Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki Pad?
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Pompey
Możecie napisać jak pad by był najlepszy do pesa 6. Wiem że były już takie tematy lecz te tematy są stare, a tera są może jakieś nowsze, lepsze pady.
Kubbas
Przejściówka PSX>PC i pad Sony PSX.
Pompey
heh no tak ale ile będzie kosztować taki komplet?
i czy będzie normalnie działał lewy drążek analogowy czy będzie działał tak jak zwykle czyli jako ruch piłkarza
Mani3k
CYTAT(Pompey @ Sep 28 2008, 12:43) *
heh no tak ale ile będzie kosztować taki komplet?
i czy będzie normalnie działał lewy drążek analogowy czy będzie działał tak jak zwykle czyli jako ruch piłkarza

Równiez polecam pada z PS2+Converter... sam mam taki zestaw i spisuje się znakomicie. Wszystkie przyciski i gałki działają bez zastrzeżeń, możesz grać zarówno krzyżakiem jak i analogiem.
Wydatek rzędu 70-90zł (pad+przejściówka).
Pozdrawiam
Pompey
CYTAT(Mani3k @ Sep 28 2008, 13:20) *
Równiez polecam pada z PS2+Converter... sam mam taki zestaw i spisuje się znakomicie. Wszystkie przyciski i gałki działają bez zastrzeżeń, możesz grać zarówno krzyżakiem jak i analogiem.
Wydatek rzędu 70-90zł (pad+przejściówka).
Pozdrawiam

ale czy analog lewy można używać do tego co w pesie jest przeznaczony czyli tam manualne podania czy coś takiego
Mani3k
CYTAT(Pompey @ Sep 28 2008, 13:24) *
ale czy analog lewy można używać do tego co w pesie jest przeznaczony czyli tam manualne podania czy coś takiego

Sprecyzuj swoją wypowiedź bo nie bardzo rozumiem o co chodzi.
Lewy analog/krzyżak służy do poruszania się zawodnikiem, prawy odpowiada za drybling, przyciski wiadomo za co odpowiadają...
Pompey
CYTAT(Mani3k @ Sep 28 2008, 13:34) *
Sprecyzuj swoją wypowiedź bo nie bardzo rozumiem o co chodzi.
Lewy analog/krzyżak służy do poruszania się zawodnikiem, prawy odpowiada za drybling, przyciski wiadomo za co odpowiadają...

No też właśnie o to mi chodzi w sumie udzieliłeś mi odpowiedzi. tongue.gif
Ale chodziło mi o to czy lewy analog od tego padu można użyć do manualnych podań bo chyba od tego jest w pesie zrobiony chyba a nie do poruszania się zawodnikiem.
A jeszcze polecalibyście jakiś tańszy pad a też dobry?
JustMe1987
Ja co roku kupuje pada za kilkanascie zlotych na allegro i wytrzymuje bez zastrzezen sezon intensywnego lupania w Psa i jakies samochodowki closedeyes.gif
Mortin
aktualnie uzywam takiego
http://sklepy.allegro.pl/item426805164_pad...link_f_vat.html
dla mnie jest w sam raz
Pompey
dzięki za podpowiedzi może ktoś jeszcze?
Bunio
ja uzywam najtanszego (10zł) pada (firma warez) z allegro. nie jest to moze okaz długowieczności (najlepiej od razu wziac 2 sztuki, zeby potem nie bluźnić pod nosem jak sie zepsuje i nie bedzie czym grac, jeden pad wystarcza na dobre kilka miechow ostrego grania), ale prostota obslugi (wtykasz kabel i pad jest gotowy do uzycia) i cena rekompensują wszystko. Samo uzytkowanie pada rowniez jest jak najbardziej ok (przyciski dzialaja idealnie, a sam pad jest bardzo lekki). ogolnie polecam, bo wg mnie szkoda czasu i energii na bawienie sie w przejsciowki, instalowanie sterownikow itp (wiem z wlasnego doswiadczenia bo kiedys uzywalem takiego rozwiazania).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.