Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Paka 160 Stadionów Do Wrzucenia Przez Ks !
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Stadiums Edit
Dennisek4
jak juz sie wrzuci te stadiony przez ks to wtedy kazda druzyna bedzie miala swoj stadion? czy bedzie mozna przed meczem dowolnych druzyn wybrac jakis stadion(tak jak w pes6)?
BoBaN
więkrzość zespołów ma przydzielone stadiony, jednak można przed meczem zmienić stadion.
robien92
mogłbys napisac jakie stadiony są w tej paczce
Kamiloxx
CYTAT(robben92 @ Aug 18 2008, 20:58) *
mogłbys napisac jakie stadiony są w tej paczce

przyłączam się do prośby kolegi ;]
BoBaN
Kamiloxx
ja sciagam wink.gif dzieki!
robien92
szkoda ze nie ma stadionu wisełki
Kettger
Linki nie działają.

Dziwne... przekopiowałem do notatnika i po operacji kopiuj > wklej do przeglądarki nie działa, a gdy klikam na forum to idzie... smile.gif
perONE
CYTAT(Kettger @ Aug 19 2008, 18:30) *
Linki nie działają.

działają wink.gif na pewno
Kettger
Działają tylko wtedy, gdy kliknie się w nie na forum.

Omg... myślałem, że 1 part 100MB, a tu 500... xD

tomaj
CYTAT(Kettger @ Aug 19 2008, 18:30) *
Dziwne... przekopiowałem do notatnika i po operacji kopiuj > wklej do przeglądarki nie działa, a gdy klikam na forum to idzie... smile.gif

Nic dziwnego. Zauważ, że w pości link nie jest podany cały. Część jego nazwy jes wykropkowana. Dlatego po skopiowaniu linku do notatnika, a potem do przeglądarki nie można go otworzyc.

Mam takie pytanko. Z tego co widze to są to stadiony przekonwertowane z PES6. Chciałbym wiedzieć jak się je konwertuje, gdzyż chciałbym zrobić pozostałe polskie stadiony.
wojtacha
Panowie ściagajcie a nie gadajcie, stadiony są super biggrin.gif:D:D
Kettger
CYTAT(wojtacha @ Aug 20 2008, 23:08) *
Panowie ściagajcie a nie gadajcie, stadiony są super biggrin.gif biggrin.gif:D

Czy to są konwersje z PESa 6?
Wookiee
Ej to jak ?? jest juz taki kitserwer do PES 2008 ze mozna wrzucic 300 stadionow i wybierac przed meczem jak w PES6 ??
tomaj
CYTAT(Wookiee @ Aug 22 2008, 12:27) *
Ej to jak ?? jest juz taki kitserwer do PES 2008 ze mozna wrzucic 300 stadionow i wybierac przed meczem jak w PES6 ??

no
Piwosz_1994
Mam wielką prośbe czy mogł by ktos wstawic samo camp nou do kitservera? bo te pesowskie mi sie niepodoba. szukałem wszędzie i nieznalazłem. z góry dziękuje tongue.gif
artmix
Nie wiecie przypadkiem czy mozna przypisac stadion danej jednej Druzynie np Tottenham zeby automatycznie wybieral mi White Heart Eline ?? bo ciezko troche przez 160 stadionow leciec.. za kazdym razem
ScOuT
CYTAT(artmix @ Sep 1 2008, 18:13) *
Nie wiecie przypadkiem czy mozna przypisac stadion danej jednej Druzynie np Tottenham zeby automatycznie wybieral mi White Heart Eline ?? bo ciezko troche przez 160 stadionow leciec.. za kazdym razem

Można....
Kettger
CYTAT(Piwosz_1994 @ Aug 26 2008, 23:20) *
Mam wielką prośbe czy mogł by ktos wstawic samo camp nou do kitservera? bo te pesowskie mi sie niepodoba. szukałem wszędzie i nieznalazłem. z góry dziękuje tongue.gif

CN jest praktycznie taki sam, jak w normalnym PESie.
artmix
Moglibyscie mnie naprowadzic jak sie przypisuje ?? taki stadion danemu zespolowi ??
Shared
CYTAT(artmix @ Sep 1 2008, 20:06) *
Moglibyscie mnie naprowadzic jak sie przypisuje ?? taki stadion danemu zespolowi ??

Hmm, wystarczy spojrzeć na jakiś porządniejszy plik map, czyli: numer id drużyny,"nazwa stadionu" przykładowo:
0,"Austria - Ernst Happel, Viena"
1,"Belgica - Jan Breydel Stadion, Brugge"
2,"Bulgaria - Vassil Levski Stadion, Sofia"
3,"Croacia - Maksimir Stadion, Zagreb"
artmix
spoko mam taki wpis rolleyes.gif
81,"Inglaterra - White Hart Lane, Londres"

niby jest przypisane ale i tak mam losowy..;/
dziki91
no powiedzcie dokładniej jak się przypisuje stadiony ;p
Dennisek4
jaką wersje kitservera macie że możecie przedmeczem wybierac dowolny stadion? jak się wybiera?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.