Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Mystiq
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
Mike85
Witam. We wgrywaniu mordek jestem jeszcze amatorem...wiec mam pewne pytanie. Mianowicie w Faces by Mystiq mam twarz Ronaldinho i mam tam dwa pliki: "facer009_Ronaldinho_mystiq" oraz "hairr009_Ronaldinho_mystiq". Wiem ze do tego jest potrzebny ASF explorer i powinienem podmienic pliki o tej samej nazwie. Ale w pliku 0_Text nie ma plików o tych samych nazwach...:/ Moze mi ktos poradzic jak to wgrac?
grzybkovic
QUOTE(Mike85 @ Jun 28 2006, 11:17:51) [snapback]74907[/snapback]

Witam. We wgrywaniu mordek jestem jeszcze amatorem...wiec mam pewne pytanie. Mianowicie w Faces by Mystiq mam twarz Ronaldinho i mam tam dwa pliki: "facer009_Ronaldinho_mystiq" oraz "hairr009_Ronaldinho_mystiq". Wiem ze do tego jest potrzebny ASF explorer i powinienem podmienic pliki o tej samej nazwie. Ale w pliku 0_Text nie ma plików o tych samych nazwach...:/ Moze mi ktos poradzic jak to wgrac?

Mój drogi !!!
Mordke musisz podmienić pod plik z numerem unnamed_1609 a włosy pod numer unnamed_4168 !!!

PS:Pliki mogą się nazywać uunamed albo unkonow
Ricochet
QUOTE(grzybkovic @ Jun 28 2006, 11:30:06) [snapback]74908[/snapback]

Mój drogi !!!
Mordke musisz podmienić pod plik z numerem unnamed_1609 a włosy pod numer unnamed_4168 !!!

PS:Pliki mogą się nazywać uunamed albo unkonow

\[\[\[\[p\[LoL]
.::Diego::.
QUOTE(Mike85 @ Jun 28 2006, 09:17:51) [snapback]74907[/snapback]

Przed chwilą weszłem na issonline, patrze na forum i widze 'faces by mistiq' - aż oczy przetarłem ze zdumienia bo myślełem że kolejny świetny facemaker założył temat na naszym skromnym forum rolleyes.gif
a tu rozczarowanie
PS. próbował ktoś namówić mistiqa by założył temat na iss???
Ricochet
Masz racje,zajebiscie by bylo
Pozdro
Mike85
bez smiechów mi tu prosze tongue.gif lol

Ok twarz ronaldinho zaimportowalem bez problemu...ale potem próbowalem zrobic tak samo z twarza F.Torresa i wyskoczylo mi jakies dziwne okienko (nie pamietam jakie), dałem na "tak", a program zaczał jakby od nowa ladowac pliki z 0_text i teraz mi sie gra w ogole nie chce uruchomic :/

PS. DKZ Studio tez mozna importowac twarze?
Mike85
A jak juz udalo mi sie zaimportowac twarz Torresa to w edit mode wywala mi do windowsa :/ czemu tak sie dzieje?
Mike85
kurde teraz niby wszystko jest ok, ale po wgraniu paru twarzy po wybraniu formacji, wyskakuje mi do windowsa tuz przed meczem... Czy ktos moglby mi pomóc?
grzybkovic
A jaką masz karte graficzną??

PS:spróbuj usunąć powtórki strzelonych bramek, moze to pomoze
Mike85
Geforce 4 Ti 4600

A powtórek nie mam bo niedawno mialem formata smile.gif
grzybkovic
QUOTE(Mike85 @ Jun 28 2006, 16:10:57) [snapback]74946[/snapback]

Geforce 4 Ti 4600

A powtórek nie mam bo niedawno mialem formata smile.gif

No to jest najprawdopodobniej wina karty graficznej!!!
Potzrebujesz takiego programu 3D Analyze.
I tam ustawiając odpowiednie opcje gra będzie Ci szybciaj chodziła i sie nie będzie wyłączać!!!
Gdzieś na forum już chyba było pisane o tym programie!! Poszperaj!!!

Pozdro
Mike85
tylko ze jak zaimportuje np twarz Ronaldinho to dziala bez problemu, a ja zaimportuje twarz np Robena to [beeep]

Przy instalacji twarzy Torresa wyskakuje mi cos takiego "File lenght exceeds available reserved space. ASFExplorer has detected there is not enough unallocated free spaces in other files so it can auto arrange the AFS file to insert it"

I jak dam na "TAK" to program cos tam robi i potem nie moge uruchomic gry. O co chodzi?
Mike85
Czy ktoś moglby mi poradzic co robic jak wystepuje taki komunikat jak powyzej w ASF Explorer??? Mam tak np jak chce wgrac twarz Gerrarda, tzn twarz sie wgrywa ale wlasnie przy wgrywaniu wlosów wyskakuje ten komunikat "File lenght exceeds available reserved space. ASFExplorer has detected there is not enough unallocated free spaces in other files so it can auto arrange the AFS file to insert it"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.