Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\8 finału Pucharu Ligi IO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 10 (III sezon MLO) > Puchar Ligi IO
lukasz44

Zwycięzca dwumeczu przechodzi do 1/4 finału.

Wyniki wpisujemy wg szablonu, obowiązują ustawienia identyczne jak w lidze.

W razie równego bilansu bramek (gole na wyjeździe nie są liczone podwójnie), gramy trzeci mecz z włączoną dogrywką i karnymi.

W tej rundzie gramy na rosterze z pierwszej rundy MLO !!

Termin rozegrania spotkań do 17.10

kksm
1/8 Finału - 1 Spotkanie
kksmzibi75

Lisandro Lopez
Lisandro Lopez
Ya Konan
Oduro
Adrian
Adam Johnson

Toni

Pewna wygrana w pierwszym spotkaniu 1/8 finału. Mimo ,że puchar nie jest priorytetem dla graczy Hannoveru 96 piłkarze pokazali kawał dobrej piłki i udowodnili, że pierwsza liga nie bez powodu zawitała w Hannoverze. Szanse zespołu Bragi nie są jednak przekreślone bo jak wiadomo - w piłce wszystko możliwe. Czekamy na rewanż...

- Diaby

Nie było indywidualności. Zespół Hannovery zagrał zespołowo i każdy zasługuje na wyróżnienie.

WKS
Pierwszy mecz
WKSRKSSzymson

Mutu
Odemewingie

Myślę, że rozbrat z PESem 6 na rzecz 13 widać było tak bardzo, że aż sam przeciwnik nie spodziewał się tak łatwego meczu jak i dwumeczu. Nie wiem szczerze mówiąc jakim cudem awansowałem ponieważ moje strzały kończyły na trybunach lub ewentualnie na Diego Benaglio. Puchar Ligi był dobrym sygnałem aby stanąc przed wyborem 6 czy 13 ? Ponieważ te dwie gierki mają różne style i są poprostu inne ;D. Mecz ten był otwarty. Ponad 40 strzałów i dwie bramki w końcówce.

-
-

-

Nikt sie specjalnie nie wyróżniał.

woodi
2 Runda
woodiWitu

zapomniałem zrobic :/

Elmander
Elmander
Amauri
Gargano
Ederson
Ederson
Samobój

Ibisevic

Mecz zupełnie inny niż pierwszy przegrany... W tym meczu u siebie Sportingowi wychodziło wszystko praktycznie... Świetna gra z pierwszej piłki i co najważniejsze w końcu dobra skuteczność co cieszy trenera... Niemcy nie pograli sobie dzis bo nie mogli przebic sie przez mur obronny gospodarzy i szanowni państwo Sporting jedzie dalej biggrin.gif ku zdziwieniu wszystkim chyba tongue.gif dzieki za mecz i powo w lidze

- brak
- brak

- brak

Cała drużyna Sportingu zasługuje na ten tytuł
Jason Bourne
1 mecz kolejka
piecianalep

El-Hadji Diouf
Materazzi
Samobój Isakssona żałosny.

Dziwny mecz jak każdy z pozostałych z nalepem. 2-1 dla Nalepa zasłużone, choć mecze wszystkie 3 były ciężkie i bez lam. Dzięki

-
-

-

Yyyyyyyyyyy Materazzi za wolnego wink.gif

Nalep
Rewanż
NalepPiecia

Ja zrobiłem tongue.gif

Guerrero
C. Cole
Kezman

Mecz rewanżowy był bardzo wyrównany. Obie drużyny miało kilka okazji, aby strzelić bramki. Wygrali goście z Barcelony. Momentami ten mecz przypominał parodię futbolu, ale był rozgrywany w miłej atmosferze. Było się z czego pośmiać. Dzięki bramce Keżmana w doliczonym czasie gry Espanyol doprowadził do "dogrywki" w postaci trzeciego meczu. Dzięki za trzy fajne mecze, czasami wyglądające świetnie, a czasami... smile.gif No, ale to nie nasza wina biggrin.gif Powodzenia w lidze.

-
-

-

Kezman - za bramkę dającą trzeci mecz! Wejście smoka.
Jason Bourne
3 mecz kolejka
piecianalep

Kezman
Guerrero
Pizarro
Pizarro
Pizarro

3 mecz i moja ultra ofensywna gra. Do niczego się nie przydała i nic nie dała. Nalepowi bardziej należał się ten awans, jeśli spojrzymy w jakich okolicznościach doprowadziłem do 3 meczu. Fajnie się grało, przeciwnik zasłużył na awans i tyle w temacie. Porażka tym bardziej nie boli, że kolega nie grał lamersko i nie przegrałem ze schematowcem. Dzięki i powodzenia dalej. Takich graczy w naszej lidze jest jak na pęczki, brawo Nalep powodzenia w Pucharze i Lidze wink.gif Co najważniejsze przez 3 mecze 0 kartek! Czyściutko!

