Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zmiana szybkości gry
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
ScarFace
Tak jak w temacie jak zmienić szybkość gry tzn. poruszanie się zawodników po boisku. Słyszem coś że w kitserwerze się da w config ale nie wiem jak to ustawić.
krzychu92
CYTAT(ScarFace @ Dec 7 2009, 17:08) *
Tak jak w temacie jak zmienić szybkość gry tzn. poruszanie się zawodników po boisku. Słyszem coś że w kitserwerze się da w config ale nie wiem jak to ustawić.

Po wejściu w ten plik Config w kitserverze na dole masz Game Speed. Przesuwasz to w prawo zeby mieć szybciej i w lewo żeby miec wolniej. No i nie zapomnij miec zaznaczonego tego ptaszka w okienku obok Game Speed. Potem dajesz Save i git majonez wszystko smiga az milo.
ScarFace
tak wcześniej tego nie widziałem bo w najnowszej wersji kitserwera nie ma takiej opcji musiałem starszą wersję zainstalować smile.gif
krzychu92
CYTAT(ScarFace @ Dec 10 2009, 19:05) *
tak wcześniej tego nie widziałem bo w najnowszej wersji kitserwera nie ma takiej opcji musiałem starszą wersję zainstalować smile.gif

To było w kitserverze z tego patcha. Nie wiem czy to nie było właśnie tylko do tego zrobione bo nie zauważyłem tego w innym kitservie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.