Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch V5.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3
Jamnik
Widziałem w temacie o OEP 4.0 troche pytań o następną wersje. Może tutaj byśmy je zadawali ?

Jeżeli temat się przyjmie to mam takie pytanie: W tej chwili kadra Ajaxu Amsterdam liczy 34 graczy. Załóżmy, że skończyło sie okienko, oni mają dalej taką szeroką kadrę. Pytam gdyż w kadrach w PES możliwe jest umieszczenie 30 graczy. Jak zamiar macie rozwiązać ten problem ?
T-Mac
kadra Ajaxu liczy 36 graczy smile.gif
do druzyny mozna dac 32 a nie 30 graczy
w takim wypadku musimy wybrac 4 graczy ktorych nie damy do druzyny
zazwyczaj selekcja jest taka ze odpadaja ci ktozy przeszli z drugiej druzyny lub ci ktozy maja nikle szanse na rozegranie jakiegos meczu w lidze, ciezko to przewidziec wiec trzeba strzelac smile.gif
w AA bym nie zrobil Javier Martina, Donovan Slijngard, Vito Wormgoor (4 ciezko okreslic).
czasami tak trzeba nie ma innego wyjscia
Jamnik
Dzieki za wytłumaczenie smile.gif

BTW: proponuje wywalić R. Sneijdera smile.gif
WKS
ile bedzie Scorerboardow(byc moze sie pomylilem ) ? 1 tak jak 4.0 cz pare jak w 3.0 ?
Orange_91
CYTAT(WKS&RKS @ Aug 8 2008, 14:14) *
ile bedzie Scorerboardow(byc moze sie pomylilem ) ? 1 tak jak 4.0 cz pare jak w 3.0 ?

Raczej jeden taki jak w v4.0.
siwers99
mam pytanie ( moze mi wreszcie na nie odpowiecie) czy zrobicie w Barcelonie Pedro i Jeffrena? oni sie zalapali do pierwszego zespolu i Jacka Wilshare z Aresnalu ??
Orange_91
CYTAT(sivus09 @ Aug 8 2008, 14:28) *
mam pytanie ( moze mi wreszcie na nie odpowiecie) czy zrobicie w Barcelonie Pedro i Jeffrena? oni sie zalapali do pierwszego zespolu i Jacka Wilshare z Aresnalu ??

Wilshare jest w pierwszym zespole reszta nie. Więc ich nie będzie.
zgredzik90
Kiedy mozna sie spodziewac Patcha lub chociaz aktualizacji
Jacmen
Niie prędzej niż pierwszy września, ale na pewno będzie później wink.gif
Orange_91
CYTAT(zgredzik90 @ Aug 8 2008, 20:47) *
Kiedy mozna sie spodziewac Patcha lub chociaz aktualizacji

Po co zadajesz głupie pytania? Wyjdzie jak przyjdzie czas i twoje pytania tego nie przyspieszą.
Niech ktoś zmieni nazwę tematu bo to nie Orange Ekstraklasa Patch tylko Ekstraklasa Patch. biggrin.gif
Mooner
PATCH NIE WYJDZIE WCZEŚNIEJ NIŻ 1 WRZEŚNIA, PROSZĘ NIE ZADAWAĆ PYTAŃ O DATE PATCHA ! ! !

A tak się pożądziłem, chyba nie macie mi za złe, co? wink.gif
arm
To powinno się wam przydać. Ligue 1 ma nowe logo.

Sieron94
czesc mam pytanie moge facemakerom podac strony mordy kadry danych klubow mam poprzesylac

/Pisz po polsku...
__SaNd1__
Mam prosbe do patchmekerow smile.gif Niech w wersii 5.0 Ekstraklasa zamiesci Ligue 1 a Bundesliga - Eredivisie zeby moglo grac w trybie League z zespolami 1 Bundesligi a w Others A z rosii zamiast tak slabego CSKA Moscow - lider w rossiskym Rossgostrach - Rubin Kazan smile.gif Dziekuje tongue.gif

Orange_91
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 12 2008, 14:15) *
Mam prosbe do patchmekerow smile.gif Niech w wersii 5.0 Ekstraklasa zamiesci Ligue 1 a Bundesliga - Eredivisie zeby moglo grac w trybie League z zespolami 1 Bundesligi a w Others A z rosii zamiast tak slabego CSKA Moscow - lider w rossiskym Rossgostrach - Rubin Kazan smile.gif Dziekuje tongue.gif

