Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Bys Poprawil W Oe Patch?!
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES5 - Orange Ekstraklasa Patch
T-Mac
hej
a wiec zaczynamy jazde smile.gif
wypisujcie wszystkie bugi jakie wylapaliscie w patchu - chcemy zeby wersja 2.0 byla prawie idealna biggrin.gif
nie piscie ze komus wywala do windy i takie tam, no i jak piszecie ze ktos nie ma mordy albo przyspiewek prosze najpierw dac dobre zdjecie zawodnika (mordy) oraz dobrej jakosci przyspiewki itd....
efi69
No to ja zaczne. Pierwsze: stroje sędziowskie, myśle że wymagają one poprawy, wkurza mnie ze jak gram mecze to sedzia caly czas biega w wyblakłym zółtym kolorze, popatrzcie na WC Patch, tam sedziowskie stroje są cacy.

Drugie: Stadiony-mały update stadionych tych co są w grze(nie tych co w stadium sever)zamienie zamiast tego starego da luz na jakis inny(inni powiedza po co? a ja mam riposte, jazeli mam juz stamford bridge w grze, to wole update do niego niz sciagac cala wersje zeby mi zrzerał miejsce na dysku)rozumiecie o co mi biega?

Trzecie:Ozcywiscie aktualne składy, brak amici, itp.

Czwarte:Kilkadziesiat nowych piłeczek, niechce stadionów mase do stadium servera, to juz winien sobie nabys kazdy individualnie, oczywiscie aktualne stroje

Piąte: Co do sędziów: mozna byc dac oryginalnych sędziów( w tym z 2 z polskiej ligi-oczywiscie nie tych skorumpowanych,a są tacy?Ale pomysł sedziów wydaje mi się fajny

To narazie tyle

pozdro
bobello
- Podczas zmian na filmiku pokazuje się zawodnik , który ma pape w faceserverze , choć wcale go nie zmieniam
- poprawić flagi ŁKS i Widzewa oraz przyśpiewki Łks
- tekstury muraw [pamiętacie exclusive patch do pes4?? wink.gif ]
- stroje
T-Mac
usunolem twoja mysl co do "wiecej mord" chyba pisalem ze fotki sa potrzebne samo napisanie ze wiecej by sie przydalo nic nie da
flagi lks i widzewa beda poprawione a nawet juz torin przygotowal paczke flag kibicow i to w weikszej rozdzialce co sprawia ze w grze wygladaja zankomicie
te ze zmiana to nie nasza wina tylko kitservera ;/
Ceez
No właśnie Kitservera...Jedyne rażący problem jak dla mnie to działanie tego całego kitservera. Mianowicie to, że np. nie mogę grać na najwyższych LODach( tylkoprzy najwyższych rzeczy wyglądają normalnie) a nie mogę bo mecz przycina...w normalnej wersji chodziło normalnie na rozdziałce 1024x768 przy normalnym quality. Teraz mimo zejścia na 800x600 i min. quality się przycina...tak, wiem, że nie za bardzo macie na to wpływ ale może jednak da się to jakoś zoptymalizować. Co do bugów....Jedyna rzecz na którą zwróciłem uwagę(której bugiem nazwać nie mogę) to to, że jak gram Legią to przy początku meczu(wynik 0:0) wchodzi przyśpiewka "[...] trójka do zera/ trafiła Legia frajera". No ale to akurat zmieniłem sobie sam :] Rozpisałem się troszkę xD i kurcze...nawet żadnej konstukrywnej krytyki nie przedstawiłem tongue.gif no ale cóż... tyle odemnie rolleyes.gif

Pozdrawiam
maciek_ssi
QUOTE(Ceez @ Jul 28 2006, 09:29:32) [snapback]81003[/snapback]

Teraz mimo zejścia na 800x600 i min. quality się przycina...tak, wiem, że nie za bardzo macie na to wpływ ale może jednak da się to jakoś zoptymalizować.

