Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES6.exe błąd aplikacji
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Problemy z grą online
Milerinho
Mam blad czesto podczas grania czy to przy ladowaniu sie meczy czy potorkach jak to mialo miejsce w finale w meczu z Bakelem.

jak ktos mial taki problem prosze o pdopowiedzi co jest nie tak.
Kubbas
Wirtualna pamięć
Milerinho
Jakas rada ?
Kubbas
A no, sry, myślałem, że się domyślisz, musisz zwiększyć ją. Najlepiej x2 tyle ile masz ramu
Milerinho
CYTAT(Kubbas @ Aug 30 2009, 17:36) *
A no, sry, myślałem, że się domyślisz, musisz zwiększyć ją. Najlepiej x2 tyle ile masz ramu

1gb malo na PRO laugh.gif

Predzej format pomoze, lecz wolalbym tego uniknac unsure.gif
Kubbas
Jeżeli grasz na 6.5 choćby to nawet nie wiesz ile wirtualnej pamięci PES potrzebuję, tak samo na innych dodatkach, nie chodzi tu o to ile masz ramu tylko o pamięć wirtualną, którą powinno ustawiać się 2 razy większą niż ilość ramu, po dalsze instrukcje odsyłam do wujka Googla.
lukasz44
Przeczyść sobie komputer np.Cleanerem , przeleć antywirusem, antyspyware, zrób porządek z uruchamianymi programami, powyłaczaj niepotrzebne procesy, ustaw priorytet dla Pes.exe . . .
Milerinho
CYTAT(Kubbas @ Aug 30 2009, 20:54) *
Jeżeli grasz na 6.5 choćby to nawet nie wiesz ile wirtualnej pamięci PES potrzebuję, tak samo na innych dodatkach, nie chodzi tu o to ile masz ramu tylko o pamięć wirtualną, którą powinno ustawiać się 2 razy większą niż ilość ramu, po dalsze instrukcje odsyłam do wujka Googla.

Nie gram na zadnym patchu typu 6.5.

ok zobacze co da sie pokombinowac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.