Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: WYJAZD - snajper1929
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Sezon 1
snajper1929
Witam.
Jako że 16.08 wyjeżdżam i będę miał bardzo ograniczony dostęp do internetu przynajmniej do początku września oraz jako że już od 09.08 nie będę miał za dużo możliwości gry prosiłbym o możliwość rozegrania moich meczy w lidze z kolejek 25-34 już teraz. Wyniki wpisywane byłyby do tego tematu.
snajper1929

27 kolejka
snajper zibi
Screeny:
Nie zapisał mi się :/

Strzelcy:
Niedzielan
Bykowski

Opis:
Nudny i bezbarwny mecz Koronie chyba nie za bardzo się chciało a jak kaleczy piękno gry ŁKS to już chyba każdy wie choć bramkę strzelił ładną wink.gif

Zawodnik meczu:
Nikt
zibii75
CYTAT(snajper1929 @ Aug 7 2011, 16:35) *

27 kolejka
snajper zibi
Screeny:
Nie zapisał mi się :/

Strzelcy:
Niedzielan
Bykowski

Opis:
Nudny i bezbarwny mecz Koronie chyba nie za bardzo się chciało a jak kaleczy piękno gry ŁKS to już chyba każdy wie choć bramkę strzelił ładną wink.gif

Zawodnik meczu:
Nikt

No to mi sie zapisały i wstawie, a co do kalectwa to tylko aluzje mają ci co nie wygrają ze mną a są w praktyce 20 razy lepsi, nie mem zamiaru tłumaczyć się zx gry i udawadniać ze nie jestem garbaty. Witu mi chyba ze 5 zaaplikował goli widać można hehehe. Niby taka defensywna taktyka a staty co innego ukazują w każdym aspekcie gry łkesik ma przewage to dziwne. 3 obrońców, 1 defensywny pomocnik, 2 na srodku pomocnik lewy i prawy oraz 2 napastników środkowych, na defensywe ustawieni tylko 3 obrońcy i pomocnik reszta na presing i oto cała 9 ponoć w samej defensywie smile.gif
snajper1929
No i co z tego że miałeś strzałów więcej jak groźnych to oprócz bramki to z 1 smile.gif statystyki nie grają smile.gif a posiadaniu nigdy nie mam większego więc też mi jakoś nie pocisnąłeś smile.gif poza tym tak samo zgoniłem na Twoją grę jak i na moją więc nie wiem po co się spinasz smile.gif bronisz 8 zawodnikami Twoja sprawa i nie mów że tak nie jest bo tak to wygląda CSP i CSL to nie PP i PL więc nie wciskaj kitu smile.gif
zibii75
Tak strzelałem z połowy a nawet ze swojego pola karnego byle statystyk nabic zresztą ja sam wiem jak są ustawieni gracze i jakie maja indywidualne ustawienia, więc nie mów ze ktoś coś kaleczy bo w takim samym stopniu kalectwem jest granie na jednego zawodnika i kręcenie nim w polu karnym jak i gra na lame tylko wciepa na banke zamiast podanie po ziemi a tak właśnie gra 85% graczy, zagraj łkaesem a ja koroną zobaczymy jak pograsz tyle w temacie, i nie zganiaj na taktyke przeciwnika jak pisałem witu dałnrade wbic kilka brameczek i nie tylko on.
lukasz44
Panowie zbędna dyskusja, widać że Zibii sporo modzi przy taktyce, a to zabronione nie jest, wręcz przeciwnie.

Zabronione są tylko lamy i hiddeny tyle w temacie panowie smile.gif

Kolejne zbędne posty będą nagradzane smile.gif
snajper1929

31 kolejka
snajper tomek
Screeny:

Strzelcy:
Niedzielan
Niedzielan
Niedzielan
Edi Andradina
Jańczyk
Djokić
Djokić
Rakels

Opis:
Mecz dość wyrównany ale Korona miała w swoich szeregach potwornie skutecznego "Wtorka", który zrobił w tym meczu różnicę.

Zawodnik meczu:

Andrzej Niedzielan - skuteczny do bólu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.