Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 Tydzień 11-15 kolejka do 18.04
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Ekstraklasa - Liga międzysezonowa
Milerinho
Cziczinho
kolejka nr 11

cziczinho milerinho

Walczyłem...Jak zwykle skończylo sie tak samo:( Dzieki za mecz:)
Cziczinho
cziczinho camel11

snajper1929
14 KOLEJKA

snajper lukasz

Czerwony Traore po raz kolejny rozstrzelał przeciwnika wink.gif
gviazda10
Kolejka 11

gviazda10 WKSRKS

Mecz wyrównany duzo akcji z jednej jak i z drugiej strony. Bramki Padały tak kuriozalnie ze szok najlepsze jest w tym to ze szystkie 5 goli. Szczescie jednak bylo po stronie gosci ktorzy wygrali 1-4. Gospodarze natomiast przegrali kolejny mecz prowadzac do przerwy na wlasne życzenie. Dzieki za gre.

tomaj
Tomaj Snajper1929

Najtrafniej będzie jak określę ten mecz brutalnym. Oczywiście nie pod względem fauli lecz wyniku. To Arka prowadziła grę i atakowała, za to Zagłębie tylko i aż kontrowało i to jak! Na 7 celnych strzałów 5 bramek.
To spotkanie pokazało, że futbol jest brutalną grą, i że nie zawsze najlepszą obroną jest atak sad.gif
Robcio
CYTAT(tomaj @ Apr 13 2010, 20:21) *
Tomaj Snajper1929

Najtrafniej będzie jak określę ten mecz brutalnym. Oczywiście nie pod względem fauli lecz wyniku. To Arka prowadziła grę i atakowała, za to Zagłębie tylko i aż kontrowało i to jak! Na 7 celnych strzałów 5 bramek.
To spotkanie pokazało, że futbol jest brutalną grą, i że nie zawsze najlepszą obroną jest atak sad.gif

Nic nowego biggrin.gif Tak właśnie się gra ze snajperem, niby mecz wyrównany ty prowadzisz grę a on Ci strzela bramki po każdej kontrze dry.gif Ja tego doświadczam w każdym meczu z nim wink.gif
Mani3k
Taki ma styl, tylko jak zamurujesz bramkę i nie dasz mu pograć kontrami to płacze na forum, że ktoś gra antyfutbol i gra nie sprawiła mu przyjemności. biggrin.gif
Sorry za OT.
tomaj
CYTAT(Mani3k @ Apr 13 2010, 20:54) *
Taki ma styl, tylko jak zamurujesz bramkę i nie dasz mu pograć kontrami to płacze na forum, że ktoś gra antyfutbol i gra nie sprawiła mu przyjemności. biggrin.gif
Sorry za OT.

Ej żeby nie było, że się żalę. Nie mam żadnych pretensji do stylu gry Snajpera i na pewno nie prezentuje on anty futbolu. Opisałem tylko mecz
Mani3k
Edi Mani3k
snajper1929
No zdarzyło sie Maniek bo mało ludzi muruje ale jakoś potem i na Twoja taktyke z 1 napastnikiem znalazł się sposób --- jak to mówiłeś fart wink.gif a i tak nadal wole przegrać po otwartej wymianie ciosów wink.gif a może i płakałem ale przynajmniej nie złościłem się jak Ty wink.gif
lukasz44

lukasz44 Mani3k

Pierwsza połowa dość nudna,w drugiej gra się ożywiła, najpierw gol Tomka Hajty po indywidualnym rajdzie a potem wyrównanie Sernasa w 65 minucie. Więcej goli nie padło, choć obie ekipy miały świetne okazje aby zdobyć trzy punkty.
lukasz44
lukasz44 WKSRKS

Mecz dogrywany. Bo w 1 połowie black-screen (a może coś innego- nie wiem)
Strzelcy z 1 połowy:

Gevorgyan x3
Hajto x1
Drumlak x1

Mecz pod dyktando gospodarzy, wynik powinien być okazalszy, ale peszek trochę był no i problemy techniczne :]
Do rewanżu.
Robcio

Robcio Edi

Słaby mecz w moim wykonaniu unsure.gif Dzieki
tomaj
Tomaj Dikhet

W zasadzie mecz na remis, jednak tym razem to Arce udało się zdobyć zwycięskiego gola, a w końcówce miała szansę na zdobycie jeszcze jednej bramki, jednak Trytko nie trafił w dogodnej sytuacji w bramkę.
Robcio

Robcio gviazda10

Wyraźna przewaga Cracovii.
snajper1929
12 KOLEJKA

snajper edi

waldi198
11.kolejka

lukasz44 waldi198

12.kolejka

waldi198 tomaj

WKS
14 Kolejka

WKSRKS Stalówka

Tsu
11 kolejka

Tsu Robcio

Zaczęło się niepomyślnie od straty gola w 7 minucie na szczęście dobra gra zespołu i skuteczność Frankowskiego zaprocentowała.

15 kolejka

Tsu seba

Trudne spotkanie mimo ze dwa razy prowadziłem czułem ze przeciwnik prędzej czy pozniej wyrówna i tak właśnie było.
camel11
KOLEJKA NR 14

camel11 Tsu

Opis:
Mecz wyrównany od pierwszego gwizdka. Szybka momentami ładna dla oka gra, jednak po pierwszej połowy remis 0-0. Po przerwie podobnie z tą różnicą jednak że wynik otworzyli przyjezdni. Potem walka gospodarzy o sprawiedliwy remis, co udało się osiągnąć już 10` później. Jednak Jagiellonia zaczęła w końcówce przeważać i jak to Panom znad Odry ostatnio często się przytrafia, strzelili zwycięskiego gola tuż przed końcem meczu. Ale jak to mówia, szczęscie sprzyja lepszym, przyjemny ciekawy mecz dzięki.
dikhet
12 kolejka
dikhet lukasz44

Zasłużone zwycięstwo lukasza, powodzenia
stalowka84
13 Kolejka Stalówka Snajper1929

Bramki Kowalczyk dla gości Bartczak

waldi198
15.kolejka

waldi198 dikhet

gviazda10
Kolejka 15

gviazda10 camel11

Mecz wyrównany o wygranej zdecydowala skutecznosc pod bramka.
seba

gviazda10
Kolejka 13

gviazda10 merlinho

Mecz wyrównany tylko skuteczność gości przesądziła o koncowym zwycięstwie. Na 6 celnych szczalow 5 wpadlo do siatki. Pes 6 jest jednak okrutny i niesprawiedliwy. Ale takie jest życie. Graty dla zwyciescy. Powo dalej !!!
Mani3k
Mani3k Stalowka

Rozłączyło nas w 35 minucie meczu...

Strzelcy:
Sernas (1), Robak (1) - Dawidowski (1)
stalowka84
15 Kolejka Stalówka Robcio

Edi092
13 Kolejka

Edi WKSRKS

]

mecz rozgrywany w terminie moja wina ,że tak późnio wynik dodaje.
dzieki za meczyk
stalowka84
11 Kolejka Stalówka Dikhet

W końcu udało się rozegrać.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.