Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zimowy off-top
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Zimowy Puchar IO
Kubbas
Jak zwykle ;]

Widzę, że mamy 2 graczy, którzy będą się liczyć w walce o tytuł tak jak i w następnej lidze, jeżeli się zapiszą, jak na razie Tomaj i Robcio pokazali klasę.

Robcio najpierw 2 razy wklepał mi w sparach 2:1 i 3:0 a później powalczył z Milerem, Tomaj ograł silnego Bobexa, brawo
tomaj
Do nowego sezonu ligowego jak najbardziej mam zamiar się zapisać, oby tylko znalazło się dla mnie miejsce tongue.gif

Co do samych rozgrywek, to nie narzekając ale mam pecha. W końcu w listopadowym rankingu wpierw trafiłem w ćwierćfinale na Mańka potem na Ciebie Kubbas. Nie wspominając o potyczce z Milerem, ale to już był finał. Natomiast teraz trafiłem na kolejnego bardzo dobrego gracza, Snajpera (nie ujmując oczywiście pozostałym dwóm rywalom). No ale na całe szczęście z grupy wychodzą 2 drużyny, więc może nie będzie tak źle.
Robcio
Jak już pisałem Kubbasowi ten puchar potraktuje bardziej rekreacyjnie. Mam zamiar troche sie ograć bo dawno nie grałem online. Po kilku tych meczach w pucharze i sparach z graczami ligi z wielkę chęcią zapisze się do ligi i mam nadzieje że będzie jakieś wolne miejsce bo widze że panuje tu wspaniała atmosfera fair play i aż przyjemnie się gra z takimi przeciwnikami.

A jeśli chodzi o puchar to sądze że trafiłem na bardzo ciężką grupę i będzie bardzo ciężko wyjść
Bakel
Tabele zaktualizowane.
Kubbas
Awans wywalczony, teraz tylko dograć 2 mecze z Siwersem
Bakel
Ze swojej strony przepraszam graczy za brak aktualizacji tabel grupowych w okresie Świąt i Nowego Roku, ale aż do ostatniej niedzieli byłem offline wink.gif
Dziękuję Orange_91 za wpisanie wyników i wygenerowanie tabel.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.