Raczej nie da. Kwestia grafiki.
snake
QUOTE(bobello @ Jul 27 2006, 23:33:56) [snapback]80998[/snapback]

- poprawić flagi ŁKS i Widzewa oraz przyśpiewki Łks

Koniecznie! Tak to luzik i patch jest ok, tylko składy nieaktualne troszke wink.gif
T-Mac
QUOTE(snake @ Jul 28 2006, 08:58:37) [snapback]81022[/snapback]

Koniecznie! Tak to luzik i patch jest ok, tylko składy nieaktualne troszke wink.gif

snake przeciez bylo pisane ze sezon 05/06 a w wersji 2.0 bedzie sezon 06/07
ciezko az tak to dociera ile mozna to walkowac ;/

//sorry Timaczku ;p
Nie jestem na bierząco :/ //
Peras
te które zauważyłem oprócz wymienioinych wyżej:
-bład z twarzą Świerczewskiego (zdaje się ma Janczyka)
-drobne błędy z OF'em (np.Karwan w pierwszym składzie) ale to każdy sobie może sam poprawić
-flaga Korony K. powinna być w całości "złocisto krwiści" a oba wyrazy sa oddzielnie

to narzie tyle mam nadzije że więcej nie zauważe biggrin.gif
a i pytanie czy ta paczka z flagami będzie wypuszczona sama czy dopiero z OE 2.0?
zyciu
Witam. Według mnie do poprawy jest trochę rzeczy z Widzewa. Pierwsze pytanie do twórców. Dlaczego nie wrzuciliście twarzy Widzewiaków do pacza a widziałem na forum że takie były zrobione nie których zawodników (Grzelak, Białek...) Twarze na nowy sezon trzeba oczywiście pozmieniać. Tu jest adresstrona o widzewie. Oczywiście Widzew jest już w pierwszej lidze więc oczywiście noty powinny się troszeczkę zmienić. Flagi ŁKS i Widzewa powiny być zamienione ale z tego co wiem to już jest usunięte smile.gif Zaznaczam jednocześnie co do strojów że stroje na zdjęciu grupowym na stronce nie są strojami w których Widzew gra. Zdjęcia strojów postaram się dodać niedługo. Pozdro
matrix
główna wada patcha - zbyt mało mordek (choćby groclinu smile.gif )
http://www.dyskobolia.com.pl/kadradruzyny.xml
na tej stronie świetne fotki graczy groclinu - 12 z nich będzie w nowym sezonie grało w orange smile.gif
Są to
Br - Brzostowski, Ptak
Obr - Bartkowiak, Lacic, Mynar, Lato, Lazerevski
Pom - Liczka, Sokołowski, Piechna
Nap - Rocki, Kazimierowski, Zahorski

Oni mają zajebiste fotki więc chyba coś z nich zrobisz smile.gif
Bo0os
zdecydowanie murawy polskim boisk powinny być łaciate negatywnym tego słowa znaczeniu, żeby chociarz w niektórych miejscach prześwitywał piach to bedzie dobrze... smile.gif

przecież to polska! jeszcze murawa do poprawienia i bedzie ekstra klimat polskim rozgrywek wink.gif

thmc88
witam ! na wstepnie powiem , że robicie świetna rzecz...
teraz troche krytyki .. smile.gif
1. przyspiewki - dlaczego tylko kilku klubów ;] w wersji 2.0 można sie pokusić o przyśpiewki wszystkich klubów
2. składy - to juz odpowiedziałes , że w wersji 2.0 będą prawdziwe
3. Górnik Zabrze - wiem wiem to mój ukochany klub , mordka Króla który juz tam nie gra , reszta mało podobna... 7 zawodników musiałem dodac i wg serwisu 90minut.pl edytować mordki smile.gif so you like it ;d
4. stadiony ;] dodajcie jakies super , bonus extra w 2.0 np . Górnika i innych klubów OE :] nie dawajcie ich nam na forum tylko zróbcie paczke wszystkich :ppp
5. trzeba grac International League żeby zagrac prawdziwą OE .. troche szkoda , do poprawki ;]
6. sędzia , mi tam nie przeszkadza ale można dać kilka strojów
7. nowe stroje Ruchu , Górnika, Wisły
8. wszystko można poprawic po meczach ligowych ;] poczekajcie z updatem do 2giej kolejki ligowej .. wtedy bedzie można robic cos naprawde realistycznego smile.gif
pozdro thmc ;]

