Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: fajne i głupie wymòwki podczas meczy:):)
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2
albin
no niestety uzbierało sie ich tyle że szok:)smile.gif

mi utwkiły w głowie 2 najbardziej:)

- " to w psychice leży" - gdy po raz 3 nie mogłem wygrać meczu bodajże z lazio:)smile.gif

- " bo siedze nie w tym miejscu:) " - nasz ziomal najczęsciej tak gada jak nawet o 10 centymetròw się oddali od kanapy:)
T-Mac
unas najczesciej to "pierdoleni jak graja"
RuDi
u mnie to najczesciej pada:
"Jak ta ciota strzela", "przycisk mi nie zalapal", "pojebana druzyna"
a na koniec czesto po przegranej pada "ta gra jest pojebana" czy cos podobnego :wink:
T-Mac
tak wszedzie jest biggrin.gif
a jak juz osoba ktora przegral mowi "ta gra jest pojebana" to wygrana odszczekuje regulke w stylu "to jest realizm" i sie smieje prosto w twarz biggrin.gif
no to przegrana drze jape "dawaj jeszcze jeden" tongue.gif
baski18
Ja zawsze mowie "to nie te buty" smile.gif "to wszysko przez te buty" biggrin.gif albo
"Ja pierdo.le przeciez oni grać nie umią" ale to juz w geście rozpaczy smile.gif
onix_the_chosen
U mnie pada najczesciej jak ja np nie moge strzelic gola: "To juz kurwa jest fatum" ;D ;D ;D
RuDi
a no i jeszcze gdy strzeli sie brame albo przeciwnik ie trafi to mowi ze fux tongue.gif
Rafalinsky
u mnie jak nie wchodza strzaly to jest: "k..wa jaki farciarz! no jaki fart!!" a po przegranej: "co za gowno,nie gram w to wiecej..." i 3:00 w nocy "ej,dawaj ostatni, o mistrza dnia" hehe,smieszne,ile juz nocek tak poszlo... laugh.gif
Regz
U mnie najczęstsze hasło to: " ci typi są jacyś zamuleni... "
Karol Johnn
Jak gralem w zamierzchlych czasach z braciakiem 7 lat starszym w sensible soccer na amidze to jak przegrywal pizgal mnie po glowie joystickiem, jeden raz pierdolnal to pozniej czesci zbieral a to byl najlepszy joystick jakis taki niezniszczalny za 50 zl bylo z 10 lat temu jak nie wiecej!
a wymowki zawsze byly takie ze "kurwa gdzie on kopie, gdzie on biegnie" "ja pierdole guzik nie dziala" i jeb go skopa
Lucek Rojek
moj kumpel cielak pozwulcie ze zacytuje "nie te stroje" "Głodny jestem"

moj kuzyn "zaje.... japończycy" "kto konstruował te jojsticki-tu konkretnie chodzi o L1(lob)"
michau000
ja niestety nie mam z kim grac;/ w okolicy nikt sie pesem nie interesuje, a moj brat nie przepada za tego typu grami. co najwyzej jak bardzo mu sie nudzi to zagramy. wtedy chyba najczesciej pada: "jaki szmaciarz!"wink.gif no i "co on robi" oczywiscie. ale chcialbym tego czesciej sluchac...
szubert357
Umnie to jest "hujozy zajebane" albo "pierdoleni farciarze" ale jak przegrywam 1 bramką i w ostatnich minutach stzrelam na wyròwnanie to jest "wracamy do gry"
Raffels
Mòj tekst: "Kurwa gdzie tu jest realizm?? To ma być gra??" Hehe i w tym momencie rzucam padem o podłoge (dlatego dzisiaj musiałem kupić nowego :wink: :wink: ).
pozdro
StraY
ja tam po poznańsku upominam zawodnikòw: " Co za kur** dziw*a je*ana kur** mać, co ta s*ka robi!! " tongue.gif
Raffels
[quote]ja tam po poznańsku upominam zawodnikòw: " Co za kur** dziw*a je*ana kur** mać, co ta s*ka robi!! " tongue.gif[/quote]
Hehehehehehehehe nie ma jak poznańska łacina ;D ;D ;D ;D :wink: :wink: :wink: :wink:
Stęga64
Mòj tekst ulubiony to "Pier****** szmaciarze" laugh.gif