-
-

-

Pizarro za 3 bramki

zibii75
2 runda
zibii75kksm

Ya Konan
Aubameyang
Adrian
Omotoyossi

po 1 połowie wywaliło, kto szczelił z przeciwnej ekipy 1 gola nie wiem.

[/size][size="3"]Co do opisu to jest jego brak, pewne określenie są zabronione,więc uchylę się od głosu lub się wstrzymam.

smile.gif

-
-

-

T-Mac
1 mecz kolejka
T-MacniCejOke

Schurrle
Derdiyok

Elano
Luis Garcia

Mecz rozgrywany w ciezkich warunkach, nie chodzi o lagi internetowe a bardziej umyslowe graczy wynikajace ze zmeczenia smile.gif
Prowadzilem 2-0 kontrolowalem gre, ale w przerwie przeciwnik zmienil taktyke i to on zaczol prowadzic gre.
Remis sprawiedliwy

- Schurlle
- D'Alessandro
-

-

niCejOke
Mecz rewanżowy.
niCejOkeT-Mac

Aruna Dindane
Aruna Dindane
Cassano
Cassano

Dobre wnioski wyciągnięte z pierwszego zremisowanego meczu. Kontrola gry przez pełne 90'. Bayer był w stanie raz po raz zagrozić Hiszpańskiej drużynie. Mecz rozegrany w dobrej atmosferze fair play . dzięki i powodzenia w lidze smile.gif

-Zeballos (bayer)
-

-

Cassano! Przebudzenie lidera.

Wynik dwumeczu
niCejOkeT-Mac
Witu
1 mecz
Wituwoodi

Ibisevic
Obasi
Obasi

Przewaga Sportingu, jednak Hoffenheim było skuteczniejsze i wygrało ten mecz, chociaż wynik powinien być taki sam w odwrotną stronę. Dzięki za mecz i powo dalej.

Chinedu Obasi - strzelca dwóch goli.

lizaku
1/8 mecz 1
lizakukuba 12-15

Jakubko

Olic

Pierwsza polowa wyrównana i mamy 1-1. W drugiej nic nie wpadło mimo dużej przewagi gości. Dz za mecz.

-
-

-

Nikt

kuba12-15
2 mecz
kuba12-15Lizaku

Santiago Silva
P.Diop
P.Diop
Aissati

Gilardino
Gilardino
Colunga
Samobój

Mecz bardzo wyrównany. Cios za cios, akcja za akcję.

-
-

-

brak

kuba12-15
3 mecz
kuba12-15Lizaku

Sorry ale mi wcięło:/ Mam nadzieje że to nie problem.

Kevin Gameiro
Kevin Gameiro
Kevin Gameiro
Eriksen

Olic
Gilardino
Gilardino

Wpierwszej połowie mecz wyrównany. W drugiej przez pół połówki dominował Ajax wychodząc na prowadzenie, a następnie dominacja Getafe, które rzuciło się do odrabiania wyniku. Na szczęście udało się utrzymać wysokie prowadzienie i gracze Ajaxu świetują awans do następnej rundy

- Camoranesi
-

-

Kevin Gameiro - zdobywca hat-tricka

lukasz44
1 mecz
lukasz44Tobinho

Donovan
Arteta
Danny

Wygrała drużyna lepsza i skuteczniejsza. Rywal nie był w stanie nawiązać równorzędnej walki ze świetnie dysponowaną ekipą gospodarzy.

- brak
- brak

- brak

Donovan
WKS
Drugi mecz
SzymsonWKSRKS

Nie mam bo nie ja gospodarz.

Ben Arfa
Mutu
Mutu
Kallstrom

Mecz rozgrywany 7, nie wstawiony do tej pory i znajac historie Szymsona nie będzie. W każdym bądź razie Szachtar pokazał się z dobrej strony pod względem defensywy skutecznie odcinając od piłek Ben Arfe. Hatem uciekł obrońcom Szachtara tylko raz. Ostateczny wynik to 1:3

-
-

-

Adrian Mutu

lukasz44
Mecz grany w Czwartek, rywal nadal nie ma zamiaru wpisać więc sam to zrobić, bo chyba się nie doczekam poświęcenia 5 minut na wstawienie wyniku do świąt.

Rewanż
Tobinholukasz44

Danny
Donovan
Bance
Arteta
Damian Diaz
Mexes
Honda
Del Piero
Del Piero
Obertan
Obertan

Wygrana zasłużona, choć rywal sporo się napocił aby wyrobić sobie przewagę po niemal trzech identycznych akcjach z początku spotkania. Z biegiem czasu jednak rosyjska maszyna nabierała rozpędu i w końcowym rozrachunku rozbiła rywali.

Mexes - piękny gol głową dający zwycięstwo w tym meczu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.