Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasowy off-top
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Sezon 1
lukasz44

W tym temacie piszemy o wszystkich sprawach związanych z Polską Ekstraklasą.
Tsu
Jak na razie dwa sparingi:
Lech Poznań 3:2 i 0:1 do 70min GKS Bełchatów
Ogólnie spotkania przypominały ligę polską czyli nie zabrakło kopaniny i akcji po polsku;)
Szymson
CYTAT(zibii75 @ Jun 12 2011, 15:06) *

3 kolejka
zibii75 Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Kujawa
Kujawa
Dudzic
Nkibazonkiza

Opis:
Mecz wyrównany i ogólnie kopanina w środku boiska, tyle o przeniegu meczu. Kolejna sprawa to protest Szymsona pod przwidłowość zdobycia 2 mojej bramki, twierdzi on ze nie prawidłowa bo akcja na lame, to sie zgodze choc tez nie do końca po analizie, Szymson twierdzi ze był zamach przy golu ja twierdze ze nie i nie była to lama. Zaproponowałem aby nagrał i wstawił na stronke do ogólnej opini powiedział ze nagra. Na koniec meczu jak robiłem screny na stronke napisał ze nie nagrał, odpisałem mu ze mi przykro ale jak dla mnie bramka ok i nie moja wina ze nie nagrał, w odpowiedzi przeczytałem ze powinnem sie przyznac ze bramka nie prawidłowa, sorki ale to ty tak twierdzisz nie ja i nie mam zamiaru oddawac punktów bo ty tak chcesz i myślisz ze masz racje a ja sie myle. Tyle w temacie.

Zawodnik meczu:
Brak takich ogólnie była kppanina i tyle.

Wiem że nie masz zamiaru oddawac punktow,ale tu chodzi gosciu o uczciwosc i honor a ty nawyrażniej takich cech nie posiadasz.90% zawodnikow by sie przyznala do takiej bramki ale ty najwyrazniej jestes w tych 10%,szkoda że tak wyszło,życze dalszych "sukcesów".Mój błąd że nie nagrałem,ale liczyłem też na uczciwosc z twojej strony,bez odbioru,nara
zibii75
To tylko twoje zdanie wiec mnie nie obrażaj na forum bo Honoru to mam więcej od ciebie , jedno co moge powiedziec o tobie to że jestes płaczek jak nie wyjdzemecz tozarazrobisz afere. Napisałem do Łukasza aby zmienił wynik na 1:2 DLA CIEBIE BO SIE ZAPŁACZESZ CHYBA, Co to lama to wiem, wynik zmieniony i nic juz nie pisz tylko jeszce zagramy rew i bedzie git. Przyjmój wyniki jakie są a nie szukaj zwycięstw na siłe.
Szymson
CYTAT(zibii75 @ Jun 12 2011, 15:40) *
To tylko twoje zdanie wiec mnie nie obrażaj na forum bo Honoru to mam więcej od ciebie , jedno co moge powiedziec o tobie to że jestes płaczek jak nie wyjdzemecz tozarazrobisz afere. Napisałem do Łukasza aby zmienił wynik na 1:2 DLA CIEBIE BO SIE ZAPŁACZESZ CHYBA, Co to lama to wiem, wynik zmieniony i nic juz nie pisz tylko jeszce zagramy rew i bedzie git. Przyjmój wyniki jakie są a nie szukaj zwycięstw na siłe.

Popierwsze zwroc uwage co napisałem wyżej nie pisałem o zmiane wyn iku napisałrem moj błąd że nie nagrałem,wynik jest sprawa drugorzedna,chodzi o jakies zasady,zrobiłeś żle przyznaj sie,skoro masz o mnie takie zdanie twoja sprawa,bez odbioru..
zibii75
CYTAT(Szymson @ Jun 12 2011, 16:26) *
Popierwsze zwroc uwage co napisałem wyżej nie pisałem o zmiane wyn iku napisałrem moj błąd że nie nagrałem,wynik jest sprawa drugorzedna,chodzi o jakies zasady,zrobiłeś żle przyznaj sie,skoro masz o mnie takie zdanie twoja sprawa,bez odbioru..

Co ja zrobiłem zle, he taka sama sytuacja jak w pesland hehe, ja zrobiłem zle bo mam inne zdanie na ta sprawe co ty, nie badz smieszny. co ty jakims autoryrtetem jestes dla mnie czy mentorem za mam ci przytaknąć bo tak sobie pierdłeś. Kazałem zmienic wynik bo płaczesz a mnie wisi wynik. Na 2 raz nagraj a nie rób wywodów na którw nie masz dowodów tyle. A zdanie ma takie jakie ty masz o mnie i tyle.
JustMe1987
Gdzie jest temat z golami z naszego podworka? cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.