Tygrysek0302
Dec 30 2012, 20:23
Pierwsza jest Miedź Legnica :
Home:

Away:

Bramkarz:

Lech Poznań :
Bramkarz Home:

Bramkarz Away:

Home:

Away:

3rd:

Prosiłbym o oceny nawet te złe. Następne kitsy : Flota Świnoujście.
Konwert z Pesa13 w dodatku kiepski.
Tygrysek0302
Dec 30 2012, 20:54
No ale coś jest, i nie powiedziałbym że konwert. :-)
#Chałwa
Dec 30 2012, 23:05
CYTAT(GooFy @ Dec 30 2012, 20:42)

Konwert z Pesa13 w dodatku kiepski.
konwert z pesa 13 wychodzi jeszcze gorzej
Tolox11
Dec 31 2012, 00:16
Great to see a new kitmaker, hope you continue doing polish kits !
To jest konwert z Pesa. Spójż na getry z 13, które zajmują też miejsce kołnierzyka, spójrz na charakterystyczne zakrzywienia na szyciach, wynikające z modelu Pesa13. Nie mam wątpliwości, że jest to konwert.
Tygrysek0302
Dec 31 2012, 11:20
Tak, jest to konwert, ale szybko się robi i ładnie wygląda :-) Chociaż przyznam że sam też czasem coś stworzę :-)
Co do Toloxa to dzięki za opinię, i napewno będę robił dalsze kitsy Polskiej Ligi.
Obiecana Flota :
Home :

Away:

GK 1:

GK2:

Zapisujemy:
1. kilkamy prawy przycisk myszy
2. klikamy zapisz obrazek jako
3. mamy kitsa na kompie
4. zamieniamy nazwe na all.png
5. wklejamy do do folderu uni
6. Gramy ! :-)
Następne kitsy.. Lech Poznań folder GDB :-)
Nie wygląda ładnie, tym bardziej w grze.
Tygrysek0302
Dec 31 2012, 14:00
Mam wrażenie że Goofy Ci sie nie podoba bo to konwert.. Czyż nie prawda?
Masz złe wrażenie. PES13 i PES6 to dwa zupełnie inne modele. Nie można od tak sobie zmienić rozmiar, nałożyć teksturkę i liczyć, że będzie fajnie. Zobacz jak te kitsy wyglądają w grze.
Tygrysek0302
Dec 31 2012, 14:07
Nie PES13 tylko PES11... Już nie krytykuj tak, tak okropnie ne wyglądają. Robię to dla przyjemności. I po to aby inni mieli.
Jason Bourne
Dec 31 2012, 15:19
Hehe a dlaczego nie możesz robić sam, według określonego tutoriala, a nie podmieniać z pesa do pesa? A co do krytyki to wrzucając coś własnego na obojętnie jakie forum musisz liczyć się z tym, że pojawią się komentarze krytykujące twoją pracę. A ty zamiast wziąć się w garść i brać do serca rady bardziej doświadczonych, to obrażasz się jak baba. Kitsy niestety nie wyglądają za fajnie w grze. Z tego co się orientuje to na laury muisz poczekać co najmniej kilka miesięcy. Więc bierz się do roboty, jeśli chcesz być chwalony za to co zrobisz
Tygrysek0302
Dec 31 2012, 16:05
Ja idealnie to rozumiem. I byłem gotowy na krytykę. Jak jesteś taki mądry to naucz mnie robić szycia to wtedy pogadamy o robieniu samodzielnych kitsów. Nie obrażam się jak baba. Tylko bronię swego. Szanuję bardzo takich jak Timak i GooFy, ale nie umiem robić tych szyć i to mnie sprowadza do robienia z pesa do pesa jak określil mój poprzednik. Jak będę mial jakiś tutorial to postaram się coś zrobić...
Jason Bourne
Dec 31 2012, 16:55
Jak będziesz robił tylko z pesa do pesa to nigdy nie będzie szanowanym kitsamakerem. Taka prawda. Są tutoriale pooglądaj je, poczytaj, a wkręcisz się
Nie nauczę Ciebie tego robić, bo sam musisz się nauczyć. Słyszałeś o metodzie wędki? Skoro zabrałeś się za kitsy to chyba chcesz to robić jak najlepiej. A to wymaga miesięcy ćwiczeń

Powo
Tygrysek0302
Dec 31 2012, 18:35
Słyszałem metodę wędki. Dałeś mi dużo motywacji do robienia własnych kitsów... Mam tylko problemy z netem. Tutoriale napewno są, gorzej z czasem i rozumowaniem. Tylko pytanie, podróbki z pesa do pesa wydawać czy lepiej nie wstawiać?
#Chałwa
Dec 31 2012, 18:37
Dla mnie możesz wydawać konwerty, nie przeszkadza mi to

Tylko mógłbyś wydawać pełne download'y, wraz z fontami, numerami i config'iem.
Znaleziony na innym forum konwert z 13 do 6
na pewno nawet najlepiej zrobiony konwert ustępuje średniemu kitsowi do 6, ale lepsze to niż nic czy z edytora
może byś pisał czyj kits konwertujesz
Tygrysek0302
Dec 31 2012, 19:54
[/quote]
Miki13szyce.
No dobra... Skoro checie, to następne kitsy to będzie Termalica Bruk Bet Nieciecza w 2 wersjach... 512x512 512x256.
#Chałwa
Dec 31 2012, 19:59
CYTAT(Tygrysek0302 @ Dec 31 2012, 19:54)

Miki13szyce.
No dobra... Skoro checie, to następne kitsy to będzie Termalica Bruk Bet Nieciecza w 2 wersjach... 512x512 512x256.
twój własny czy konwert ?
Tygrysek0302
Dec 31 2012, 20:03
Konwert. Mam mobilny net, i prawie mi się kończy więc odpoczniecie odemnie

Póki się nauczę. Ale napewno jak zrobię swój 1 kits to zrobię Lecha Poznań :-)
Próbowałem coś z mordkami, textuty mi nie wychodzą z dorobieniem dokładności no jeszce jeszce jakoś idzie. Może niedługo jak zrobię dobrą texturkę to pokażę w tym temacie o ile mogę previev :-)
Tak bokiem pisząc, życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku, aby Tim wydawał dużo mordek i abyśmy cieszyli się za rok że jesteśmy o rok starsi :-) No i że Issonline ma tak wspaniałych patchmakerów

Pzdr
możesz zawsze spróbować na cudzych template
Tygrysek0302
Jan 4 2013, 16:47
Pracuje nad mordą Bereszyńskiego ( Lech P. ) i pracuję nad pierwszym kitsem własnym Lecha P.
Ale tak tu zapuszczam OF'a z Flotą Świnoujście którą zrobilem sam. :-)
Dowland
#Chałwa
Jan 4 2013, 17:40
Tygrysek0302
Jan 4 2013, 18:58
CYTAT(Janush @ Jan 4 2013, 17:40)

Dobrze zauważyłeś. Poprawa wyjdzie jak wydam swój 1 kits... Chociaż nadal nie kumam jak te szycia robić... GooFy mógłby jakiś tutek porzucić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.