Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4 \ 21.09 - 30.09 \ kolejki 16-17
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 10 (III sezon MLO)
lukasz44

Kolejka 16
lukasz44 (Zenit) - witu (Hoffenheim) 0-3
Wolrid (Athletic) - Ferat (Udinese) 0-1
Edi092 (Everton) - WKSRKS (Szachtar) 1-6
BlueOle10 (Fenerbahce) - kksm (Hannover96) 5-6
Szymson (Wolfsburg) - niCejOke (Saragossa) 3-2

Kolejka 17

lukasz44 (Zenit) - Wolrid (Athletic) 1-0
Ferat (Udinese) - woodi (Sporting) 5-3
piecia1990 (Espanyol) - kuba12-15 (Ajax) 1-1
WKSRKS (Szachtar) - Szymson (Wolfsburg) 4-2
kksm (Hannover96) - niCejOke (Saragossa) 2-3

pomarańczowo- przedłużone (w nawiasie do kiedy)
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
WKS
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 4 (kolejki 15-17)
Boupa Diop (Ferat, Udinese)
Dindane (Nicejoke, Zaragoza)

Bruno Alves (Ł44,Zenit)

PAUZY:
czerwony - kartki
niebieski - kontuzja
pomarańczowy - zawieszenia za żółte
Jason Bourne
[font="Tahoma"]17 kolejka
PieciaKuba12-15

Sergio Garcia

Jakubko

Dobry meczyk. Wiedziałem, że jeśli nie strzelę pierwszy, nie wygram tego spotkania. Kuba preferuję defensywny styl, stąd ciężko się z nim gra. I tak się stało. 1-0 dla Ajaxu i .... po meczu. Robiłęm co mogłem, wystarczyło tylko na punkt. Fajnie się grało smile.gif Powodzenia w kolejnych meczach.

-
-

-

Akinfeev - broniłjak wścieknięty. Dał punkt Amsterdamczykom smile.gif

WKS
17 kolejka
WKSRKSSzymson

Makukula
Makukula
Makukula
Hoarau
A.Berezutski
Ben Arfa

Cóż, mecz w którym Szachtar pokazał różne oblicza. Makukula przechodził sam siebie i obrońcy nie mieli szans razem z Benaglio. Do tego wszystkiego doszedł także Hoarau, nabytek własnie wprost z Niemiec. Poniekąd i jemu udało sie zemścić gdyż strzelił jedną bramke jednak dzisaij nie miał szczęscia. W pierwszej połowie to Szachtar dominował i nie można mieć do tego żadnych "ale". Jednak druga połowa to już Hatem Ben Arfa show. Andre Santos po raz kolejny udowodnił swoją wartość i tego, że nawet za maksymalnie duże pieniądze za wszelką cene należy go zatrzymać na Ukraińskiej Donbas Arenie bo gdyby nie on Ben Arfa by chyba podwoił wynik gospodarzy tongue.gif. Thx za mecz, powo dalej.

-
-

-

Ariza Makukula - Wyleczył kontuzje z 3 tygodnia i wita publiczność Hat Trickiem. Nie bez powodu skandowane jest jego nazwisko po każdej bramce.

kksm
17 kolejka
kksmniCejOke

Lisandro Lopez
Lisandro Lopez

Luis Fabiano
Luis Garcia
Elano

Wyrównane spotkanie z nerwową koncówką. W 89 minucie Lisandro daje wyrównanie ale w doliczonym czasie gry Elano rzutem na taśmę daje 3 pkt Hiszpanom. Powodzenia dalej.

Lisandro Lopez - po odejściu z Zaragozy, gdzie rzadko dostawał szansę gry napsuł sporo krwi swojemu byłemu zespołowi wink.gif

BlueOle10
16 kolejka
blueole10Kksm

Podolski
Podolski
Podolski
Totti
Sow
Aubameyang
Lisandro lopez
Lisandro lopez
Lisandro lopez
Rausch
Ya konan

do gadania, to ja za duzo nie mam. Kksm wygral jedna bramka, mimo ze moja druzyna az czterokrotnie obijala slupek gosci. Swietna gra i piekne bramki zarowno Podolskiego, jak i Lopeza, jednak to druzyna tego drugiego odniosla zwyciestwo.

