Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ISS Polska Ekstraklasa - Zapisy !
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Sezon 1
lukasz44

Witam wszystkich.
Zapewne wiecie że niebawem zostanie wydana aktualka patcha zawierająca polską ekstraklasę, a więc wychodzimy z inicjatywą (mam nadzieję że będzie to fantastyczna zabawa) rozgrywania ligi Polskiej na stronie ISSOnline cool.gif
Być może dla zwycięzcy ufundujemy jakiś skromny podarunek, ale to jest kwestia do obgadania...

Liga będzie prowadzona pod nazwą :
ISS Polska Ekstraklasa

Zapisy trwają od 31.05.11 do wyczerpania 18 miejsc !
Przykro mi że załapie się tylko 18-tka ale obowiązywać będzie zasada kto pierwszy ten lepszy, a pierwszeństwo będą mieli gracze sprawdzeni (czyli nasi ligowcy) dopiero póżniej osoby z poza ligi.

Zważcie też na to że liga będzie trwała podczas wakacji i ten kto planuje już jakies dłuższe (3-4 tygodniowe) bądż chce odpocząć od PESa niech się nie zapisuje !!!
Gdyż to może wprowadzić tylko zamęt do rozgrywek i dezorganizację, a i konsekwencje dla Was smile.gif

Od razu ostrzegam że jeżeli ktoś wycofa się z ligi bo żle wylosuje bądż będzie miał inny głupi powód - dostanie bana na 5 turniejów pod banderą ISSOnline !!!

Forma rozgrywek :
Będziemy grać 18 ekipami (cała ekstraklasa + ŁKS i Podbeskidzie).
Liga będzie bliżniaczo podobna do tej głównej: regulamin, schemat wpisywania wyników, itp się nie zmienią smile.gif
A i będziemy korzystać ze skryptu na głównej czyli losowanie i wpisywanie wyników będzie odbywać się tak jak zawsze smile.gif
Prawdopodobnie na tydzień będzie przypadać 3-4 mecze polskiej ekstraklasy.

Start rozgrywek przewiduje na następny tydzień, być może piątek... Gdy tylko zostanie wpisane to wszystko do skryptu smile.gif

Ważne !!! WARUNEK PRZYSTĄPIENIA !!!

Przy zapisie każdy z Was będzie musiał utworzyć sobie drugie konto na stronie głównej, dajmy na to ja mam swoje ligowe pod nazwą lukasz44 a więc to do ekstraklasy będzie brzmiało
lukasz44_
Gdyż skrypt nie obsługuje dwóch lig z jednego konta smile.gif
Hasło możecie mieć takie samo jak w tym głównym.
Dodajemy tylko końcówkę _ podczas rejestracji, aby miało to jakiś wygląd, gdy ktoś nie stworzy konta do gry wejdzie osoba z dalszych miejsc z zapisów !!!

Rejestrujemy się pod tym linkiem :
http://issonline.pl/rejestruj2.php
Regulamin pod linkiem rejestracyjnym jest nieistotny, ważny jest ten tutaj na forum.
Posiadanie konta gracza jest warunkiem przystąpienia do rozgrywek ligowych.

Wzór zapisu:
nick
numer GG
Potwierdzenia czy utworzyliśmy drugie konto na stronie głównej, np. lukasz44_ !!!

Przykład:
lukasz44
286124
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie lukasz44_

Lista graczy:
1. lukasz44_
2. Szymson_
3. snajper1929_
4. Ferat_
5. DonKryst_
6. piwlak_
7. Ogryz_
8. JustMe1987_
9. Edi_
10. Tsu_
11. Tomek93_
12. craxa93_
13. Arczi333_
14. dj_adriano_
15. WKSRKS_
16. gapa_
17. zibii75_
18. Rybson_

Ławka rezerwowych:
1. Mlody08_
2. waldi198_
3. Korul_
4. witu_
...
lukasz44
lukasz44
286124
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie lukasz44_

