Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa A
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Zimowy Puchar IO
Bakel

Robcio

Robcio
Czubinho
To Belgowie zaczęli od wysokiego C gdyż już na początku meczu strzelili 2 bramki. Dopiero po tym zimnym prysznicu Bułgarowie wzięli się w garść i jeszcze w 1 połowie zdołali doprowadzić do stanu 2-2.
Druga połowa była niemniej emocjonująca niż pierwsza ale to Bułgarzy okazali się skuteczniejsi i wygrywają ten mecz.
Czubinho Robcio
Mecz grany był na dwa razy
Pierwsza połowa była bardzo nudna i praktycznie nic się nie działo, zakończyło się 0-0.
Początek drugiej częsci to bramka Petrova i objęcie prowadzenia przez Bułgarów. Niestety nonszalancja w grze doprowadziła do szybkich 2 bramek zespołu Czubinha. Potem w końcówce padła jeszcze jedna bramka i było jasne że Belgowie wygrają.
Dzięki Czubinho za dwa ciekawe mecze. Powodzenia dalej.
czubinho
Dzieki również xD
Robcio
milerinho Robcio

Robcio milerinho

No wielki niedosyt pozostaje po tych meczach gdyż uważam że podział po 3 pkt w tych 2 spotkaniach byłby najsprawiedliwszy. Zabrakło szczęscia i napewno doświadczenia w grze online które posiada milerinho. Mimo to napewno nie spodziewałem się że nawiąże taką walke w tych 2 meczach z mistrzem ligi. Dzieki miler i powo dalej.
Bakel
Bakel Czubinho

CYTAT

Kiepsko nastawione celowniki oraz brak ogrania zdecydowały o porażce Greków w tym meczu. Podziw dla bardzo dobrej skuteczności Czubinho, który z 4 oddanych strzałów, trzy razy trafił do siatki.

Czubinho Bakel

CYTAT

Straszliwe męki Greków. Trzy punkty zagwarantował strzał Samarasa na 2 minuty przed końcem meczu.
Dzięki za mecze, powodzenia dalej.

http://picasaweb.google.pl/bakel85/LigaPES...548622390447922

milerinho Bakel

CYTAT
W pierwszej połowie przewaga Ekwadorczyków, Grecy oddali zaledwie 1 niecelny strzał. Druga połowa to zdecydowanie bardziej wyrównany mecz, ale gole strzelał tylko milerinho. Pierwszy z nich po wzorowej kontrze, a drugiego, szczerze mówiąc, nie pamiętam.

Bakel milerinho

CYTAT
Fortuna tym razem uśmiechnęła się do graczy z Peloponezu. Po utracie gola w 12 minucie milerinho wściekle rzucił się do odrabiania strat. Szczęscie mu nie dopisywało i mimo dwukrotnie większej liczby strzałów, nie udało mu się wyrównać. Po raz kolejny strzelcem złotego gola był Samaras.
Dzięki za mecze, powodzenia dalej.

http://picasaweb.google.pl/bakel85/LigaPES...548904485976994

Milerinho
1 : 0

54' Mendez

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

0 : 1

38' Valencia

Oba mecze bardzo ciężkie z Czubinho.
W pierwszym jak i w drugim była zacięta walka i masa niewykorzystanych 100% sytuacji po obu stronach.
Co ważne Ekwador był lepszy o te jedną bramkę w obu meczach i wywyalczili cenne 6pkt ale nie spodziewam się zajścia jakoś dalej w turnieju.
I tak sukcesem jest zdobycie 15 pkt w ciężkiej grupie z lepiej obsadzonymi ekipami. Chociaż jak szczęście będzie sprzyjać kto wie może coś graja Valencia i spółka smile.gif

Dzięki za mecze wink.gif

----------------------

Co do meczy z Bakelem to...
Pierwszy mecz bramki z kontry druga ten lobik pamiętasz ? smile.gif
Drugi mecz to prezent mojego bramkarza i bramka dla Greków ale wg. mnie zasłużyli postawą w obu meczach na te 3pkt.
NIeskutecznośc momentami Ekwadorczyków jest zabawna, dla tego warto grać takimi zespołami.

Powodzenia dalej smile.gif

i Dzięki za mecze smile.gif
Bakel
CYTAT(milerinho @ Dec 24 2009, 10:01) *
Co do meczy z Bakelem to...
Pierwszy mecz bramki z kontry druga ten lobik pamiętasz ? smile.gif

Teraz już kojarze ten lob. Wydaje mi się, że chciałeś normalnie strzelać, a wyszedł taki ośmieszający bramkarza lob ;D.
Dzięki tym wynikom już jeden punkt zdobyty z meczach z Robciem da mi awans. Ale z wyników, które uzyskiwał można stwierdzić, że o nie będzie łatwa przeprawa.

Bakel Robcio

CYTAT
Piękny gol na samym początku meczu spowodował, że grało mi się luźniej. Dobra obrona w wykonaniu Greków pozwoliła zdobyć w tym meczu 3 punkty i zapewnić sobie awans do kolejnej fazy rozgrywek.

Śliczna akcja Greków:
http://www.swfcabin.com/open/1261649478

Robcio Bakel

CYTAT
Drugi mecz to kolejny pokaz skuteczności zawodników z Hellady. Wynik otworzył Samaras, świetnym uderzeniem z lewej nogi w długi róg. Drugi gol to bramka samobójcza po uderzeniu Gekasa, bramkarz wybił piłkę, a ta uderzyła w plecy obrońcy. Ten gol podłamał Robcia, a efektem tego były dwie kolejne bramki autorstwa Gekasa i Samarasa.

Dzięki za mecze. Naprawdę bardzo ciężka grupa, gdzie spotkało się 3 graczy z górnej połówki tabeli, w tym mistrz, oraz nowy zawodnik prezentujący bardzo dobry poziom. Awans do pucharówki można już uznać za sukces.

http://picasaweb.google.pl/bakel85/LigaPES...548904485976994
Robcio
thx za mecze, wierze z biegiem czasu będzie lepiej to dopiero pierwszy mój turniej ;]
Orange_91
Rozgrywki grupy A uważam za zakończone. Do 1/4 finału awansowali milerinho i Bakel. Temat zamykam, jeżeli mielibyście jakieś reklamacje np. złe wyniki w tabeli to piszcie na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.