Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch Ps2
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Edycja
babka
Witam!
Zwracam się z wielką prośbą czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak sie załacza patche w pes5 do ps2, jakich użyć do tego programów, oraz jaki patzch najbardziej polecacie. Szukałem coś na forum, ale temtay tyczą się w niemal całości PC, jednak nikt nie jest nie omylny i mogłem coś przoczyć więc jeśli jest taki temat na forum prosiłbym chociaż o pomoc.
mercy
QUOTE(szwepster @ Nov 29 2006, 12:08:45) [snapback]100889[/snapback]

Witam!
Zwracam się z wielką prośbą czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak sie załacza patche w pes5 do ps2, jakich użyć do tego programów, oraz jaki patzch najbardziej polecacie. Szukałem coś na forum, ale temtay tyczą się w niemal całości PC, jednak nikt nie jest nie omylny i mogłem coś przoczyć więc jeśli jest taki temat na forum prosiłbym chociaż o pomoc.

zajrzyj tutaj:
http://forum.pes-scena.pl//index.php?showtopic=219
babka
dzięki wielkie, to już jestem dj tongue.gif , możecie polecic jakiegoś dobrego patcha do pes5, ponieważ średnio mi się widzi testowanie każdego z osobna, spoko by też było gdyby występowały w nim jakieś polskie teamy. Bo z tego c owidzę na necie raczej nie ma orange ekstraklasy na ps2.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.