Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 Uefa Cl Mod - Wszystko Na Temat Dodatku Od Gamingaccess.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
kksm
Elo. W tym temacie chciałbym poruszyć sprawe patcha, którego bardzo chciałbym polecić. Ten patch to PES 2008 UEFA CL MOD. Dla mnie jego wykonanie jest bardzo staranne. Twarze są na wysokim poziomie, stroje i menusy również. Nic tylko polecić. Zastosowane są także w miare aktualne składy. Jedyną wadą jest to że nie są udostępnione wszystkie tryby gry(w większości turnieje). Ogólnie patch przenosi nas w klimaty z ligi mistrzów. Drużyny które występują w patchu to ekipy z 1/8 Finałów LM. Pozostałe kluby i reprezentacje są niedostępne. I tutaj pojawia się u wszystkich mina sad.gif . Ale poczekajcie instalując ten patch posiadamy dwie wersje gry. Naszą starą i tą z patchem PES 2008 UEFA CL MOD. I swobodnie możemy sobie wybrać, którą wersję gry będziemy używać uruchamiając PESA 2008 z odpowiedniego exe. Aha zapomniałem dodać, że patch został wykonany przez serwis Gamingaccess. Ogólna moja ocena to 9/10 i mam nadzieję, że po uptadach, których twórcy zapowiadają wydanie będzie szła w górę. Proszę o wymienianie się uwagami, problemami oraz spostrzeżeniami na temat tego dzieła. Poniżej daje link do downloadu i instrukcji. Patch jest także umieszczony na stronie głównej.

DOWNLOAD FULL PATCH VERSION
DOWNLOAD UPTADE PATCH (NIE TESTOWANY. WYDSZEDŁ CO DOPIERO)
INSTRUKCJA (STRONA CZASAMI LUBI NIE DZIAŁAĆ)
ronaldo_9
Zawsze bardzo lubilem ogladac meczyki Ligi Mistrzow i jak w koncu bede mial u siebie nowego pesika biggrin.gif to odpale rowniez tego mod'a. Podoba mi sie to z dwiema wersjami gry. Spotkalem sie z tym juz w max paynie i jest to dobre rozwiazanie poniewaz menu z LM i tego typu bajery nie pasowalyby do gry EPL czy Bundesligi.

Pozdro

100 POST
kksm
No właśnie. A więc to zastosowanie dwóch wersji polecam wszystkim patchmakerom, którzy mają zamiar zrobić patcha. Jak narazie jest to chyba najlepszy patch do nowej wersji pesa 2008. W pierwszym poście postaram się uaktualniać linki do uptadów, a jeśli tego nie zrobie to prosze aby ktoś podawał na bierząco linki. Piszcie wasze sugestie i umieszczajcie dodatki do w/w patcha jeżeli takowe wyjdą.
Damian.
Mam problem. Nie widzę herbów drużyn.
Z góry dzięki
pozdr

P.S. Wgrywałem patcha 2 razy
P.S.2. Pod Exbition w Menu głównym mam kilka "not avaliable"

MakssPl
To tak ma być ^^... bo to są tylko TEAMy z CL
bac78
zainstalowałem patcha i mam taki komunikat "either the file is damaged or was not correctly installed" jak uruchamiam plik UEFA.exe.Wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcją...
kksm
Elo bac78! Pamiętaj, że tego patcha nie wystarczy tylko zainstalować używając instalki trzeba również dodać odpowiednie pliki i zaaplikować patch. Poniżej daje jeszcze jedną instrukcję chociaż jedna już jest na stronie głównej.

INSTALACJA:

Zaleca się zrobienie kopii zapasowych plików cv_0.img i cv_1.img (domyślnie znajdują się w katalogu Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2008 / img
Wystarczy, że skopiujecie oba pliki do tego samego folderu a Windows automatycznie zrobi ich kopie.

Ściągnij dodatek Gamingaccess PES 2008 UEFA CL Mod V1.0 i rozpakuj go do folderu z grą (domyślnie Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2008 / )

Otwórz plik UEFACLMOD0708-v10.exe i zainstaluj patch.

Teraz musisz utworzyć dwa nowe pliki UE_0.img i UE_1.img

Tworzenie UE_0.img:
Otwórz AFS Explorer 3.7 (do ściągnięcia tutaj - AFS Explorer 3.7 )
Z menu wybierz File -> Import AFS File -> znajdź cv_0.img (z folderu z PES 2008 (domyślnie Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2008 / img / cv_0.img, aby plik był widoczny musisz zaznaczyć All Files)
- Jeśli program teraz zapyta czy przebudować plik kliknij No
- Wybierz Action -> Import folder -> znajdź folder ue_0 w folderze z patchem (domyślnie powinien znajdować się w katalogu Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2008 / UEFA 0708 PATCH / ue_0). Kliknij Accept
- Teraz AFS Explorer zapyta czy przebudować plik. Klikamy Yes (OK) i nowemu plikowi nadajemy nazwę UE_0.img (pamiętaj, żeby koniecznie zapisać plik z takim rozszerzeniem (wybierz All Files) i koniecznie w katalogu img gry (Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2008 / img /)
Poczekaj aż program stworzy nowy plik i naciśnij OK

Tworzenie UE_1.img
Otwórz AFS Explorer 3.7
Z menu wybierz File -> Import AFS File -> znajdź cv_1.img (z folderu z PES 2008)
- Jeśli program teraz zapyta czy przebudować plik kliknij No
- Wybierz Action -> Import folder -> znajdź folder ue_0 w folderze z patchem (domyślnie powinien znajdować się w katalogu Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2008 / UEFA 0708 PATCH / ue_1). Kliknij Accept
- Teraz AFS Explorer zapyta czy przebudować plik. Klikamy Yes (OK) i nowemu plikowi nadajemy nazwę UE_1.img (pamiętaj, żeby koniecznie zapisać plik z takim rozszerzeniem (wybierz All Files) i koniecznie w katalogu img gry (Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2008 / img /)
Poczekaj aż program stworzy nowy plik i naciśnij OK

Zamiana pliku opcji:
Skopiuj wszystkie pliki z folderu Pro Evolution Soccer 2008 / UEFA 0708 PATCH / Option Files do katalogu My Documents / Konami / Pro Evolution Soccer 2008 / save.

Jeśli wszystko zostało wykonane prawidłowo grę należy uruchomić za pomocą pliku UEFA.exe . FINITO

P.S Mam nadzieję, że pomogłęm wielu osobom happy.gif
P.S2 Instrukcja zapożyczona z serwisu http://pes2008.keep.pl/ tongue.gif
bac78
problem wtym że zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją...
kksm
To nie wiem. Przykro mi, ale nie moge pomóc.
MakssPl
Aby potwierdzić ze patch działa zagrałem sobie mecz z CL i gole z niego nagrałem TutaJ!
kamil45
Mam taki problem. Nie dzialaja mi herby!!! z innym wszystko git mad.gif
sharkerblue
tak ma być. tam mają byc tylko herby CL
xardas
ej nie moge tego pobrać moglbyś zaktualizować linka pliss
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.