- Wynne
-

-

Lisandro Lopez- 3 bramki i swietna gra w ataku.

lukasz44
17 kolejka
lukasz44Wolrid

German Denis

Mecz na remis, bardzo dużo walki w środku pola, zero chamstwa i lamerstwa , obaj nastawiliśmy się na strzelenie czegoś ładnego a nie mijanie bramkarza rywali czy zdobycie tych punktów po trupach. Świetne okazje były z obu stron, i gdy zdawało się że mecz zakończy się podziałem punktów bramkarz Athleticu zawalił przy wyjściu w ostatniej akcji meczu i gola głową do pustej bramki strzelił Denis....
Powodzenia dalej i do rewanżu Wolrid.

- Bance (Zenit) , Onuoha (Athletic)
- brak

- brak

German Denis - za zdobycie jedynej bramki w meczu
Szymson
16kolejka
SzymsonNicejoke

Ben Arfa
Ben Arfa
J.Jones

Luis Fabiano
Elano

Tym razem to mnie dopisało szczęście,kapitalny ofensywny mecz z obu stron;)O wygranej przesądził błąd bramkarza który fatalnie odbił piłke po strzale Ben Arfy,cieszą bardzo 3 punkty bo już dawno ich nie zdobyłem;)A teraz udało się wygrać po golu w 90 minucie z jednym z kandydatów do mistrzostwa ligi;)Powodzenia dalej;)

-
-

-

Prawie 20 milionów wydanych na tego zawodnika zaczyna się spłacać,transfer trafiony w 100 %

------------------------------------
STRZELCY
------------------------------------

[/font]
Ferat
17 kolejka
Feratwoodi

Carew
Carew
Mark Gonzalez
Emana
Di Natale
Elmander
Bukharov
Amauri

screeny niepelne, znow mialem blacka.. spokojny czysty mecz, toczony w absolutnie pokojowej atmofsferze, udine sprobowalo nowej taktyki, co zaowocowalo w miare dobra gra i trzema punktami, dzieki i powo dalej.

-
-

-

Carew

WKS
16 kolejka
EdiWKSRKS

Makukula
Mutu
Mutu
Doumbia
Muniain
Djourou (?)
Osvaldo

Mecz został rozegrany przynajmniej w poniedziałek. Gospodarz przez cały tydzień nie kwapił się dodać wyniku więc robie to ja. Co do strzelców to nie pamietam jednego, wydaje mi sie ze był to obronca Johan Djourou. Kartek również nie pamiętam. Jak Edi wstawi to ja swój skasuje. Co do meczu to Szachtar fantastycznie to rozegrał. Nie dawali pograć Anglikom na ich terytorium i co zabawne skarcił ich niechciany w Liverpoolu - Adrian Mutu.

-
-

-

Adrian Mutu - Pokazał się z bardzo dobrej strony. Nie żałuje tego zakupu, naprawde świetny zawodnik.

Wolrid
17 kolejka
WolridFerat

Utaka

Emocjonuje spotkanie, pierwsza połówka raczej dla gości w drugiej wszystko się wyrównało. Bramka Utaki dała ostatecznie zwcyięstwo Włochom.

-
-

-

lukasz44
16 kolejka
lukasz44Witu

brak, po zrobieniu skrótu nacisnąłem od razu enter bez zrobienia ss ;d

Firmino
Ibisevic
Babel

Zenit miał masę okazji, fatalnie pudłowali wszyscy ofensywni gracze na czele z Grafite... W pierwszej połowie statystyka strzałów wyglądała tak:

11(9) - 4(3)

I Hoffenheim prowadziło 0-2, po dwóch szybkich kontrach. W drugiej odsłonie odsłoniłem się jeszcze bardziej co zaowocowało jeszcze większą nieskutecznością w ataku... oraz trzecim golem dla przyjezdnych.

- Demichelis, Naldo (Zenit)
- brak

- brak

Nikt się znacząco nie wyróżnił.

Aktualka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.