---------
Zapisuję również Szymsona na Jego osobistą prośbę smile.gif

Szymson
7638039
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie Szymson_
snajper1929
snajper1929
2387633
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie snajper1929_
Ferat
Ferat
21507683
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie Ferat_
donkryst
DonKryst
9540366
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie DonKryst_
piwlak
piwlak
9143909
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie piwlak_
Ogryz
Ogryz
6571979
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie Ogryz_
JustMe1987
JustMe1987
7746003
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie JustMe1987_
Edi092
Edi
9372203
Potwierdzam utworzenie konta o naziwe Edi_
Tsu
Tsu 1272005 potwierdzam utworzenie konta o nazwie Tsu_
Tomek93
Tomek93
12364890
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie Tomek93_
craxa93
craxa93
11683145
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie craxa93_
Pucek
Pucek
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie Pucek_
arczi333
Arczi333_
gg 3569027
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie Arczi333_
dj_adriano
dj_adriano
1167664
potwierdzam utworzenie konta dj_adriano_
WKS
WKSRKS
4043344
potwierdzam utworzenie konta o nazwie WKSRKS_
gapa
gapa
13995281

potwierdzam utworzenie konta o nazwie gapa_
Witu
witu
22841320

Potwierdzam utworzenie konta o nazwie witu_
Rybson
Rybson
6921027
potwierdzam utworzenie konta Rybson_
zibii75
Gram, sorki ze nie pełne zgłoszenie ale właśnie wróciłem z pogotowia, miałem mały wypadek i z resztą uporam sie jutro jak bedemiał troche więcej siły.Myśle że kolega Łukasz przymknie oko , pozdrawiam i spadam bo mnie rwia rany inie mam siły już dziś na nic.
9081376
2 konto na startowej zrobione zibii75_
Matis08
Mlody08
6437156
Potwierdzam stworzenie konta o nazwie Mlody08_
waldi198
waldi198
6089163
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie waldi198_
Korul
Korul 2770654 ja się załapię to utworze konto na głównej;]
borozdw
Zagram oczywiście ;]
Drugie konto : boro_zdw
9506702
zibii75
Konto zrobione zibii75_
Korul
Może by tak wreszcie kolega ferat_ ( bo z tego co widzę to tylko na niego się czeka ) wylosował wreszcie ekipę, bo przez niego nawet wyników wpisywać nie można. Jak nie ma 10 sekund na wylosowanie to niech Młody zagra za niego, bo zaległości w tabeli się robią przez to ociąganie się.
snajper1929
Jego raczej nie ma wyluzuj trochę...
Korul
To niech ktoś mu sam tą ekipę doda, bo przecież jedna została. Hamuje wszystkie rozgrywki.
lukasz44
CYTAT(Korul @ Jun 8 2011, 14:24) *
Może by tak wreszcie kolega ferat_ ( bo z tego co widzę to tylko na niego się czeka ) wylosował wreszcie ekipę, bo przez niego nawet wyników wpisywać nie można. Jak nie ma 10 sekund na wylosowanie to niech Młody zagra za niego, bo zaległości w tabeli się robią przez to ociąganie się.

CYTAT(Korul @ Jun 8 2011, 19:15) *
To niech ktoś mu sam tą ekipę doda, bo przecież jedna została. Hamuje wszystkie rozgrywki.

Ja nie widzę problemu w tym aby wpisać mecze na główną pare dni póżniej.
Nie stracisz przecież punktów ani nikt nie odejmie Ci bramek...
Gdy tylko pojawi się Bakel włączy panele, być może będzie to jutro być może pojutrze.

Nikt nie hamuje rozgrywek, mecze są rozpisane na forum i na tym się obecnie Skupiajcie, gdy tylko wszystko zostanie zrobione powiadomie Was smile.gif

I nic nie zależy tu w sumie od tego czy Ferat wylosuje, bo dopóki Bakel się nie pojawi na gadu nie zostaną i tak włączone skrypty smile.gif

WIĘC CIERPLIWIE CZEKAMY i gramy mecze smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.