Nie będziemy zmieniać kolejności lig za dużo zabawy z tym a i tak mamy ręce pełne roboty. Swoją drogą łatwiej chyba by było zamienić Ligue 1 z Bundesliga a efekt byłby taki sam, nieprawdaż? W Others A nie przewidujemy żadnych zmian.
__SaNd1__
CYTAT(Orange_91 @ Aug 12 2008, 18:40) *
Nie będziemy zmieniać kolejności lig za dużo zabawy z tym a i tak mamy ręce pełne roboty. Swoją drogą łatwiej chyba by było zamienić Ligue 1 z Bundesliga a efekt byłby taki sam, nieprawdaż?

dobrze tongue.gif
potter
Po co zmieniac jak jest zajebiscie. Rubin ma dobra jedna runde i od razu go cchesz w PESie. Bez przesady
Ja tam licze w koncu na duze ulepszenie face& hair servera i na patch nie na torrencie tongue.gif
__SaNd1__
CYTAT(potter @ Aug 12 2008, 19:05) *
Po co zmieniac jak jest zajebiscie. Rubin ma dobra jedna runde i od razu go cchesz w PESie. Bez przesady
Ja tam licze w koncu na duze ulepszenie face& hair servera i na patch nie na torrencie tongue.gif

Jedna runde huh.gif Ty chyba nie oglodalesz Rossgostrah jescze z poczatku biggrin.gif Bo juz caly sezon som 1 jescze z 1 runda az 17 meczow cool.gif A i wygrali z prawie wszystkimi konkurentami wiosnom tongue.gif Tak ze ten zespol nie jest slaby ! cool.gif Pozdrowienia tongue.gif
potter
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 12 2008, 19:49) *
Jedna runde huh.gif Ty chyba nie oglodalesz Rossgostrah jescze z poczatku biggrin.gif Bo juz caly sezon som 1 jescze z 1 runda az 17 meczow cool.gif A i wygrali z prawie wszystkimi konkurentami wiosnom tongue.gif Tak ze ten zespol nie jest slaby ! cool.gif Pozdrowienia tongue.gif

Kolego zeby sporostowac. 17 meczy na 30 to jest dopiero troche ponad 1 runda, o 2 mecze
W tamtym sezonie byli na 9 wiec o tym mowie ze dopiero ten seozn im wychodzi
A to ze ich nie ogladam to nie zanczy ze nie wiem jak stoja w tabeli.
A no i słownik wez do reki albo daj mamie sprawdzic zanim odpiszesz
Koniec OT
__SaNd1__
CYTAT(potter @ Aug 12 2008, 21:32) *
A no i słownik wez do reki albo daj mamie sprawdzic zanim odpiszesz
Koniec OT

Mama nie jest Polkom tongue.gif Pisze tak jak moge bo jestem napol Bulgarem tongue.gif no to tak jest ale Rubin morze wytrzyma tak jak grali z Zenit to nie bedom miali problemow wink.gif Koniec OT
potter
CYTAT(T-Mac @ Aug 8 2008, 13:33) *
kadra Ajaxu liczy 36 graczy smile.gif
do druzyny mozna dac 32 a nie 30 graczy
w takim wypadku musimy wybrac 4 graczy ktorych nie damy do druzyny
zazwyczaj selekcja jest taka ze odpadaja ci ktozy przeszli z drugiej druzyny lub ci ktozy maja nikle szanse na rozegranie jakiegos meczu w lidze, ciezko to przewidziec wiec trzeba strzelac smile.gif
w AA bym nie zrobil Javier Martina, Donovan Slijngard, Vito Wormgoor (4 ciezko okreslic).
czasami tak trzeba nie ma innego wyjscia