Ps. jedzie ktos do SCC na regionalne zawody Pesa? biggrin.gif będą na PCtach czy na konsolach ;] wazne bo gram na klawiaturze smile.gif) <noob> biggrin.gif
Teofilowiak1908
ŁKS ŁÓDŹ:
Kadra: http://www.90minut.pl/kadra.php?id_sezon=6...n=1&id_klub=196
doping: http://rapidshare.de/files/27250012/doping.rar.html narazie tylko 3 przyspiewki jak bede mial cos wiecej to wrzuce
stroje: http://rapidshare.de/files/27321686/STROJE.rar.html narazie tylko 1 ale 2 komplet jest taki jak poprzedni z tym ze juz bez loga NCC. wyglad taki sam jak stroju 1 pewnie
Vadim06
QUOTE(thmc88 @ Jul 28 2006, 12:27:24) [snapback]81089[/snapback]

1. przyspiewki - dlaczego tylko kilku klubów ;] w wersji 2.0 można sie pokusić o przyśpiewki wszystkich klubów

Nie da się tak zrobić, aby każda drużyna miała własne przyśpiewki. Zespoły mające swój własny slot posiadają tylko swój doping...

3. Górnik Zabrze - wiem wiem to mój ukochany klub , mordka Króla który juz tam nie gra , reszta mało podobna... 7 zawodników musiałem dodac i wg serwisu 90minut.pl edytować mordki

Nie ma dobrych fotek w neci zawodników Górnika Zabrze, stąd taka nikła ilość twarzy do Pro 5 zawodników Górnika Z.

4. stadiony ;] dodajcie jakies super , bonus extra w 2.0 np . Górnika i innych klubów OE :] nie dawajcie ich nam na forum tylko zróbcie paczke wszystkich :ppp

Coś Ty oszalał ? Bardzo dobrze, że stadiony są wydawane "przed wcześnie" inaczej musielibyśmy czekać na big poprawke OE aby ujrzec areny takich klubów jak Legii, Groclinu, Ruchu etc.

7. nowe stroje Ruchu , Górnika, Wisły

Nowe stroje powinny być w update. Jednak aby takowe stroje powstały, i OE update powstał w miare szybko, potrzebni są ludzie..A niestety, tych ludzi na forum IO brakuje.. (chodz mi oczywiscie o ludzi, robiących pożądne kitsy)

torin
Jak mi jeszcze ktorys napisze, cos w stylu dodac nowe przyspiewki, to poleci po 30% mad.gif . Jak nie ma dobrych dzwiekow to jak je mamy zrobic, sami krzyczec do mikrofonu tongue.gif Jeszcze raz przypominam ze kazda wypowiedz odnoszaca sie do nieaktualnych skladow i strojow bedzie usuwana. Kurwa, ile razy mozna wam mowic ze patch byl przeznaczony na sezon ubiegly mad.gif

5. trzeba grac International League żeby zagrac prawdziwą OE .. troche szkoda , do poprawki ;]

