Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4, 01.07 - 10.07 , kolejki 13-16
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Sezon 1
lukasz44

Kolejka 13
dj_adriano - zibi75
Tsu - Ogryz
gapa - DonKryst
Szymson - Arczi333
lukasz44 - JustMe1987
Edi - witu
snajper1929 - Ferat
WKSRKS - craxa93
Rybson - Tomek93

Kolejka 14

Ogryz - dj_adriano
DonKryst - zibi75
Arczi333 - Tsu
JustMe1987 - gapa
witu - Szymson
Ferat - lukasz44
craxa93 - Edi (do 23.08)
Tomek93 - snajper1929
Rybson - WKSRKS

Kolejka 15
dj_adriano - DonKryst (do 23.08)
Ogryz - Arczi333
zibi75 - JustMe1987
Tsu - witu
gapa - Ferat
Szymson - craxa93
lukasz44 - Tomek93
Edi - Rybson
snajper1929 - WKSRKS

Kolejka 16
JustMe1987 - DonKryst
witu - Ogryz
Ferat - zibi75
craxa93 - Tsu
Tomek93 - gapa
Rybson - Szymson
WKSRKS - lukasz44
snajper1929 - Edi

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
snajper1929

15 kolejka
snajper wksrks
Screeny:

Strzelcy:
Edi Andradina
Niedzielan
Dawid Nowak
Dawid Nowak
samobój

Opis:
W wyniku zaistniałej kontrowersji opiekun gospodarzy zrezygnował z wzięcia udziału w pomeczowej konferencji prasowej smile.gif

Zawodnik meczu:

Dawid Nowak - 2 bramki

16 kolejka
snajper1929 edi092
Screeny:

Strzelcy:
Edi Andradina
Edi Andradina
Niedzielan
Niedzielan
Puri
Frankowski
Frankowski

Opis:
Dobre widowisko z 7 golami w derbach Żółto- Czerwonych wink.gif Wygrała drużyna skuteczniejsza

Zawodnik meczu:

Edi Andradina - szalał w ataku
Witu

16 kolejka
Witu Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Straka

Opis:
Bardzo wyrównane spotkanie i z przebiegu meczu to żadna drużyna nie zasługiwała na porażkę, ale po genialnym strzale Gabora Straki z około 30 metrów 3 pkt zostają w Chorzowie. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:

Gabor Straka - Strzelił przepięknego gola zapewniającego 3 pkt Chorzowianom
gapa

13 kolejka
gapa don kryst
Screeny:

Strzelcy:
Omar Diaz
Wodecki

Opis:
No co ja mam powiedziec dominowalem w tym meczu jak w malo ktorym a jedynie zremisowalem, maxymalny fart don krysta gdzie jego bramkarz w niektorych sytuacjach bronil lepiej niz casillas. dzieki i powo dalej

Zawodnik meczu:
brak- cala druzyna slaska zagrala dobrze, ale zabraklo bramek

JustMe1987

JustMe1987 gapa

Screeny:

Manu
Cwielong
Chinyama

Opis:

Trudny mecz z wymagajacym przeciwnikiem o wyniku ktorego przesadzil brak sil obrony rywala w koncowce spotkania ktora nie byla w stanie dogonic Chinyamy po ladnym prostopadlym podaniu z glebi pola.

Zawodnik meczu:

@ => Takesure CHINYAMA

Po raz kolejny zapewnil zwyciestwo stolecznej druzynie.

lukasz44
13 kolejka
lukasz44 JustMe1987

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Ivanovski
Ivanovski
Radovic
Kucharczyk

Opis:
Dość ciekawe widowisko - najpierw
bramka Radovicia po strzale sprzed pola karnego, póżniej dwa strzela Ivanovski i robi się dość bezpiecznie, przy 2-1 świetną okazję ma Labukas ale posyła loba zamiast strzelić do pustej brameczki smile.gif
W ostatnich minutach świetnie w pole karne zagrał bodajże Radovic, urwał się Kucharczyk i remis stał się faktem.
Zdaje mi się że wynik cieszy tylko ekipę z Warszawy, moi zawodnicy pokazali się z bardzo dobrej strony i zasłużyli na komplet punktów, ale widać nie było to nam wczoraj pisane... smile.gif

Zawodnik meczu:

Kucharczyk- zmienił Chinyame i uratował gościom remis w tym spotkaniu.
JustMe1987

JustMe1987 DonKryst
Screeny:

Radovic
Chinyama
Chinyama

Opis:

Zadecydowala klasa sportowa zwodnikow obu zespolow. Gdyby graly dwie rownorzadne ekipy mielibysmy remis albo porazke gospodarzy.

