Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Logowaniem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
snakesan
ludzie mam problem bo wczoraj zarejestrowalem sie i gralem online a dzisiaj nie moge wejsc do gry online w czym problem? AN ERROR HAS OCCURRED taki komunikat mi wyskakuje

prosze o pomoc
Gujet
Serwery chyba leżą:/
RAUL7
residual connection data exists.Please try to connect again later - co to kórwa ma znaczyć ??ja chce grać ! jestem uzależniony od pes'a i zle wpływa na moje samopoczucie brak gry !!! więc niech ktoś to wyjaśni najlepiej zaraz mad.gif aha jeszcze coś zalogwałem sie wczoraj bo przeżuciłem sie z ps2 na PC dla tej edycji podobno miała być lepiej dopracowana ON - LINE mnie najwięcej interesuje zagrałem kilka meczy (w 1 lagi bo na czerwonej,a pózniej bło zielono-żółta był super wygrałem gran derby Realem tongue.gif ) a potem jakby ktoś w ryj mi przyjebał odrazu ten napis i huj bombki strzelił on-lina nie będzie????????????????????????jak już bedzie ok to zapraszam na meczyk RAUL_7 gg 11558547 smile.gif)))))))))) :-O
snakesan
hehe to nas zalatwili takze zapraszam na meczyk jak co gg7745355
seba1983
mam dokładnie to samo kupiem dzisiaj gre zarejestrowałem sie wszystko ładnie zagralem niepełny mecz bp jakiegoś kolesia wywaliło wylogowałem sie i tyle było z online mam nadzieje ze to nie potrwa długo
superysiu
Dołączam się u mnie to samo wywaliło mnie i komunikat: residual connection data exists. Please try to connect again later !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomocy!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.