Dla mnie to tak grałem w Football Manager'a od 06 do 08 i jest to fajna wciągająca gra z dużą bazą zawodników i z dobrze dobranymi statami zawodników. Obecnie gram w FIFE Managera 08 i też mi sie podoba bo jest dużo bardziej rozbudowana masz tam nawet swoją rodzine o której trzeba pamiętać i możesz wyjść z kumpalmi na golfa, masz swoją kase, sponsorów, kupujesz samochody i domy itp. ktoś może powiedzieć że jak tak to lepiej w simsy grać a to jest o footballu hehe ale nie o to chodzi bo jak są takie elementy to lepiej sie gra

FIFA tak bardzo sie nie nudzi jak czasem Football Manager poprostu więcej opcji. W Fifie to takie minusy zobaczyłem że łatwo sprowadza sie dobrych piłkarzy do raczej takich klubów do których by nie przyszli ja do Legii po 3 sezonach ściągnełem Ivana Klasnic'a, Raula Bravo i wielu innych a jak odszedłem z Legii to nowy manager kupił Gonzalo Higuain'a haha

a i w Fifie niektórzy piłkarze osiągają niesamowite kwoty transferowe np. Burkhatdt chyba miałem go za 8 mln, Dudka po transferze do Besiktasu ponad 21 mln

a co najlepsze Steven Gerard do Chelsea poszedł za 135 mln

Dla mnie obie te gry są dobre ale każda ma minusy