11
Kuzba 31
Mijailovic 10
Penksa 99
Kryszalowicz 14

Jesli potrzebujesz jeszcze jakis informacji, to chetnie pomoge->pisz na gg najlepiej. Moge rowniez zrobic flagi kibicow i ewentulnie cos jeszcze jesli tylko jestes otwarty na wspolprace.
Pozdrawiam
korzen
QUOTE(T-Mac @ Nov 3 2005, 17:36:03)
oj chyba nie bo z tego co pamietam to Pawel Brozek gra z 10 a tu pisza ze Nikola ktory chyba i tak jest w rezerwach
[right][snapback]41840[/snapback][/right]

Nie interesuje sie bardzo Wisłą, ale wiem ze Brozek gra na 100% z 23 bo ten lamer Miajlovic jest przesuniety do pierwszego zespolu. smile.gif
Ole-j
QUOTE(torin @ Nov 3 2005, 19:50:10)
Mijailovic 9

10 dry.gif
torin
QUOTE(Ole-j @ Nov 3 2005, 20:11:37)
10  dry.gif
[right][snapback]41867[/snapback][/right]

Tak zgadza sie moj blad. Na poczatku sezonu mial 9 ale po powrocie z rezerw rzeczywiscie ma 10.
P.S. @T-Mac moje gg:1356746
InOx
Nudziło mi się kiedyś i też postanowiłem sobie zrobic WISEŁKE smile.gif

user posted image
T-Mac
a jednak beda stroje ladniutkie nie takie co wczesniej pokazywalem robione w edit mode smile.gif wraz z kolega torinem rozgryzlismy nowego Kit Servera no i prosze

user posted image
user posted image
Czarny
Timak powinieneś zrobić Zagłębie Lubin a nie wisłę bo jako jedyne rozprawiło sie z mistrzem Polski w lidze wink.gif Chociaż szczerze to mi nie zależy na tym bo i tak nie gram w shitowaty PES5 smile.gif Timak co byś powiedział na jakiś pacz do PES3??? przecież bije ona na głowę PES5... blink.gif
T-Mac
QUOTE(Czarny @ Nov 5 2005, 20:21:32)
Timak powinieneś zrobić Zagłębie Lubin a nie wisłę bo jako jedyne rozprawiło sie z mistrzem Polski w lidze wink.gif Chociaż szczerze to mi nie zależy na tym bo i tak nie gram w shitowaty PES5 smile.gif Timak co byś powiedział na jakiś pacz do PES3??? przecież bije ona na głowę PES5... blink.gif
[right][snapback]42186[/snapback][/right]

eeee wole pes5 smile.gif
freddie88
QUOTE(Czarny @ Nov 5 2005, 22:21:32)

czarny za niedlugo bedzie i zaglebie !!! smile.gif
StraY
hehe tongue.gif z niecierpliwoscia czekam na patch freddiego88 i spolki :] kto wie, moze szykuje sie powazna konkurencja dla polevo? :]
onix_the_chosen
QUOTE(Czarny @ Nov 5 2005, 21:21:32)

hehe widze, ze nowa odslona PES nie przypadla Ci do gustu ... no Wisla jest ze wzgledow formalnych - tak jak pisal T-mac wczesniej - mistrz Polski i do tego prowadzi w Orange (jak narazie) smile.gif

P.S w takim razie ja prosze o patcha Pogoni tongue.gif
albin99
QUOTE(StraY @ Nov 5 2005, 21:41:11)
hehe tongue.gif z niecierpliwoscia czekam na patch freddiego88 i spolki :] kto wie, moze szykuje sie powazna konkurencja dla polevo? :]
[right][snapback]42219[/snapback][/right]

co to bedzie za patch co sie bedzie w nim znajdywać moze mi ktos powiedziec z gòry dzięki
freddie88
QUOTE(albin99 @ Nov 6 2005, 03:22:04)
co to bedzie za patch
torin
QUOTE(freddie88 @ Nov 6 2005, 02:39:16)
Patch bedzie zawieral wszystkie polskie druzyny z orange ekstraklasy i nowe twarze do niej oraz stroje.Niestety nie bedziemy zmieniac band stadionow pilek oraz menu poniewaz kazdy ma inny gust a wogule to nasz pierwszy patch . moze kiedys wydamy reszte.ale to nie teraz.
[right][snapback]42265[/snapback][/right]

No to zycze powodzenia tongue.gif Panowie co jest, to nie miejsce na takie wyznania wink.gif Jak sama nazwa wskazuje mowimy tu o nadchodzacym patch z Wisla.
T-Mac
QUOTE(freddie88 @ Nov 6 2005, 01:39:16)
Patch bedzie zawieral wszystkie polskie druzyny z orange ekstraklasy i nowe twarze do niej oraz stroje.Niestety nie bedziemy zmieniac band stadionow pilek oraz menu poniewaz kazdy ma inny gust a wogule to nasz pierwszy patch . moze kiedys wydamy reszte.ale to nie teraz.chyba ze sie zglosi ktos kto sie na tym zna i chce mu sie to robic!!!
onix pogon tez tam bedzie!!!
[right][snapback]42265[/snapback][/right]

nono musicie byc bardzo uzdolnieni zeby zrobic samemu twarze i stroje
freddie88 mozesz zaprezentowac jakies swoje prace (mordy, stroje)

ps. aha moich prac nie wolno wykorzystac do tego patch poniewaz polevo tez bedzie robilo orange league do pes5 smile.gif wiec sami wiecie
T-Mac
dawno czegos nowego nie podawalem w tym temacie wiec trzeba go odswiezyc smile.gif
patch bedzie zawieral WSZYSTKIE ORYGINALNE STROJE

user posted image
geffer
Zagłebie Lubin RuLeZzZ !! Prosze was zrobcie Zaglebie :DDD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.