lub lubie tekst gry pilka leci daleko nad bramką "wiatr zawiał" 8)
Blade
Ja lubie mowic jak mi gola strzela: "Co sie kur** cieszysz", albo " schowaj ta morde jak tatar dupe"
fantomas
ja przyjmuje porażki ze spokojem...
...w tym roku wymieniałem juz pada 4 razy ;D
Kusik
Coz ja se dzis gralem w PES4 Ajax vs. AzAlkmaar. Przegrywalem po 25 min. 0:2 w 81 i 85 strzelilem i bylo 2:2. W 90 zas stracilem na 2:3. Moj komentarz?? Jebane sukinsyny, no co za chuje nie mieli kiedy strzelic... smile.gif Najlepsza wymowka??? "Miales farta"
BuLi
a ja przegraną przyjmuje ze spokojem i...jeb...pada nie ma... ;D ..."mieli farta" ;D
culles
1)Przy następnej okazji nagram swojego brata na dyktafon, Infi się schowa wink.gif

2)Pamiętam jak u mnie w rodzinie wszyscy ciupali w Manchester United na Amisię, ojciec, brat i starsi kuzyni, grali ostro do pòłnocy, a nawet dłużej. Ja po prostu nie cierpiałem tej gry bo dostawałem niemiłosiernie po dupie, aż do momentu kiedy doszedłem jak strzelać gole! Tam wystarczyło podążać jaśniejszym paskiem na murawie(poziome pasy) i pewna brama. Ile się nasłuchałem o farcie i pojebanej grze to moje, chłopaki nie grali w to przez kilka tygodni bo bali się że takich wyjadaczy Rozwali 7- letni łebek!
dzenda_dzenda
laugh.gif laugh.gif a u mnie jest TYPOWO "miałeś farta", WULGARNIE "co za Ku*wa cieniasy pier*olone w ch*ja je*ana Mać!" i "dziwnie" "Michał (mòj brat) przyszedł i dlatego...on mi pecha przynosi!" laugh.gif laugh.gif Jak z kumplem gram to on tego teksta ostatniego daje często a potem mòwi "weź Michał biegnij bo pogoda leci w TV" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
halladin
hehe, to ja reaguje niezwykle skrajnie...................po stracie gola najczęściej burkne do siebie 'spoooko', albo 'o nie ohoho' czy 'pfu fuf'po czym stwierdzając w myslach, że to moja wina a przeciwnik to leszcz: ) zabieram sie za odrabianie strat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jednak też potrafie palnąc %$#%@$#%@ : )
ftomekk
Spoko,tejsty sa niezle no i pad mocny musi byc:)
Ostatnio wygralem z gosciem(nie bede z ksywy buraka wymienial) w PES4 w polskim pokoju na pES4 launcher.
Po meczu gosc napisal do mnie"kody... kody na pewno na kodach grales... :x -wszystkie gole strzeliles ze spalonych :twisted:
Teksty takich gowniazy najbardziej mnie wkurwiaja.Napisalem gosciowi ze jest burak,to szukal admina zeby mnie zbanowal za wyzwiska.Ach ten swiat-dzieciaki graja i z honorem przegrywac nie umieja.
A wiec Panowie-KODY ,to przez kody przegrywacie :? laugh.gif
Lucek Rojek
mòj tekst w pes3 "henry jest nieśmiertelny" myśle że nikt nie ma watpliwosci
norek
1.no kurwa przyciski sie zacinaja
2. tosz to kurwa paranoja
3.no pierdolona slepa kicha smile.gif
4.drewniak
to te ktore uzywam najczesciej ;D
tomek828
Ja używam:
1. kurza melodia
2. ja pierdoła
3. o bożesz ty mòj
4. kompromitacja, blamaż
Natomiast jak Ronaldo nie wykorzysta kilku sytuacji 100% podczas meczu to krzyczę „ty grubasie” , „Ronaldo Grubaldo” a wymòwki to np.
1. zagapiłem się
2. musiałem się podrapać
3. mam zły dzień
4. dostałem jedynkę z polskiego
5. miałem wyłączony analog
6. lub przyciski mi się pomyliły
Luki_bw
To wszystko przez ten wiatr .. ;-)
ftomekk
tomekronaldo
Ja używam:  
1. kurza melodia

