Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prosze O Pomoc
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
lukaldinho
podczas proby odinstalowania pes 2008 ukazuje mi sie blad "Error1234.path Pro evolution soccer 2008 contains an invalid character"
Bardzo prosze o szybka pomoc

pozdrawiam

JuveR
CYTAT(lukaldinho @ pią, 27 cze 2008 - 16:23) *
podczas proby odinstalowania pes 2008 ukazuje mi sie blad "Error1234.path Pro evolution soccer 2008 contains an invalid character"
Bardzo prosze o szybka pomoc

pozdrawiam

A widzisz, to jest wyraźny znak że nie możesz usuwać PESa biggrin.gif
A tak na serio to naprawdę nie wiem co to może być. Może spróbuj przez /Dodaj lub usuń programy/ , ale to chyba i tak uruchomi się ten sam deinstalator rolleyes.gif
lukaldinho
Chce zrobic reinstalke pesa bo gra zaczela mi sie zacinac:/
Robsson
CYTAT(lukaldinho @ sob, 28 cze 2008 - 08:13) *
Chce zrobic reinstalke pesa bo gra zaczela mi sie zacinac:/

mógłbyś sprobować usunąć wszelkie informacje z rejestru: start->uruchom->regedit tam wpisac w szukaj "pro evolution" lub "pes" i wszelkie pliki ktore pokolei znajdzie usuwać. Jak przeszuka cały rejestr to manualnie usunąć folder od starego PESa, no i juz sytem gotowy do ponownego instalowania nowej kopii piłeczki cool.gif
lukaldinho
wpisuje to regedit i pojawia sie czarna ramka i co dalej???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.