Ta kwestia tez juz byla poruszana. OE patch jest zrobiony z mysla o ML, przede wszystkim. Tam wlasnie mozemy sobie ustawic I i II lige jak chcemy i wg nas takie bylo najlepsze rozwiazanie.
WAKABAJASZI
dobrze jak było by wiecej stadionow polskich w smie juz mam 6 ale jeszcze z 6 by sie przydało no i u mnie przynajmniej wszyscy maja takie same buty to mi sie nie podoba ze trzeba recznie zmieniac wogole jakies takie se te buty takie sam jak w pp mojim zdaniem te czarne nike sa mocno srednie wrzuccie nowe buty jak mozna piłki sa ok stroje tez nawet składy i twarze to wiadomo ale nie o tym miałem moze zmienił bym jeszcze piłkazy w menu na wiecej jakis normalnych druzyn najlepiej jak by w intro wyswietlali sie piłkaze z triady czyli arki lecha i krakowi ale widzieze torin jest fanem wisły wiec raczej nikłe szanse juz wole legie albo wisłe ale niz jakies zagłebie czy cos aha no i ten piast gliwice :/ dodajcie gornik polkowice jak mozna to tyle jak mi sie cos przypomni to jeszcze dopiesz ogolnie widac ze sie troche napracowaliscie wiec nie bede zrzedził i przy okazji gratuluje swietnej roboty smile.gif stadion lecha wymiata reflektory i budka sa mega smile.gif
torin
Wiesz to ze jestem fanem Wisly nie ma nic wspolnego z tym co dzieje sie w patchu. W menu sa zawodnicy druzyn ktore zajely odpowiednio wysokie miejsca w lidze np. Zaglebie bylo 3. Nie kieruje sie tu jakimis swoimi pogladami. Chcemy aby wszystko bylo w miare obiektywnie przedstawione, podchodzimy wraz z Timakiem profesjonalnie do tematu.
alpha_wolf
Najchętniej widziałbym w patchu realistyczne, lub bliskie prawdzie przynajmniej (proporcjonalne) statystyki graczy. Nie znam się na polskiej lidze praktycznie wcale, ale lubię grać w PES'a polskimi zespołami. Nawet ja jednak, jako lajkonik, orientuję się że np. to, że Outtara nie jest w Legii jednym z najlepszych obrońców nie jest najbliższe prawdzie.

Być może dałoby się wykorzystać jakieś istniejące statystyki polskich zawodników, jak choćby te podawane przy Piłkarzykach? rolleyes.gif

Ideałem, oczywiście, byłyby jakieś w pełni profesjonalne (bukmacherskie) statystyki z gry - wtedy możnaby prostym skryptem przeliczyć to na staty z PES'a. Mając komplet danych, możnaby stworzyć najwierniejszego OF'a do PES'a ever - spore osiągnięcie jak dla mnie, nieprawdaż? smile.gif

EDIT: Jeśli jest to możliwe, poprosiłbym o jedną dodatkową funkcję, skoro są dwa OFy - żeby dane o ustawieniach gry i lidze polskiej (plus wszystko co grze do OE potrzebne) czytane były z option file ORANG, natomiast składy drużyn pozostałych lig z OFa WIN32. Dlaczego? Non-stop pojawiają się update'owane OFy, po zamknięciu okienka transferowego pojawi się zapewne OF [SGN]Falkhona, tak samo jak po zimie - chciałbym cieszyć się aktualnymi składami i statystykami pozostałych lig i jednocześnie grać Ekstraklasą. Da się coś takiego zaimplementować? :|

EDIT2: To akurat zapewne nie będzie wielkim problemem, ale wolałbym, żeby Orange wywalało holenderską ligę, a nie francuską. o smile.gif
Vadim06
Witam

Dzisiaj się trochę pobawiłem śpiewkami warszawskiej Legii oczywiście tymi śpiewkami z OE, trochę je zmixowałem i przedłużyłem, nie stety mam drobne problemy z przekonwertowaniem ich na plik ADX.. Mógł byś ktoś te 3 pliki przemienić na ADX ? Bardzo proszę wink.gif

Tutaj znajdują się te śpiewki ..

EDIT :

Dało by się jakoś wyciągnąć sam dzwięk z tego filmiku ? Oczywiście bez komentarza..