Klniesz jak szewc laugh.gif laugh.gif
Soxx
"Pierdole ta gre...nie gram w juz nia" ...ale jak się słyszy to po raz enty od ròznych kolesi ,to naprawde robi wrażenie.Oczywiscie dochodzą odpowiednie emocje do tego laugh.gif
Ale i tak żadnych słòw nie przebije cos takiego jak juz komus totalnie puszczą nerwy i pizgnie padem z całej siły. Ostatnio doprowadziłem do tego kumpla.I to nie odłozył pada...co tez sie nie czesto zdaża,ale pocisnął nim tak,ze aż sie wystraszyłem :shock:
zborek
Ja najczęsciej to drze się na całą buzię"No co za skurwys**,albo jak jakiś łebek okiwa mojego piłkarza to go doganiam i fauluje ze wslizga od razu i krzycze masz cwel* dobrze Ci tak.

Pozdro
:wink: :wink:
Raffels
Ja najczęsciej to drze się na całą buzię\"No co za skurwys**,albo jak jakiś łebek okiwa mojego piłkarza to go doganiam i fauluje ze wslizga od razu i krzycze masz cwel* dobrze Ci tak.

Pozdro
:wink:  :wink:

Ja mam identycznie szczegòlnie z tymi wślizgami:D:D:D:D
nikoten
Jeśli chodzi o mnie to mòwię wszystkie słowa powszechnie uznawane za obraźliwe za ktòre można dostać mandacik.Więzanki trwają około 30 sekund, po czym zaczyna mi brakować słòw, co w konsekwencji prowadzi do słowotwòrstwa.
Aż trudno zapamiętać wszystkie związki frazeologiczne, ktòre padająpodczas meczu.
korzen
a ja po kazdym przegranym meczu mowie : 'na chuj sie cieszysz? i tak jestem lepszy' albo 'nie grałem na 100%' ;-)
owenik
nie ma to jak poczciwa K*rwa mać tongue.gif

Często uzywam tez "Fartuchu pier*olony"

i zawsze jak sedzia konczy polowe albo mecz mówię: "A już miałem bramkę strzelać..."
snake
QUOTE(owenik @ Feb 18 2006, 12:55:44) [snapback]53292[/snapback]

nie ma to jak poczciwa K*rwa mać tongue.gif

No ja głównie tylko to stosuje biggrin.gif
..::PlaymaN::..
mi tam jak kumpel brame jebnie sad.gif to robie szybki trik ALT = F4 biggrin.gif
i mówie że sędzia zakończył mecz bo za ciepło było dry.gif i jak by nie przerwał meczu to bym z tobą wygrał tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
siara_acm
Gdy tracę bramkę: " no jaaaa pieeeeeeerdoooole...", " farciarze jebani..."
Gdy przegrywam i mi nic nie idzie: "no gdzie kurwa miałeś podawać ?", "sukinsyny", "ku*wa, ku*wa, ku*wa !!", "rusz się chuju", "no ku*wa za jakie grzechy ?" biggrin.gif
Nelson
QUOTE(..::PlaymaN::.. @ Mar 31 2006, 19:53:15) [snapback]59733[/snapback]

mi tam jak kumpel brame jebnie sad.gif to robie szybki trik ALT = F4 biggrin.gif
i mówie że sędzia zakończył mecz bo za ciepło było dry.gif i jak by nie przerwał meczu to bym z tobą wygrał tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif

Dobre biggrin.gif

snake
Mi często przeszkadza w grze słońce, choć nie wiem czy jest to wymówką, mianowicie:
często jak jest słońce na dworzu to odbija mi się w monitorze i naprawdę źle mi się gra bo mało widze na monitorze, najlepiej gra mi się po ciemku. Innych wymówek chyba nie mam wink.gif
Songo Q
Hmm, oto najczęściej słyszane przeze mnie wymówki graczy podczas meczy:

"Ta gra jest pojebana"
"Słońce mi w ryj świeci"
"Dźwięk był za głośno i się nie mogłem skupić"
"Ten sędzia ma downa"
"Ale z Ciebie głupi fuksiarz"
"Słabe formy miałem"
"Głowa mnie boli"
"Pad mi się zacinał"
"Gra się czkała"
"Chomik mi wczoraj umarł i mam żałobę"
lookass
Widze że powtarzają się nie ktore wymowki

