Witam wszystkich.
Zapewne wiecie że niebawem zostanie wydana aktualka patcha zawierająca polską ekstraklasę, a więc wychodzimy z inicjatywą (mam nadzieję że będzie to fantastyczna zabawa) rozgrywania ligi Polskiej na stronie ISSOnline
Być może dla zwycięzcy ufundujemy jakiś skromny podarunek, ale to jest kwestia do obgadania...
Liga będzie prowadzona pod nazwą :

ISS Polska Ekstraklasa
Zapisy trwają od 31.05.11 do wyczerpania 18 miejsc !
Przykro mi że załapie się tylko 18-tka ale obowiązywać będzie zasada kto pierwszy ten lepszy, a pierwszeństwo będą mieli gracze sprawdzeni (czyli nasi ligowcy) dopiero póżniej osoby z poza ligi.
Zważcie też na to że liga będzie trwała podczas wakacji i ten kto planuje już jakies dłuższe (3-4 tygodniowe) bądż chce odpocząć od PESa niech się nie zapisuje !!!
Gdyż to może wprowadzić tylko zamęt do rozgrywek i dezorganizację, a i konsekwencje dla Was
Od razu ostrzegam że jeżeli ktoś wycofa się z ligi bo żle wylosuje bądż będzie miał inny głupi powód - dostanie bana na 5 turniejów pod banderą ISSOnline !!!
Forma rozgrywek :
Będziemy grać 18 ekipami (cała ekstraklasa + ŁKS i Podbeskidzie).
Liga będzie bliżniaczo podobna do tej głównej: regulamin, schemat wpisywania wyników, itp się nie zmienią
A i będziemy korzystać ze skryptu na głównej czyli losowanie i wpisywanie wyników będzie odbywać się tak jak zawsze
Prawdopodobnie na tydzień będzie przypadać 3-4 mecze polskiej ekstraklasy.
Start rozgrywek przewiduje na następny tydzień, być może piątek... Gdy tylko zostanie wpisane to wszystko do skryptu
Ważne !!! WARUNEK PRZYSTĄPIENIA !!!
Zapisy trwają od 31.05.11 do wyczerpania 18 miejsc !
Przykro mi że załapie się tylko 18-tka ale obowiązywać będzie zasada kto pierwszy ten lepszy, a pierwszeństwo będą mieli gracze sprawdzeni (czyli nasi ligowcy) dopiero póżniej osoby z poza ligi.
Zważcie też na to że liga będzie trwała podczas wakacji i ten kto planuje już jakies dłuższe (3-4 tygodniowe) bądż chce odpocząć od PESa niech się nie zapisuje !!!
Gdyż to może wprowadzić tylko zamęt do rozgrywek i dezorganizację, a i konsekwencje dla Was
Od razu ostrzegam że jeżeli ktoś wycofa się z ligi bo żle wylosuje bądż będzie miał inny głupi powód - dostanie bana na 5 turniejów pod banderą ISSOnline !!!
Forma rozgrywek :
Będziemy grać 18 ekipami (cała ekstraklasa + ŁKS i Podbeskidzie).
Liga będzie bliżniaczo podobna do tej głównej: regulamin, schemat wpisywania wyników, itp się nie zmienią
A i będziemy korzystać ze skryptu na głównej czyli losowanie i wpisywanie wyników będzie odbywać się tak jak zawsze
Prawdopodobnie na tydzień będzie przypadać 3-4 mecze polskiej ekstraklasy.
Start rozgrywek przewiduje na następny tydzień, być może piątek... Gdy tylko zostanie wpisane to wszystko do skryptu
Ważne !!! WARUNEK PRZYSTĄPIENIA !!!
Przy zapisie każdy z Was będzie musiał utworzyć sobie drugie konto na stronie głównej, dajmy na to ja mam swoje ligowe pod nazwą lukasz44 a więc to do ekstraklasy będzie brzmiało lukasz44_
Gdyż skrypt nie obsługuje dwóch lig z jednego konta
Hasło możecie mieć takie samo jak w tym głównym.
Dodajemy tylko końcówkę _ podczas rejestracji, aby miało to jakiś wygląd, gdy ktoś nie stworzy konta do gry wejdzie osoba z dalszych miejsc z zapisów !!!
Rejestrujemy się pod tym linkiem : http://issonline.pl/rejestruj2.php
Regulamin pod linkiem rejestracyjnym jest nieistotny, ważny jest ten tutaj na forum.
Posiadanie konta gracza jest warunkiem przystąpienia do rozgrywek ligowych.
Wzór zapisu:
nick
numer GG
Potwierdzenia czy utworzyliśmy drugie konto na stronie głównej, np. lukasz44_ !!!
Przykład:
lukasz44
286124
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie lukasz44_
Lista graczy:
1. lukasz44_
2. Szymson_
3. snajper1929_
4. Ferat_
5. DonKryst_
6. piwlak_
7. Ogryz_