Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: BOJKOTUJEMY PZPN!
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Windziak
Witajcie. Wiem, że to nie strona poświęcona walce z PZPN, tylko grze piłkarskiej, jednak... no właśnie. Każdemu graczowi nie powinien być obojętny los polskiej piłki nożnej.

Jak już zapewne słyszeliście, działają dwie strony, namawiające do zbojkotowania PZPN i meczu kadry ze Słowacją.
www.koniecpzpn.pl
www.lesnedziadki.pl

Muszę przyznać, że w kraju panuje dość duża mobilizacja, media powoli nagłaśniają ten problem, dziś mówili o tym w Wydarzeniach na Polsacie i w Sporcie na TVP, piszą o tym na WP i Interii oraz innych portalach sportowych. Czyli odzew jest.

Dziś, na jednym z for przeczytałem, iż w niedzielę na Polsacie Sport w programie Cafe Futbol ma zostać poruszony problem kadry, PZPN i tego całego bojkotu. Jak wiadomo Polsat Sport - nie posiadają wszyscy, a celem kibiców jest, aby owe informacje dotarły do jak największej publiki. Stąd też moja prośba - rozsyłajcie maile do Polsatu, aby nadały owy program w kanale otwartym.

Na przykład takie coś:
CYTAT
Witam! Zwracam się z serdeczną prośbą, w imieniu wielu piłkarskich fanów w Polsce, aby program nadawany w Polsacie Sport, "Cafe Futbol" - w którym w najbliższą niedzielę ma zostać poruszony problem działalności PZPN, z wyszczególnieniem Prezesa, Grzegorza Lato oraz ewentualnego zbojkotowania przez kibiców meczu reprezentacji Polski ze Słowacją - był nadany w otwartym kanale Polsatu.
Swoją prośbę motywuję możliwością ogromnego nagłośnienia owego problemu; wszyscy mamy już serdecznie dość "leśnych dziadków" rządzących naszym wspólnym dobrem narodowym, o czym szczerze i bez skrupułów piszemy na stronie internetowej www.koniecpzpn.pl . Wiemy, że w grę wchodzą różnego rodzaju umowy telewizyjne, jednak w obliczu EURO 2012, gdzie polska reprezentacja powinna pokazać się z dobrej strony, w naszym (kibiców) i Waszym (mediów) szerokopojętym interesie jest, aby spróbować zrobić z tym porządek. Ewentualna transmisja "Cafe Futbol" w otwartym Polsacie trafi do szerszej publiki (nie każdy bowiem posiada Polsat Sport), a na tym zależeć powinno nie tylko kibicom, ale i Wam, jako rzetelnej telewizji.

Z góry dzięki. Przyłączcie się do tej akcji!
jaro9
Ja się wpisałem,jestem za tym.Niewiem czy to coś da ale mam już dosyć tego szajsu jakim jest nasz PZPN...
qwerte
Już wysłałem wiadomość do Polsatu mam nadzieje, że Polsat puści Cf na otwartym Polsacie, ale wątpię, żeby to na polski związek pijaków nałogowych zadziałało.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.