Moje najczęstsza wymówka ( w ogole rzadko sie tlumacze i mowie mojemu bratu ktory w przeciwienstwie do mnie strasznie te mecze przezywa ze to tylko gra a ja czesto sie smieje chociaz czasami sie wkurze ale nie tak porzadnie wink.gif :
- Wciskam przycisk a ten debil nie podaje

Natomiast mój brat to już w ogole używa klasycznych tekstów:

- "słońce świeci wole grać wieczorem bo w dzień wali po ryju"
- "ta gra jest jakaś pojebana" -
moje ulubione jak ja je kocham laugh.gif
- "zjebana gra" -
- "boskie formy"
- "masz farta"
- "chyba ma dauna" -> odnośnie zawodników
- "oczywiścieeeee....... faul...... czerwona (ironicznie gdy pilkarz ledwo smyrnie drugiego a sedza odgwizduje faul hehe to jest tez dobre laugh.gif )
- "ja mam jakies zjebane faule a tobie w ogóle nie gwiżdże" -> proste zmodyfikowałem kod gry za każdym razem player 1 jest faulowany a player 2 nigdy, wpisuje kod na forse i kupuje sędziego...

jak sobie cos przypomne to jeszcze dopisze ale moj brat to śmiesznie sie wkurza ale milo sie z nim gra biggrin.gif
LukasRMCF
Mój kumpel kiedy przegrywa najczęściej pierdoli :
1."Ten komputer jest pojebany, on nie ma pojęcia o sędziowaniu"
2."To oczywiste, że sędziuje na korzyść wygrywającego"
3."Jak chuj by do tego doszedł"
4."Nie było kurwa spalonego.Wiadomo,że na powtórce musi pokazać"
5."Ci włosi są pojebani"
6."Kurwa nie zgodze się z tym"
7."Kurwa, ale kreche zajebałem - mam ciężkiego palca"
Po kilku kosmicznych wynikach:
1."To jest mój ostatni mecz''
2."Nie mam zamiaru się denerwować - szkoda mojego zdrowia"
3."Dobra, ten jest już naprawde ostatni"
W ekstremalnych sytuacjach - w afekcie podążał zawodnikiem w kierunku własnej bramki!!!:)
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanej zabawy przy najlepszym jak narazie Pes5 biggrin.gif
Gienia
Moje wymówki co do gry na kompie są następujące:

1.Skąd tego sędziego wzięli
2.K**wa co za poj****na klawiatura
3.Beznadziejna ta drużyna
4.Nigdy nie grałem tą drużyną
5.Złą taktyke ustawiłem
6.A dzisiaj mnie ręce bolą, nie chce mi sie grać.

A jeśli chodzi o grę na dworzu jak mi coś nie wyjdzie:

1.Ale ja dawno nie grałem
2.Kurde te buty to jakieś h**we, nie umiem w nich grać
3.Co to za piłka??
4.Boli mnie brzuch(to najczęściej)
5.Kurde mięsień se chyba naderwałem(jak źle strzele)

Często też jest tak: nie uda mi się kiwnąć gościa, piłka poleciała na aut i mówie: o to mi chodziło
Próbuje kiwnąć jakimś trikiem kumpla, nie udaje mi sie i mówie: ależ było blisko
Bo0os
QUOTE(LukasRMCF @ Jul 12 2006, 20:44:54) [snapback]77795[/snapback]

Mój kumpel kiedy przegrywa najczęściej pierdoli :
1."Ten komputer jest pojebany, on nie ma pojęcia o sędziowaniu"
2."To oczywiste, że sędziuje na korzyść wygrywającego"
3."Jak chuj by do tego doszedł"
4."Nie było kurwa spalonego.Wiadomo,że na powtórce musi pokazać"
5."Ci włosi są pojebani"
6."Kurwa nie zgodze się z tym"
7."Kurwa, ale kreche zajebałem - mam ciężkiego palca"
Po kilku kosmicznych wynikach:
1."To jest mój ostatni mecz''
2."Nie mam zamiaru się denerwować - szkoda mojego zdrowia"
3."Dobra, ten jest już naprawde ostatni"
W ekstremalnych sytuacjach - w afekcie podążał zawodnikiem w kierunku własnej bramki!!!:)
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanej zabawy przy najlepszym jak narazie Pes5 biggrin.gif

