Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 2
lukasz44

W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacjiz przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.

CYTAT
Forma powinna wyglądać następująco :

Kolejka:

Mecz:

Powód:

Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.

Jeżeli wniosek
nie zostanie wpisany do końca danego
tygodnia wstawiany jest WO według regulaminu.
niCejOke
kolejka nr2, kolejka nr3

Stalówka vs niCejOke
NicejOke vs Ogryz

Nie mogłem go złapać sam miałem bardzo mało czasu. mam olbrzymie problemy teraz. ale powoli widzę światło w tunelu . mam nadzieje że mi przedłuzycie. dzieki
Ogryz
CYTAT(niCejOke @ Jan 28 2012, 13:54) *
kolejka nr2, kolejka nr3

Stalówka vs niCejOke
NicejOke vs Ogryz

Nie mogłem go złapać sam miałem bardzo mało czasu. mam olbrzymie problemy teraz. ale powoli widzę światło w tunelu . mam nadzieje że mi przedłuzycie. dzieki

Kogo nie mogłeś złapać? Raz do mnie napisałeś a potem 0 odezwu od cb mimo mojego pisania do cb.
niCejOke
Przepraszam Cie bardzo ale próbowałem z Toba zagrać jak Cie widziałem to pisałem bo liczyłem że uda nam się dograć coś. ale niestety nie moja wina że mam nienormowany czas pracy i niestety musze się pilnować. troche zrozumienia.
Ogryz
CYTAT(niCejOke @ Jan 28 2012, 23:42) *
Przepraszam Cie bardzo ale próbowałem z Toba zagrać jak Cie widziałem to pisałem bo liczyłem że uda nam się dograć coś. ale niestety nie moja wina że mam nienormowany czas pracy i niestety musze się pilnować. troche zrozumienia.

Spoko:) rozumiem, że masz prace, ale nie mów, że nie mogłeś mnie złapać, bo ani razu chyba nie odpisałeś mi na moją wiadomość.
stalowka84
tydź 1. kolejka 2

stalowka84 (Górnik Zabrze) - NiCejOke (Zagłębie Lubin)

Proszę o przedłużenie. Kontkakt był i to nawet dobry ale brakło dopasowania godzinowego. Napewno bedzie rozegrane.
Milerinho
Pozostale mecze z Polskiej ligi bede rozgrywal od srody wiec wtedy mozna sie umawiac na granie.
Ferat
Kolejka:5

Mecz: Ferat - Zibi

Powód: Proszę o przełożenie, mecz został rozegrany ale nie mam dostępu do swojego kompa przez weekend, więc nie dam rady wstawić..
stalowka84
Proszę o przedłużenie dwoch kolejek tj. nie miałem wczoraj jak wpisać

kolejka 8
Tomek93 (Śląsk Wrocław) - stalowka84 (Górnik Zabrze)

kolejka 9
stalowka84 (Górnik Zabrze) - Boby (GKS Bełchatów)

Proszę o przedłużenie. Zabrakło czasu na rozegranie tych 2 soptkań. Napewno będzie rozegrane.
stalowka84
kolejka 9

Proszę o przedłużenie. Z mojej winy nieudało się rozegrać. Brak czasu.
stalowka84
9. kol

12. kol
lukasz44 (Lech Poznań) - stalowka84 (Górnik Zabrze)

W zeszłym tygodniu miałem 2 zmianę i nie miałem za wiele czasu a ni też niemogłem się zgrać z kolegami. Proszę o przedłużenie
niCejOke
17 kol

niCejOke (zaglebie) vs Ferat (Jaga)

Mijamy się na gadu. jak on jest mnie nie ma i na odwróót na pewno dogramy prosze o przedluzenie.
zibii75
18. kolejka
zibii75 (Podbeskidzie) - Nalep (Polonia Warszawa)
Brak zgrania w czasie.

