Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Kcma
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
kcma
Ciekaw jestem kto zgadnie.

user posted image

Jasne że Brown, jakie oceny?!
michau000
wesley brown?
tfu, on ma chyba west(-;
>Kornel<
yyyyyyyy .... no chyba cos nie bardzo
onix_the_chosen
QUOTE(michau000 @ Nov 12 2005, 23:02:44)
wesley brown?
tfu, on ma chyba west(-;
[right][snapback]43596[/snapback][/right]

michau dobrze mowiles - on ma Wesley. Wes to zdrobnienie, hehe ciekawe skad wzieles West ??? Moze West-Side laugh.gif No moim zdaniem to bedzie Wes Brown, a jezeli on to odrazu musze Ci powiedziec ze poznalem po wlosach, tylko on ma taka morde bardziej szeroka i plaska niz taka wydluzona cool.gif
kcma
Może i tak, napewno tak, ale w PES5 nie idzie ustawić wysokości i szerokości twarzy, jeżeli się myle to jak? Ma ktoś linka do programu OEdit (chyba, tam co sobisz twarz dokładnej, czyli każde miejsce poprawiasz)?!

Beckham:
Ver.1
user posted image
Ver.2
user posted image
Ver.3
user posted image
Tomak
Holy Shit ! A co to za fryzura ?! smile.gif Trochę dziwny nochal ma nasza kochana Beksalala biggrin.gif
Lanek
Beckham niezły, tylko te włosy siakieś dziwne smile.gif
Riki101
nos i wlosy do poprawy
kcma
Włosy dałem jakie mi się trafiły bo robiłem z nie aktualnej foty, jeszcze jak był "łysy".
malarkey
wlosy tragiczne, wyrownaj nos no i troszke za duza broda
RuDi
Popraw nos i bedzie swietny.
QUOTE(malarkey @ Nov 13 2005, 18:13:19)
wlosy tragiczne
[right][snapback]43772[/snapback][/right]

Ale tu chyba chodzi o twarz nie ? Wiec sie wlosow nie czepiaj.
kcma
QUOTE(malarkey @ Nov 13 2005, 18:13:19)
wlosy tragiczne, wyrownaj nos no i troszke za duza broda
[right][snapback]43772[/snapback][/right]

Poprawiłem Beck'a, czekam na oceny.
Big kcma
Po długiej przerwie:

Face patch by kcma.

user posted image

Pobierz
Smoti
Sorki ale ja nie pobieram huh.gif
T-Mac
uuuu dales ciala na calej lini z tymi mordkami
musisz duzo popracowac
onix_the_chosen
Beckham z tego "facepacka" przypomina mi Seamana, Etoo bez commentarza, jakotako nadaja sie Xavi,C.Ronaldo,Hildebrandt i Nedved, reszta - do Pokebola tongue.gif
Big kcma
QUOTE(T-Mac @ Dec 23 2005, 20:19:09)
uuuu dales ciala na calej lini z tymi mordkami
musisz duzo popracowac
[right][snapback]46354[/snapback][/right]

Każdego tak denerwujecie, chciałem sprostować że jestem kcma, tylko coś mi hasło niewchodziło i musiałem zmienić nick'a.

Powiedz mi jak mam włączyć twarz do OEdita, to wtedy pogadamy, bo te twarze są bez niego robione- cwaniaki! Aha, t-mac, Ty też robiłeś takie super twarze na początku, może troche wyruzumiałości. To są moje pierwsze twarze, więc będzie lepiej, pokarz mi swoją pierwszą twarz to sie pośmiejemy! mad.gif

Porównaj mego Xavi'ego i Xavi'ego jano user posted image

Za którego niezostał obrzucany, a jest gorszy (chodzi mi o twarz)!

A i jeszcze jedno za jego super face patch dajecie super oceny a za mój (leprzy) dajecie mi do zrozumienia, że jestem gorszy i mam się pożegnać z robieniem twarzy (chodz jestem obiecującym facemakerem)!

Facepatch by jano

jano
QUOTE(Big kcma @ Dec 24 2005, 00:37:40)
Każdego tak denerwujecie, chciałem sprostować że jestem kcma, tylko coś mi hasło niewchodziło i musiałem zmienić nick'a.