He he mam podobnie jak ty.Jak gram z kumplem (on prawie niegra w pes5) i jak strzeli mi gola albo lepiej gra to taki jestem wkurwiony że jasny chuj biggrin.gif, czasem nawet rzucam padem o ziemie, nie wspominając o łacinie biggrin.gif

a jak przegrywam któryś mecz z kolei i jest końcówka to strzelam sobie samobuje albo wychodze z gry biggrin.gif

niewiem czemu niedaje jemu czasem rady, może poprostu za dużo gram z komputerem, a wiadomo gra z człowiekiem to dwie inne bajki.gram swoje, jak z kompem, gdzie skutkuje, ale z nim nie.raz tydzien nie gralem w pes, przyjechał do mnie i tak go pykałem że niewiedział co i gdzie xD poprostu piękno gry ...
daunwid
Kiedys gramy sobie w piłke na podwórku. Idzie akcja, ja jako pakeros robie wslizg na jakims noobie, fart chcial ze go ujebalem w noge. Ten kladzie sie z bolu, ja go tam przepraszam, a on nagle wstaje z waleczna mina i śle do mnie text(powaznym tonem)

-patrz przez ciebie bede miał raka(pokazując rane)

Najfajniejsze ze nikt prócz mnie nie zauważył w tej sytuacji komizmu(fakt ze chlopak mial zdarta skore do miesa)

a tak do tematu wymuwek w trakcie grania czy to w wirtual soccer czy live(łatwo je odroznicie w zaleznosci od sytuacji)

moi kumple;

-a ten pes to shit-nie mozna faulowac bramkarza(fan fify-a co w fifie mozna?)
-a kurwa guziki mi sie myla, ja mam inna konfiguracje!
-nie masz kurwa żaluzji, slonce napierdala tam gdzie atakuje!
-mam kurwa za duze buty, a pozatym 7 lat temu zlamalem palca u nogi
-jakbyscie zapierdalali w obuwniczym tez byscie nie umieli w pilke trafic(jaki tu zwizek?)
-wez mi jeszcze raz przypomnij konfiguracje(to pada najczesciej, szczegolnie po niewykorzysttanych akcjach
-(podczas niewykorzystywanych sytuacji pada zwrot do plazmy)-otwórzcie mu bramę,niech wypierdala z boiska

ja tongue.gif

przegralem z jakims ziomalem wiec mówie mu-w te gre gram od wczoraj(chodz jak latwo sie domysles mam ją juz ladny okres)
-zjebany pad,łapy sie na nim slizgają
gdy grassz z kims nowym i niewykorzysttujeesz sytuacji mów-sory,powiedz jeszcze raz którym sie szczela bo zapomnialem

i wiele innych

pozdro
przeszczepus
ja wychodze na balkon, wznosze rece i wzrok ku niebu i krzycze na cale osiedle "Boże, widzisz, a nie grzmisz!" xD

a tak na serio to: "on ma jakieś krzywe te buty, k**wa mać!!" "ku**wa, co za pierdola" albo "co on tam ku**, na ty boisku robi?! powinien k*** w szatni buty mi czyscic" (no bo w koncu ja kiedys tez bede wielka gwiazda futbolu wink.gif
Hayalet
"Random jest po Twojej stronie" - to mi sie zawsze najbardziej podoba jak gram z kuzajem smile.gif
pablo TS
Moje to: "kurde!!! przecież ten bramkarz nie umie bronić" - jak gola strace
"no nie!!! przegralem dlatego ze pilkarze nie mieli formy!!" jak przegram
"nie da sie grac w takich warunkach, z nerwow az mnie sra i duszno tu jakos" biggrin.gif biggrin.gif - jak nie chce mi sie grac
"zaraz wy***ce tym monitorem, chyba kolory cos sa zje**ne" - jak czerwona kartke dostane
"hahahaha!! moja pierwsza wygrana z biedronki" - jak pierwszy raz wygralem z moim bracholem w pesa 3 na kompie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.