Problem rozwiazany, czytam ze Luque i Perez odsunieci do II zespolu
szejk
Mam pytanie Ekstraklasa bedzie w miejscu holenderskiej wiec moze mogibyscie dodac stoje do o-texta by stroje naszych druzyn byly widoczne w edit mode. Detal ale zawsze fajnie to wyglada
biggala2310
Ostatnio podsunełem wam kilka talentów, więc mam pytanie czy będą one w grze i czy mam może podsunąć jeszcze kilka z charakterystyką?
potter
No ja lcize ze beda glownie CI co graja juz w kadrach doroslych np Randall Gibbs Wilshere w Arsenalu Pedro w Barcie czy Plessis w Lpoolu a Janota w Feye.
siwers99
moglibyscie wiele talentow zrobic do gry w transferach.info jest pisane o talentach
Zywy
Możecie zrobić żeby w każdej lidze były inne tablice wyników w zalezności od stacji która transmituje ta lige? a nie wszedzie C+Sport
Orange_91
CYTAT(Zywy @ Aug 17 2008, 17:32) *
Możecie zrobić żeby w każdej lidze były inne tablice wyników w zalezności od stacji która transmituje ta lige? a nie wszedzie C+Sport

Możemy. wink.gif
Qrk
I moim zdaniem inne scoreboardy byłyby najlepszym rozwiązaniem. I usuncie ARS czy MAU bo to pasuje tylko do jednego Scoreboardu. A na forum bylo pelno tych list co transmituje dana lige ale jeszcze raz moje rozwiazanie [polskie]
Uefa Champions League - NSport
Barclays Premier League - Canal+Sport
Ligue 1 - Canal+Sport
Orange Ekstraklasa - Canal+ Sport
Uefa Cup - EuroSport
Euro 2008 - Polsat Sport
Africa Cup Of Nations - EuroSport
Asia Cup - EuroSport
Copa America - TVP2[kiedyś nie wiem jak teraz]
BundesLiga - Polsat Sport
REMES Cup - TV4 [chyba]
Espana Primera Division - Canal+Sport
Serie A - Canal+Sport/Polsat Sport
Friendly - EuroSport
FA Cup - Canal+Sport
Dalej nie wiem, wnosic poprawki ^^
marcin_p
CYTAT(XxKuRkAxX @ Aug 17 2008, 18:04) *
I moim zdaniem inne scoreboardy byłyby najlepszym rozwiązaniem. I usuncie ARS czy MAU bo to pasuje tylko do jednego Scoreboardu. A na forum bylo pelno tych list co transmituje dana lige ale jeszcze raz moje rozwiazanie [polskie]
Ligue 1 - Canal+Sport
Uefa Cup - EuroSport
Euro 2008 - Polsat Sport
Asia Cup - EuroSport
REMES Cup - TV4 [chyba]
Friendly - EuroSport
FA Cup - Canal+Sport

Bundeslige pokazuje Sportklub a nie jak u ciebie Polsat Sport. Puchar Polski tez chyba nie pokazuje TV4..chociaz nie jestem do konca pewien:)
marcin_p
CYTAT(XxKuRkAxX @ Aug 17 2008, 18:04) *
Ligue 1 - Canal+Sport
Uefa Cup - EuroSport
Euro 2008 - Polsat Sport
Asia Cup - EuroSport
REMES Cup - TV4 [chyba]
Friendly - EuroSport
FA Cup - Canal+Sport

Bundeslige pokazuje Sportklub a nie jak u ciebie Polsat Sport. Puchar Polski tez chyba nie pokazuje TV4..chociaz nie jestem do konca pewien:)
Kamiloxx
czy zostanie dodana 1 liga polska (dawna 2 liga) ??
I czy zostaną dodane nowe bandy?
I ostatnie: Czy będzie można zainstalować patcha na PESa 6 z OE 4.0 ??
Orange_91
CYTAT(Sasuke_Kamil @ Aug 17 2008, 19:08) *
A kiedy premiera?? Bo net mi się kończy za miesiąc ;p

Premiera pewnie gdzieś we Wrześniu a net to sobie załóż nowy albo przedłuż umowę, przecież bez tego nie da sie normalnie żyć. biggrin.gif

CYTAT(Sasuke_Kamil @ Aug 17 2008, 19:08) *
Aha i czy zostanie dodana 1 liga polska (dawna 2 liga) ??

Będzie Ekstraklasa + 8 drużyn z 1 ligi.
Kamiloxx
A wiadomo jakie??
Orange_91
CYTAT(Sasuke_Kamil @ Aug 17 2008, 19:13) *
A wiadomo jakie??