WISŁA..CO ? Za późno..
?
michalek1985
mam sprawe co do murawy na stadionie korony mozna ja zamienic z inna np z lecha albo slaskiego? bo murawa na koronie mi plywa rusza sie itd i tnie sie gra na tym stadnionie.
Vadim06
QUOTE(michalek1985 @ Jul 30 2006, 17:40:06) [snapback]81567[/snapback]

mam sprawe co do murawy na stadionie korony mozna ja zamienic z inna np z lecha albo slaskiego? bo murawa na koronie mi plywa rusza sie itd i tnie sie gra na tym stadnionie.

Zrobiłem takie cosik na stadionie Korony.. Jak Ci się spodoba to dam Ci same pliki "stad_main" to sobie je powklejasz do folderu ze stadionem Korony Kielce :

IPB Image

[aby powiększyć, kliknij na miniaturkę]
Teofilowiak1908
Torin jesli moglbys zrobic ta flage http://i7.tinypic.com/21evwjq.jpg zamiast kawalerii szatana
michalek1985
QUOTE(Vadim06 @ Jul 30 2006, 18:58:29) [snapback]81600[/snapback]

Zrobiłem takie cosik na stadionie Korony.. Jak Ci się spodoba to dam Ci same pliki "stad_main" to sobie je powklejasz do folderu ze stadionem Korony Kielce :
IPB Image
[aby powiększyć, kliknij na miniaturkę]

jasne wyslij ta murawe na [email protected] albo na jakis serwer
kiesiu
wrzuc ta murawe na rapida biggrin.gif
Vadim06
IPB Image

DOWNLOAD

Poprawione rzeczy :

- Murawa (Letnia, Zimowa)

- Styl murawy (paski poziome)

- Nowe linie (pomarańczowe, tylko na pogodzie zimowej)

- Dodałem również belki do bramek, ale tylko na pogodzie Day/Fine - Niestety na pozostałych warunkach pogodowych, stworzenie belek było nie możliwe...

wink.gif

michalek1985
dzieki wielkie
ppatrykk
Mam takie pytanie - poprawiać będziecie tylko lige polską czy mogę wymienić co moglibyście zmienić w innych ligach ?
Rokefeler19
czy ktos moze ma jakies OF z akyulnymi skaldami ( zeby dzialal z OE) bardzo bym prosil o jakies namairy jezeli juz jest takie cos.a jesli nie ma to jakies terminm takiego OF-a jest znsany?
malarkey
wlosy Ramosa :] i oczywiscie nowe Kitsy, tyle ode mnie
pozdrawiam wykonwcow Patcha smile.gif

a kiedy macie zamiar wypuscic 2.0 ?
Peras
mam pytanie: czy prace nad OE 2.0 już trwają?czy czekacie na np. koniec okienka transferowego?
T-Mac
no trwaja ale jak wiecie orange ekstraklasa zostala robiona w wiekszosci przeze mnie i torina no i tu jest problem poniewaz obaj pracujemy (wczesniej nie w takim stopniu) i raczej bedzie trzeba czekac czekac i czekac na wersje 2.0
przeszczepus
Tylko tyle bym poprawił:

- W Arce Gdynia Nicinski powinien byc napastnikiem, a nie pomocnikiem (chyba, nie jestem pewien)

- Opoznione gwizdki sedziego, co zdarza sie w kazdym meczu nawet kilka razy.

- Nowe stadiony by sie przydaly (to ze beda nowe stadiony jest chyba w 100 % pewne)

- Nowe pilki by sie przydaly...stare powoli sie nudza tongue.gif

- Lepsza muza w Menu poczatkowym i w Higlights'ach, bo to "je je je" jest wku....wiajace i powtarza sie co 10 sekund... dry.gif Moglibyscie wrzucic jakas nie skróconą mp3. Od razu efekt bylby lepszy

to wszystko to raczej zmiany estetyczne, z wyjatkiem tego 1... no ale coz, takie rzecz tez sa wazne tongue.gif
QuBa
Nie wiem czy to od Was zależy, ale jak sie gra np. polską i jest zmiana to zawsze pokazuje sie że zchodzi bosacki, jak dwóch to baszczynski jeszcze niezależnie od tego kto zszedł. Taka tylko drobna uwaga.