Powiedz mi jak mam włączyć twarz do OEdita, to wtedy pogadamy, bo te twarze są bez niego robione- cwaniaki! Aha, t-mac, Ty też robiłeś takie super twarze na początku, może troche wyruzumiałości. To są moje pierwsze twarze, więc będzie lepiej, pokarz mi swoją pierwszą twarz to sie pośmiejemy!  mad.gif

Porównaj mego Xavi'ego i Xavi'ego jano user posted image

Za którego niezostał obrzucany, a jest gorszy (chodzi mi o twarz)!
A i jeszcze jedno za jego super face patch dajecie super oceny a za mój (leprzy) dajecie mi do zrozumienia, że jestem gorszy i mam się pożegnać z robieniem twarzy (chodz jestem obiecującym facemakerem)!

Facepatch by jano
[right][snapback]46405[/snapback][/right]

Ty stary wiruj ode mnie !! mad.gif Że Xaviego zrobiłes lepszego to myslisz ze Cie w dupe powinni całowac ?? blink.gif loll !! Sorry za słownictwo !! Wesołych !! dry.gif
T-Mac

Powiedz mi jak mam włączyć twarz do OEdita, to wtedy pogadamy, bo te twarze są bez niego robione- cwaniaki! Aha, t-mac, Ty też robiłeś takie super twarze na początku, może troche wyruzumiałości. To są moje pierwsze twarze, więc będzie lepiej, pokarz mi swoją pierwszą twarz to sie pośmiejemy!  mad.gif

tak wiem moje twarze byly cienkie ale szybko sie rozwinolem wink.gif
gdyby nie ja i norek i nasze tut to dalej byscie nie wiedzieli jak sie twarze robi
ja nie mailem tak dobrej sytuacji i dobrego tut do robienia twarzy jak ty (jakis marny po francusku i to do pes3 gdzie inaczej sie robilo mordy)
te twarze to byly poczatki calego mordorobienia na scenie, nie bylo z czego sie uczyc
a co do packa wyrazilem swoja opinie to nie bylo nic zlosliwego
przeciez ci napisalem ze musisz popracowac , a ty odrazu foch
wiec nie skacz
Big kcma
To było napisać "robisz dobre twarze ale musisz jeszcze popracować,a by dojść do perfekcji", a nie "że dałem ciała"!
lookass
No ziom nie bulwersuj się tak zobacz moje mordy w topicu lookass (a raczej mordę Mahdavikii hehe ktos powiedzial ze jest pokemon a ja sie smialem razem z nim) niektore z nich są w miare np Hildebrand ale już Beckham Eto'o czy Sagnol (o ile to on) to już istne pokemony (jakosc w miare dobra ale nie podobni) i w ogole Sagnol ma siwe brwi jak dziadek mróz wink.gif popraw je a OEDITA nie problem znaleźć napisz na gg ktoregos dnia to ci podesle... pozdro wink.gif

A po za tym zobaczcie to jest dowód na to że wśród nas są debile nieprzeciętni smile.gif przeczytajcie ten dialog przeciętnego człowieka i gościa z porażeniem mózgowym tongue.gif Temat który założyłem na konkurencyjnej stronie mam nadzieje że mi przebaczycie bo tu nikt mi nie odpowiedział na moj problem pozdro wink.gif
T-Mac
nie napisze cie ze robisz dobre mordy bo tak Jeszcze nie jest
ale sie wybijasz w tych tematach z pokemonami

wesolych
i daj na luz
chrisq
Dales ciala jest bardzo dobrym komentarzem do twoich mordek. Czlowieku, powiedz mi czy ty te mordki wystawiasz tutaj aby szybciej byly czy nad nimi choc troche pracujesz? Jak zobaczylem Beckhama z twojego Facepacka to o malo z krzesla nie spadlem. Oprocz paru wyjatkow twoje mordki naprawde sa cieniutkie. Nie jestem mordkotworca i nie znam sie na mechanice robienia mordek. Ale patrzac na mordki innych, mlodszych stazem od ciebie to jestes cieniutki. Musisz kazda mordke bardziej dopracowac, a nie wrzucac ja oby szybciej na forum zeby ludzie skomentowali. A jak skomentuja, to sie bulwersujesz ze cie pojechali. I dobrze, pojechali bo zrobiles tragiczne mordki (vide Beckham aka Seaman). Na twoim miejscu wzialbym sie w garsc i zaczac pracowac nad nimi, a nie fochal sie na forum.

PS:

Wielkie lol, a co mnie obchodzi ze jestes kcma, mordki robisz kiepskie. Mozesz miec nick Allah, a ja i tak czesci ci oddawac nie bede wink.gif

Wesolych Swiat wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.