Zawodnik meczu:

@ => Takesure CHINYAMA

Chinyama <3

donkryst
14 kolejka
DonKryst Zibii75
Screeny:

Strzelcy:
Sikorski
Kwiek
Kosecki
Bykowski
Bykowski

Opis:
Dwa pierwsze gole padły po indywidualnych błędach defensyw obu zespołów. Spotkanie przez cały czas było mniej więcej wyrównane, jednak swój dzień miał Maciek Bykowski, który dwoma trafieniami zapewnił zwycięstwo gościom. Dzięki i powo dalej:)

Zawodnik meczu:
Bykowski
Ferat

16 kolejka
Ferat Zibi
Screeny:

Strzelcy:
Jarecki

Opis:
"pasjonujacy" mecz i najskromniejsze zwyciestwo gospodarzy..

Zawodnik meczu:
Jarecki - strzelec jedynej bramki i jedyny ofensywny zawodnik w dobrej formie..
zibii75

15 kolejka
zibii75 JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Kolega powinien ten mecz wygrać i to ze 3:0, jednak forma Wyparło choć na zielono w dole to spisał sie na medal czego nie powiem o ataku bo zawiedli jedynie 1 celny strzał na bramke.

Zawodnik meczu:

Ogryz

15 kolejka
Ogryz Arczi333
Screeny:

Strzelcy:
Sobiech
Sobiech
-------------
Sazankov
Opis:
Przyszedł czas na kolejnego rywala tym razem do Warszawy przyjechali piłkarze Lechii Gdańsk żeby rozegrać spotkanie w ramach 15 kolejki ekstraklasy. Przed meczem byłem zmuszony zagrać jednym napastnikiem ponieważ 2 pozostałych było bez formy i była to bardzo dobra taktyka na groźną Lechię Gdańsk. Pierwsze 30 minut to spokojna gra w środku pola mało groźnych sytuacji z jednej jak i 2 strony. W 30 minucie po błędzie obrony Sobiech wślizgiem zabiera piłkę i wychodzi sam na sam z Małkowskim mija go i strzela do pustej bramki tuż przed przerwą w doliczonym czasie gry pięknym prostopadłym podaniem popisał się Mierzejewski a Sobiech lekkim lobikiem obok bezradnego Małkowskiego podwyższa na 2-0 i do przerwy Polonia Warszawa pewnie prowadzi. Po przerwie lekka przewaga piłkarzy z Gdańska, ale to Polonia stwarzała groźniejsze sytuacje. W 77 minucie kontaktową bramkę zdobywają goście za sprawą Sazankova który daje nadzieje gościom na odrobienie strat. W 85 minucie zmiana taktyki przez trenera gości na Ultra Ofensywną a ja bardziej się cofnąłem piłkarze Lechii próbowali doprowadzić do wyrównania, ale nie udało im się, a ja wyprowadzałem groźne kontry przetrzymując jak najdłużej piłkę i żeby głupio nie stracić. Do końca meczu wynik się nie zmienił i to Polonia Warszawa zdobywa cenne 3 pkt. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Artur Sobiech - Super gra jako jedyny napastnik w formie 2 gole to on zapewnił zwycięstwo Polonii.
Tomek93

14 kolejka
Tomek93 Snajper
Screeny:

Strzelcy:
Niedzielan x 3
Edi Andradina

Opis:
Imponująca skuteczność gości,każda akcja sam na sam to pewna bramka. Dzięki za mecz i powodzenia dalej

Zawodnik meczu:
Niedzielan - hat trick
Edi092

15 kolejka
Edi Rybson
Screeny:

Strzelcy:

Grzelak
Rogalski
Rogalski
Grzelak
Zijka

Opis:
Mecz wyrównany,i myśle że wynik byłby sprawiedliwy w tym meczu.Piłkarze Podbeskidzia zdobywają cenne 3 puntky a gola a wage tego zdobył Ziajka.Dzięki za mecz smile.gif

Zawodnik meczu:
Ziajka - Jego bramka dała cenne 3 punkty

Witu

14 kolejka
witu szymson
Screeny:

Strzelcy:
Radomski
Visnakovs 2x
Jankowski

Opis:
Cracovia zdominowała 1 połowę strzelając 3 gole Ruch tak naprawdę to tylko w doliczonym czasie gry pierwszej połowy zagrał dobrze, bo w drugiej połowę to była bardziej kopanina niż gra i całkowicie zasłużone zwycięstwo drużyny z Krakowa. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:

Visnakovs - strzelca 2 goli dla Cracovii
Edi092

13 kolejka
Edi Witu
Screeny:

Strzelcy:
Grzelak 2
Frankowski 2

Olszar
Opis:
Mecz grany na dwa razy w pierwszym nas rozłączyło w pierwszej połowie w której wynik był 4-0,w drugim meczu wynik 1-0 i zniej mam tylko screena.Dueta w ataku spisał się wyśmienicie zdobywając po 2 gole w drugiej połowie już tylko kontrolowanie gry pod koniec meczu juz rozluźnienie w szykach obrony i honorowe trafienie Olszara.Dzięki za mecz

Zawodnik meczu:
Frankowski - Dwa gole i asysta

Rybson

14 kolejka
Rybson WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Zaremba
Rogalski

Nowak

Opis:
Meczu udany wygrany i podbeskidzie sprawia kolejną niespodzaianke Dawid nowak miał zły dzien trafił tylko raz a powinien kilkakrotnie pokonać Linke;) jednak nie dało rady i PODBESKIDZIE iDZIE IDZIE:D

dzieki za mecz powodzenia dalej!

Zawodnik meczu:
TEAM!

16 kolejka
Rybson Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Ziajka
Zaremba

Klich
Visnakovs x2

Opis:

mecz beznadziejnie przegrany doliczony czas po napreawde zaciętym i fajnym meczu Podbeskidzie zadowolone z remisu rozgrywa połke od bramki i obronca filar defensywy ... niewiedząc czemu podaje zamiast do boku biggrin.gif prosto pod nogi napastnika ktory wszedł w 2 połowie i strzelił mi 2 gole...;/ strasznie dołująca porazka:D trudno tzreba grac dalej ... dzieki za mecz powodzenia dalej!

Zawodnik meczu:

Visnakovs
Tomek93

16 kolejka
Tomek93 Gapa
Screeny:

Strzelcy:
M.Traore
Pawłowski
Kazmierczak

Opis:
Mecz wyrównany. Dobra postawa Isailovica(mój GK). Słabsza postawa przeciwnika... (patrz II screen). Nikogo nie obchodzą Twoje żale podczas gry. Osobiście mnie to wku*wia kiedy ktoś po zepsutej akcji rzuca bluzgami. Powo

Zawodnik meczu:
Isailovic
Tsu

13 kolejka
Tsu Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Rudnevs

Opis:
Sporo musieli sie naczekac kibice Kolejorza na decydujacego gola dajacego 3 punkty sztuka ta udala sie w 70 minucie Rudevsowi ktory zostaje bohaterem spotkania.
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:

Tsu

15 kolejka
Tsu Witu
Screeny:

Strzelcy:
Slusarski
Jankowski
Piech
Murawski

Opis:
Gospodarze przewazali i mysle ze powinni wygrac ten mecz ale nastawieni na kontry goscie bardzo dobrze realizowali swoj cel i oddajac 3 celne strzaly zdolali urwac punkty Lechitom.dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:

Rybson

13 kolejka
Rybson Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Demjan
Chmiel

Wilczek
M. Traore

Opis:
Było pięknie ale w koncówce biedne podbeskidzie opadło z sił i zostało zepchnięte jak niemal co mecz do głębokiej defensywy... i nie udało się w koncówce spotkania ładnym strzałem Linka został pokonany....

mimo wsyzstko podbeskidzie powalczyło:) i jeden punkcik wpadłwink.gif

dzieki za mecz powodzenia dalej!:)

Zawodnik meczu:
trudno określić.... brak

lukasz44
 15 kolejka
lukasz44 Tomek93

Screeny:
black screen po meczu dry.gif

Strzelcy:
Skela
Ivanovski
Skela

Opis:
Bardzo ciekawe spotkanie, pierwsz połowa zdecydowanie dla Arki, świetnie grał Skela a dorównać mu próbował Ivanovski. Wynik do przerwy to 2-0. II połowa wyrównała się, i gdy zdawać się mogło że gracze z Lubina zdobedą jakąś bramkę dobił ich Skela uderzając bardzo mocno i nie do obrony z dystansu. Do końca spotkania Arkowcy nadal obijali bramkę Zagłębia, ale dwa razy na ich drodze stanął słupek, a raz poprzeczka. Dzięki za mecz, powo dalej.

