Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 11 Master League Crash
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
karpiux
Siema, problem jest następujący. Przy odpaleniu gry przy praktycznie każdym pachu od PESEDIT czy to jest 1.5 ; 1,7 czy każdy inny jak chce włączyć tryb master league potem zaś to zapisać wyskakuje mi crash i zamyka grę. Też macie taki problem, wiadomo czym to można zaradzić?
A - dodam że patch zainstalowany na 'czystą' grę, fix od 1.7 też dodany, grę uruchamiam przez 'pesedit.exe' z folderu grą, a dalej to samo mam pod czas zaczynania turnieju kariery. Ligę mistrzów można normalnie grać, tylko ML nie. Jakieś rady? Reinstalacja nie wchodzi w grę, jak coś - bo to już robiłem kilka razy.
mietekmila
wystarczy czytać instrukcje, tam wszystko jest opisane.
karpiux
Nie ma tam żadnych instrukcji, o co chodzi? Co jest nie tak? Skoro patch się instaluje po przez ikonke .exe
Murat
@mietekmila: Gromkie brawo za pomoc! Bardzo klarowna rada, a przede wszystkim jakże uniwersalna!

Odnośnie problemu to jak odpalasz "PES EDIT SELECTOR" to masz tam zakładkę switches to klikasz w MASTER LEAGUE SWITCHES "DEAFAULT" i włączasz pesa, powinno już być ok smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.