1 liga
Podbeskidzie Bielsko-Biała
Znicz Pruszków
Górnik Łęczna
Widzew Łódź
Wisła Płock
GKS Katowice
Korona Kielce
Zagłębie Lubin
Kamiloxx
Lepiej by było zamiast Wisły Płock Flotę Świnoujście lub Stal Stalową Wolę ;] Aha i są już jakieś sccreny??
Edit: A wiadomo jakich piłkarzy będą twarze z : Legii,Cracovii i Lecha??
Orange_91
CYTAT(Sasuke_Kamil @ Aug 17 2008, 19:18) *
Lepiej by było zamiast Wisły Płock Flotę Świnoujście lub Stal Stalową Wolę ;] Aha i są już jakieś sccreny??

Raczej zmian nie będzie. wink.gif Skąd pomysł z tą Flotą? ohmy.gif
Kamiloxx
Bo są w 1 lidze i mają nawet nawet graczy ;]
Aha i są już jakieś sccreny??
Edit: A wiadomo jakich piłkarzy będą twarze z : Legii,Cracovii i Lecha??
Aha i scoreboardy lepiej żeby było tak:
Barclays Premier League - Canal+Sport HD
Ligue 1 - Canal+Sport HD
Orange Ekstraklasa - Canal+ Sport HD
Uefa Cup - TVP 2
Euro 2008 - Polsat Sport
Asia Cup - EuroSport
Copa America - Orange Sport
REMES Cup - Polsat Sport HD
Friendly - EuroSport
FA Cup - Canal+Sport
Zywy
Scoreboardy lepiej żeby było tak:

Uefa Champions League - TVP2/nsport - z jednej strony wiecej osób ogląda na tvp2, z drugiej nsport ma większość praw telewizyjnych
Barclays Premier League - Canal+Sport HD
Ligue 1 - Canal+Sport
Orange Ekstraklasa - Canal+ Sport HD
Uefa Cup - TVP 2
Euro 2008 - Polsat
Asia Cup - EuroSport
Copa America - TVP2
REMES Cup - Polsat Sport HD
Serie A - Polsat Sport
Friendly - TVP Sport
FA Cup - Canal+Sport
Bundesliga - Sportklub
Mecze międzynarodowe - Polsat Sport
Kariera - Polsat Sport, albo I liga Polsat Sport a druga liga C+Sport
artysta germanista
CYTAT(Orange_91 @ Aug 17 2008, 19:19) *
Raczej zmian nie będzie. wink.gif Skąd pomysł z tą Flotą? ohmy.gif

a Motorek się nie załapie? ;/ myslałem że w końcu będą super stroje Motoru by torin ;D
barman_2000
CYTAT(e.handlarz @ Aug 17 2008, 19:42) *
a Motorek się nie załapie? ;/ myslałem że w końcu będą super stroje Motoru by torin ;D

no Orange napisał jakie bedą zespoły wiec sie raczej nie załapie
Sieron94
mi sie wydaje ze do orange ekstraklasa najlepiej by bylo wstawic logo orange sport
Jacmen
CYTAT(e.handlarz @ Aug 17 2008, 19:42) *

Z całym szacunkiem dla twojego Klubu, ale to najgorsza druzyna ligi w tym sezonie, jak i w tamtym więc chyba jej nie zrobią , a szkoda ;d
damiank9
a gdzie mogę znaleźć scoreboardy z tvp1,2 polsat sport itd.szukałem i nie moge tego znaleźć.
Zywy
CYTAT(damiank9 @ Aug 17 2008, 23:13) *
a gdzie mogę znaleźć scoreboardy z tvp1,2 polsat sport itd.szukałem i nie moge tego znaleźć.

Teco kiedyś zrobił poszukaj, nie ten dział poza tym
Kamiloxx
no to premiera jak będzie coś koło 5-7 września będzie gites wink.gif A co do tego to logo powinno być Orange Sport raczej a 1 ligę by się dało i master ligę na C+ Sport ;]
Kamiloxx
a czego wam brakuje do skaczenia patcha??
Orange_91
CYTAT(Sasuke_Kamil @ Aug 19 2008, 15:31) *

Świętego spokoju.
__SaNd1__
No dobrze macie spokuj tongue.gif Mam nadzjeje ze znow patch bedzie bardzo dobry tongue.gif pozdrowienia biggrin.gif
lala6000
CYTAT(Sasuke_Kamil @ Aug 19 2008, 13:31) *

....i jeszcze odrobiny zrozumienia rolleyes.gif
mietek_
Mam male pytanie do tworcow patcha czy bedzie w nim Widzew Łodz??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.