I mam jeszcze jedno smieszne pytanie. Jak włączyc tak zeby grac na którym z polskich stadionów?
Vadim06
QUOTE(QuBa @ Aug 9 2006, 14:50:24) [snapback]83516[/snapback]

Nie wiem czy to od Was zależy, ale jak sie gra np. polską i jest zmiana to zawsze pokazuje sie że zchodzi bosacki, jak dwóch to baszczynski jeszcze niezależnie od tego kto zszedł. Taka tylko drobna uwaga.

I mam jeszcze jedno smieszne pytanie. Jak włączyc tak zeby grac na którym z polskich stadionów?

1 - To już jest błąd kits-servera, a nie patcha OE.. Każdy tak ma niestety ..

2 - 0,9,8 tymi numerami wybierasz stadion na którym chcesz grać wink.gif
Tajemniczy Andrzej
Wiem ,że nie możecie tego zmienic ale chciałbym żeby nie było takiej strasznej drukarni dry.gif sędziowie są straszni ,ale może to dodaje troche realizmu do naszej ligi biggrin.gif
QuBa
Dzięki, Vadim06! smile.gif Ale teraz rodzi się kolejny problem sad.gif Jak chce grac na którym z stadionów to gra zawiesza mi się podczas ustalania formacji itp. Tzn pojawia się tylko to okno i nie idzie już nic dalej sad.gif Pomocy!

I jeszcze jedna prośba. Mógłby ktoś zrobić jakiś malutki dodatek, żeby w legii był Elton?Mój młodszy brat jest jego fanem i bardzo mi na tym zależy. Z góry dziękuję,

pozdrawiam,
Quba
Mooner
QUOTE(przeszczepus @ Aug 8 2006, 19:43:18) [snapback]83392[/snapback]
- Nowe stadiony by sie przydaly (to ze beda nowe stadiony jest chyba w 100 % pewne)

tak odemnie... szczerze to te polskie stadiony są bez sensu nie podobają mi się... ale spookooojnie.. ;] nei dlatego, że są źle wykonane tylko po prostu w polsce są tak badziewne stadiony! ;/ niestety..

- Lepsza muza w Menu poczatkowym i w Higlights'ach, bo to "je je je" jest wku....wiajace i powtarza sie co 10 sekund... dry.gif Moglibyscie wrzucic jakas nie skróconą mp3. Od razu efekt bylby lepszy

możesz sobie sam zmienić.. a co do muzyki... można by tez dać jakąś melodyjkę w powtórkach, ale w tych co się włańcza samemu przez museum a nei w tych po meczu..

Tajemniczy Andrzej
QUOTE(QuBa @ Aug 11 2006, 12:33:57) [snapback]83761[/snapback]

Dzięki, Vadim06! smile.gif Ale teraz rodzi się kolejny problem sad.gif Jak chce grac na którym z stadionów to gra zawiesza mi się podczas ustalania formacji itp. Tzn pojawia się tylko to okno i nie idzie już nic dalej sad.gif Pomocy!

Miałem taki sam problem i jedyne co mi pomogło to przeinstalowanie PESa i ponowne zainstalowanie patcha
ziomossj
Uaktualnić składy i dodać kilka nowych twarzy. a tak jest zarąbisty.

