Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 2008 Na Psp
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
skorupiak
Witam,

Dd dłuższego czasu próbuję znaleźć jakieś wyczerpujące informacje o PES 2008 na PSP. Niestety poza linkami typu "empik" nie ma zupełnie nic.

O co mi chodzi?

1. Jak bardzo okrojona będzie wersja PSP wobec tej na PC?
2. Klawiszologia: co z L2 i R2?? Jak mam sobie radzić tylko i wyłącznie z L1 i R1??
3. Czy dostępne będą na rynku odpowiednie patch'e (bo patchmakerów nam nie brakuje smile.gif ) ?
4. Wszelkie dodatkowe linki wyczerpujące temat mile widziane smile.gif
skorupiak
nie wierzę, że nikt nie ma nic do powiedzienia... heh
michup
Ja moge powiedziec tyle ze l2 i r2 w poprzednich czesciach na psp mialy funkcje l1 i r1 i l2 i r2.
skorupiak
Cytat(michup @ Jan 16 2008, 16:04:21) *
Ja moge powiedziec tyle ze l2 i r2 w poprzednich czesciach na psp mialy funkcje l1 i r1 i l2 i r2.

thx, ale nie wiem co masz na myśli...

w psp L ma odpowiadać zapewnie za zmianę zawodnika, R zaś za przyspieszenie... a gdzie dokładne zagranie czy zmiana taktyki??

najbardziej obawiam się braku ML, czy co najbardziej prawdopodobnie braku KARIERY

nie mam pojęcia ile max zmieścili na UMD, ale zapewne nie za dużo... (psp mam od niedawna, wiec nie wiedzialem... ale sprawdzilem - standardowe dyski UMD to 900MB i przy podwojnym zapisie 1,8GB... jeszcze w tym roku na rynek maja wyjsc UMD z pojemnoscia 16GB smile.gif - cena w USA to ok USD 300,00... sad.gif )
skorupiak
premiera Pro Evolution Soccer 2008 (PSP): 25 stycznia 2008

psmaras

Skan ze Neo +
W PES6 funkcja R2 byla wycieta... jaka jest kombinacja dla taktyk to nie wiem ;]
skorupiak
wczoraj testowalem na PES 6 (PC) gre tylko i wylacznie z R1 i L1... biggrin.gif
nie mam bladego pojecia jak w ten sposob mozna nie przegrac nizej niz piec do jaja biggrin.gif

CZEKAM(Y) NA KOLEJNE WPISY!!!
psmaras
No 6 bez R2 nie istnieje ;]... ale w inne czesci spokojnie mozna grac.
skorupiak
trace powoli cierpliwość... dystrybutor CD Projekt jeszcze kilka dni temu zapewniał, że PES 2008 na PSP ukaże się z końcem stycznia
dziś mówią, że luty nie podając żadnej konkretnej daty... blink.gif

przypominam, że pierwotnie termin premiery to listopad 2007
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.