Zawodnik meczu:

Skela - dwa ładne gole które zapewniły to zwycięstwo
WKS

16 kolejka
WKSRKS Łukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Dawid Nowak
Dawid Nowak
Wróbel
Ivanovski
Skela
Skela
Bruma

Opis:
Cóż, GKS nie zasłużył na przegraną grali ładną piłke czasami nawet lepszą [ tongue.gif] do 85 minuty 3:2 a później...zresztą tablica wyników wszystko pokazuje. Nadmienie jeszcze fakt ze Nowak strzelił pierwszą bramke z karnego a to co zrobił bramkarz Gdynian woła o pomste do nieba ^^ . Poprostu fart i tyle xD . Dzieki za spoko mecz.

Zawodnik meczu:

Szymson

13 kolejka
Szymson Arczi
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Dudzic
Masaryk

Nowak

Opis:
Mecz dobry i trzymajacy w emocjach do samego końca.Po pewnym czasie udało mi się w miare przewidywać to co robi mój rywal i myśle że to było kluczem do sukcesu,Cracovia po raz kolejny pokazała że to zespół z charakterem i zawsze walczy do końca.Dzięki i pwodzenia dalej

Zawodnik meczu:
Masaryk-za gola w 90 minucie,zapewniającego zwycięswtwo gospodarzom

snajper1929

13 kolejka
snajper_ ferat_
Screeny:

Strzelcy:
P.Sobolewski
Janczyk
Janczyk
Janczyk
Edi Andradina
Puri
Trytko

Opis:
Polonia Bytom nie ma szans w starciu z koksami z Kielc co było widać w tym spotkaniu.

Zawodnik meczu:

Dawid Janczyk - kolejny hat-trick
gapa

15 kolejka
gapa ferat
Screeny:

Strzelcy:
Jezierski
Kaźmierczak
Radzewicz
Podstawek

Opis:
Mecz z przewaga poloni ale 3 swietne min slaska daly remis. dzieki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
brak

WKS

13 kolejka
WKSRKS Craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Dawid Nowak
Cetnarski
Genkov
Melikson

Opis:
Remis myślę, ze nie cieszy zadnej z druzyn, kazdy mógł wygrać jednak niestety mecz konczył sie podziałem pkt.

Zawodnik meczu:
Nie ma takowego ,nikt się nie wyróżniał
arczi333

..14 kolejka
Arczi TSU
Screeny:

Strzelcy:
Pietrowski
Abdou Traore
Rudnevs

Opis:
Meczyk wyrównany lecz większ skuteczność po stronie ekipi z Gdańska dzięki

Zawodnik meczu:
Nikt nie zaimponował
dj_adriano

13 kolejka
dj_adriano zibi
Screeny:

Strzelcy:
Grzelczak
Smoliński
Mięcie
l

Opis:
dla mnie mecz o pietruszkę, zupełnie nie mam motywacji na grę polskimi drużynami zwłaszcza w lidze.. słaby mecz widzewiaków i w ostateczności derbowy pojedynek wygrywają "goście"
dzieki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:

14 kolejka
Ogryz dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Smolarek
Smolarek

Grzelczak
Sernas
Sernas
Samobój

Opis:
dobry mecz obu drużyn, do przerwy prowadzenie polonistów 2-1 ,ale po zmianie stron zespół widzewa wziął się w garść i przechylił szale na swoją korzyść ogrywając ostatecznie stołeczną drużyne 4-2
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:

craxa93

16 kolejka
Craxa93 Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Genkov
Andy Rios

Opis:
Pierwsza połowa to dobra gra Wisły ale skuteczność gorsza i bez bramek. Lech natomiast nieco przebudził się w drugiej połowie i prowadził grę ale miał trudności z dojściem do dogodnej sytuacji. Wiślacy w końcówce jednak dobili swego po konsekwentnej grze w obonie poszły dwa kontrataki i dwa ciosy. Lech na kolanach ;-).
Dzięki za mecz i powo dalej.
Zawodnik meczu:
Genkov - Gol i wypracowanie karnego.

Szymson

15 kolejka
Szymson Craxa

Screeny:

Strzelcy:
Małecki

Opis:
Myśle że przewage w tym meczu mieli piłkarze pasów ale nie udało się nic ustrzlić,rywal wykorzystał swoją szanse i wygrywa mecz w końcowce>dzieki za meczyk

Zawodnik meczu:
Małecki za złotego gola

Ferat

14 kolejka
Ferat Lukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Trytko
Skela
Czoska
Podstawek
Ivanovski
Czoska

Opis:
Pogodzeni ze spadkiem Bytomianie przegrywaja kolejne spotkanie..

Zawodnik meczu:
Czoska - autor dwoch goli dla gosci..

AKTUALKA STRZELCOW
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.