Proszę o przedłużenie
lukasz44
16. lukasz44-boby

Zabrakło czasu i zgrania.
Nalep
16. Stalówka - Nalep

Tak jak wyżej. Zabrakło czasu i zgrania. Typowa mijanka.
zibii75
23 kolejka
Szymson: zibii75

Kolego co ze wstawieniem wyniku do tabeli ligi jak i opisem?
Mecz rozegrany prawie 2 dni temy bez 4 godz.
niCejOke
21 kolejka

nicejoke vs zibi75

Nie możemy się złapać na gadu. Mecz zostanie na pewno rozegrany. proszę o przedłużenie.
Ferat
Kolejka: 21

Mecz: Ferat - Ogryz

Powód: Proszę o przełożenie, Ogryza komp coś złapał, jak tylko będzie możliwość to zagramy.
Ogryz
Kolejka: 21

Mecz: Ferat - Ogryz

Powód: Proszę o przedłużenie meczu z pesem już wszystko działa ok, ale jutro rano wyjeżdzam i będe do gry dopiero od poniedziałku za tydzień czyli od 12. Więc prosze o przedłużenie tak do 15 marca.

Kolejka: 24,26

Mecz: Ogryz - JustMe1987, Tomek93 - Ogryz

Powód: Jutro z rana wyjeźdzam i będe dopiero do gry od 12 marca.
lukasz44
16. lukasz44-boby
20. Miler-lukasz44
21. lukasz44-witu
22. Edi-lukasz44
23. lukasz44-nalep

Nie zgadaliśmy się na tygodniu.

Proszę o przedłużenie wszystkich 5 zaległych meczów.
Jason Bourne
Od razu proszę o przedłużenie moich spotkań, które za pewne zostaną wrzucone za jakiś czas z powodu wyjazdu do Wa-wy, który potrwa od jutra do następnego poniedziałku- czyli od 11-19 marca.
lukasz44
EKSTRAKLASA: (LECH)
16. lukasz44-boby
20. Miler-lukasz44
21. lukasz44-witu iss tv
22. Edi-lukasz44
23. lukasz44-nalep
24. wks-lukasz44
27. lukasz44-ferat

Proszę o kolejne przedłużenie, nadal czekam na nowego pada, od pndz\wtorku wszystko zacznę nadrabiać smile.gif
Ogryz
Mam pytanko co z moim meczem i JustMe z tego co wiadomo ma teraz remont i nie ma możliwości gry, a więc nie mamy jak zagrać. Więc przedłużamy dalej? Czy Walkower?
lukasz44
Przedłużymy justme mecze. Jeżeli nie wróci aby je dograć to będą walkowery.
Ogryz
Ja od 24/25 nie mam neta na tydzień/ 2 więc jak do 24 nie rozegramy to potem nie będe w stanie rozegrać.
niCejOke
Puchar ekstraklasy

Zagłebie (niCejOke) vs Górnik(stalówka)

Zero kontaktu z Stalówka pisał raz że jest chory tyle z jego strony prośba o walkower. albo ewentualnie przedłużenie
stalowka84
CYTAT(niCejOke @ Mar 18 2012, 17:52) *
Puchar ekstraklasy

Zagłebie (niCejOke) vs Górnik(stalówka)

Zero kontaktu z Stalówka pisał raz że jest chory tyle z jego strony prośba o walkower. albo ewentualnie przedłużenie

no to co mam ci jeszcze napisać. napisałem że jestem chory i powinno to wystarczyć a Ty o wo wnosisz <brawo>
stalowka84
kol 28

Wolrid (Cracovia Kraków) - stalowka84 (Górnik Zabrze)

kol 29

stalowka84 (Górnik Zabrze) - lukasz44 (Lech Poznań)

Proszę o przedłużenie chorowałem i nie grałem. będzie rozegrane.
lukasz44
16. lukasz44-boby
21. lukasz44-witu
22. Edi-lukasz44
23. lukasz44-nalep
27. lukasz44-ferat
Proszę o przedłużenie, będzie rozegrane.

Tomek93 również wnosi o przedłużenie swoich meczy gdyż ma awarię komputera.
Jason Bourne
Chyba post Łukasza, a raczej ostatnia część dotyczyła meczu w pucharze ekstraklasy, ale jeśli nie to proszę o przedłużenie meczu, przez brak zgrania, ja byłem na wyjeździe, a kolega ma awarię.
Ogryz
Poproszę o w/o dla mnie w meczu z JustMe lub obustronne w/o jeżeli Just by się pojawił, bo ja niestety do dzisiaj mam neta. I dopiero od 2 kwietnia będe dostępny tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.