PS czekamy na PP 3.0
Bodzio_KSG
Ja bym poprawił (dodał) - stadiony wszystkich polskich klubów (napewno kupa roboty - ale to juz rzeczywiscie by sie ekstra gralo) nowsze składy, oraz przyspiewki kibiców wszytkich polskich klubów. Jezeli to byscie zrobili to gra rzeczywiscie by przypominała niemalze w 100% OE. Ale i tak jes spoko i gra sie wkstra - pozdrawiam tworcow patcha.

ps.
Czy bardzo skomplikowane by było dodanie samemu przyspiewek do innych klubów (bo bardzo mi nba tym zalezy) a kompletnie niewqiem jak to zrobic - z gory dzieki za info i ewentualne wytluymaczenie jak to zrobic. dzieki.
Kamil87lodz
QUOTE(Teofilowiak1908 @ Jul 28 2006, 12:35:50) [snapback]81092[/snapback]

ŁKS ŁÓDŹ:
Kadra: http://www.90minut.pl/kadra.php?id_sezon=6...n=1&id_klub=196
doping: http://rapidshare.de/files/27250012/doping.rar.html narazie tylko 3 przyspiewki jak bede mial cos wiecej to wrzuce
stroje: http://rapidshare.de/files/27321686/STROJE.rar.html narazie tylko 1 ale 2 komplet jest taki jak poprzedni z tym ze juz bez loga NCC. wyglad taki sam jak stroju 1 pewnie

Siema mam do ciebie mala sprawe udalo Ci sie jakos pozmieniac flagi ŁKS-u bo sa widzewa a w widzewie ŁKS-u jak cos pisz na gg 1877984
Peras
QUOTE(Bodzio_KSG @ Aug 21 2006, 10:55:37) [snapback]85384[/snapback]

....oraz przyspiewki kibiców wszytkich polskich klubów...

tego sie nie da zrobić po prostu nie wszystkie drużyny mają swoje sloty dźwiekowe, niektóre są dopisane do ogólnego slotu.Własne sloty mają tylko kluny które są najbardziej znane piłkarsko i kibicowsko jak Legia,Wisłą,Lech,Widzew.wiele razy było juz to omawiane....
Lesiu
QUOTE(Peras @ Aug 31 2006, 14:53:07) [snapback]87165[/snapback]

tego sie nie da zrobić po prostu nie wszystkie drużyny mają swoje sloty dźwiekowe, niektóre są dopisane do ogólnego slotu.Własne sloty mają tylko kluny które są najbardziej znane piłkarsko i kibicowsko jak Legia,Wisłą,Lech,Widzew.wiele razy było juz to omawiane....

ale można przydzielić sloty do polskich drużyn np. slot japoni, korei itp
Banan84
Ja znalazłem błąd w stadionie Lecha:
nocą światła nie pochodzą z jupiterów tylko z "nieba" rolleyes.gif i z dachu czwartej trybuny.
nawet fajnie to wygląda na tej czwatej trybunie (z tego co wiem to ma tak być jak już znikną jupitery gdy zadaszą cały obiekt) ale te światła z "powietrza" mogłyby być przesunięte na jupitery tongue.gif
tery
witam!!!
na poczatek wielkie dzieki za tego patcha!!! naprawde dobra robota!!!
jedyne co bym zmienil to dodal stadion mojej ukochanej szczecinskiej pogoni oraz oczywiscie przyspiewki, ktore towarzysza kazdemu meczowi na stadionie floriana krygiera!!!
troszke szkoda ze na np na widzewie sa jakis tam przyspiewki a na pogoni gdzie jest piekielnie glosno.. cisza!!!
No ale nie jestem skory do narzekania bo naprawde super robota z tym patchem!!POZDRO!!!
tery
WITAM WSZYSTKICH!!!
mam jedna prosbe, czy ktos moglby mi przeslac programik DarkSupporter do edycji przyspiewek poniewaz nigdzie nie moge go sciagnac (chyba juz dawno o nim zapomniano) jezeli ktos posiada prosze przeslac na [email protected] lub [email protected]!! smile.gif bede dozgonnie wdzieczny!!!!!!!!! smile.gif
Pozdro dla wszystkich fanow PES!!!!
Kamiloxx
pierwsze co bym zrobil to znalazl SWIERZE LINKI !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.