Mike85
Sep 12 2006, 10:49
Jak to pobrac?? Jak wybieram np part1 albo part2 to to laczy mnie z glowna strona filefront i nie ma zadnego linku do sciagniecia :/
nie widac?
jesli ktos juz sciagnąl ta paczkę to mógłby napisać jakie są w niej tadiony poprostu napisac taka liste bardzo prosze

Z góry thx
Mike85
Sep 12 2006, 11:58
QUOTE(siano @ Sep 12 2006, 14:03:30) [snapback]88769[/snapback]
nie widac?No sorry ale tak jak pisalem po wybraniu którejs czesci np part1 wyskakuje mi glowna strona
http://www.filefront.com/ i nie ma zadnego download'u :/
Ale juz jest ok mialem jakis blad w przekierowaniu
Pozdro
przy zadnym nie pokazuje sie "strona glowna".
pokazuja sie strony do downloadu kitservera.
>Kornel<
Sep 12 2006, 12:24
jak ktos to sciagnal to niech napisze jak wygladaja twarze,stroje itp ... czy w ogole warto to sciagac
Mike85
Sep 12 2006, 12:43
Powiem Wam ze zapowiada sie naprawde dobry dodatek, mord jest naprawde duzo, stadinów rowniez, oby tylko nie bylo bledów, a co najlepsze do Kitservera jest zalaczony najnowszy optionfile, a to wazne bo sa wszystkie transfery oraz beniaminki, mam nadzieje ze na PP bedzie chodzilo bez problemu. Ja polecam to sciagac.
Pozdro
bobex77
Sep 12 2006, 14:06
wszystko bylo by zajebiscie gdyby....no skopal ze w other leage jest druga liga wloska czy cos takiego no i wzgledem tego nie ma takich druzun jak Szachter, anderlecht benfica itp :[
Bombka
Sep 12 2006, 14:11
a ja mam pytanie odnosnie twarzy,czy jest prog za pomoca ktorego moge zobaczyc jak dana twarz prezentuje sie w grze?
Mike85
Sep 12 2006, 15:14
QUOTE(bobex77 @ Sep 12 2006, 17:07:27) [snapback]88808[/snapback]
wszystko bylo by zajebiscie gdyby....no skopal ze w other leage jest druga liga wloska czy cos takiego no i wzgledem tego nie ma takich druzun jak Szachter, anderlecht benfica itp :[
No niestety bobex77 masz racje :/ jest jakas mozliwosc zeby w others byly takie kluby jak w PP albo tak jak jest standardowo czyli ze jest benfica, szachtar itp? oczywiscie poza tym wszystko byloby jak w dodatku Forzaroma?
Mike85
Sep 12 2006, 16:11
Po dogłebnym sprawdzeniu tego dodatku mówie mu NIE!!! i to przez naprawde duze N. Twórcy wyraznie poszli na ilosc a nie na jakos. Twarzy i stadionów owszem jest duzo ale twarze w porównaniu do prac Norka to tragedia. Poza tym zamias róznych druzyn w others jest Serie B :/. Jedyna dobrze rzecz z tego dodatku to skopiowanie stadionów, bo jest i duzo ok 180 i sa dobrze wykonane. Osobiscie jednak odradzam sciaganie tego patcha.
Pozdrawiam
a sa konkretnie jakies fajne stadiony?Jak mógłbyś to wypisz z 10-15 to bedę wiedzial czy sciagac bo tylko dla stadonow mam zamiar sciagac

Jest np.Wembley nowe?Prosze cie wymien te kilka stadionow.POzdro
Mike85
Sep 12 2006, 16:51
QUOTE(edi09_99 hetman @ Sep 12 2006, 19:31:35) [snapback]88828[/snapback]
a sa konkretnie jakies fajne stadiony?Jak mógłbyś to wypisz z 10-15 to bedę wiedzial czy sciagac bo tylko dla stadonow mam zamiar sciagac

Jest np.Wembley nowe?Prosze cie wymien te kilka stadionow.POzdro

Lista stadionów:
http://www.sendspace.com/file/mn20kp
Wielkie thx za liste

POzdro
100 POST !!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.