Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 \ 07.09 - 16.09 \ kolejki 6-10
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 10 (III sezon MLO) > Sezon 10 - II liga
lukasz44

Kolejka 6
siero94 (HSV) - przemosek123 (Dynamo) 2 : 1
Outger (Aston Villa) - sylwek12b (Rangers) 1 : 6
Waski90 (Fulham) - GooFy (Spartak) 0 : 4
Tomek93 (Cetic) - Kubbas (Villareal) 0 : 1

Rybson (Panathinaikos) - zibii75 (Braga) 1 : 3
cichy21 (Malaga) - Grigorian (Blackburn) 3 : 3
tobinho (Newcastle) - Nalep (Bordeaux) 1 : 4

Kolejka 7

T-Mac (Bayer) - Outger (Aston Villa) 2 : 4
przemosek123 (Dynamo) - Waski90 (Fulham) 8 : 4
sylwek12b (Rangers) - Tomek93 (Cetic) 2 : 5
GooFy (Spartak) - Domino (PSG) 2 : 2
Kubbas (Villareal) - Rybson (Panathinaikos) 1 : 1
Galaktyczny (Valencia) - cichy21 (Malaga) 1 : 2

zibii75 (Braga) - tobinho (Newcastle) 1 : 1
Nalep (Bordeaux) - chelsonik (BVB) 2 : 2

Kolejka 8

Waski90 (Fulham) - siero94 (HSV) 3 : 2
Tomek93 (Cetic) - T-Mac (Bayer) 1 : 4
Domino (PSG) - przemosek123 (Dynamo) 2 : 2
Rybson (Panathinaikos) - sylwek12b (Rangers) 1 : 1
cichy21 (Malaga) - GooFy (Spartak)
tobinho (Newcastle) - Kubbas (Villareal) 1 : 3
chelsonik (BVB) - zibii75 (Braga) 0 : 1
Nalep (Bordeaux) - Grigorian (Blackburn) 4 : 1

Kolejka 9

Outger (Aston Villa) - Tomek93 (Cetic) 4 : 4
siero94 (HSV) - Domino (PSG) 2 : 3
T-Mac (Bayer) - Rybson (Panathinaikos) 1 : 2
przemosek123 (Dynamo) - cichy21 (Malaga) 0 : 1

sylwek12b (Rangers) - tobinho (Newcastle) 1 : 0
Kubbas (Villareal) - chelsonik (BVB) 2 : 1
Galaktyczny (Valencia) - Nalep (Bordeaux) 1 : 5
zibii75 (Braga) - Grigorian (Blackburn) 1 : 3

Kolejka 10

Rybson (Panathinaikos) - Outger (Aston Villa) 5 : 0
cichy21 (Malaga) - siero94 (HSV) 2 : 4
tobinho (Newcastle) - T-Mac (Bayer) 0 : 2
chelsonik (BVB) - sylwek12b (Rangers) 1 : 1
Nalep (Bordeaux) - GooFy (Spartak) 2 : 2
Grigorian (Blackburn) - Kubbas (Villareal) 4 : 5
zibii75 (Braga) - Galaktyczny (Valencia)
2 : 2

pomarańczowo- przedłużone (w nawiasie do kiedy)
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
GooFy
CYTAT
Zawieszeni w tygodniu 2 kolejki 6-10

Panta (Rybson) Mertens
Blackburn (Grigorian) Sougou
Dynamo (Przemosek) Leandro Almeida , Gusev
Outqer
6 kolejka
Outqersylwek12b

Bellamy
Bellamy
Bellamy
Bellamy
Guerron
Emenike
Bent

Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia jak skomentować ten mecz. Miałem wrażenie ze większa skuteczność byłaby gdybym zamiast obrońców wystawił napastników. Gra pod dyktando gości. Dzięki za grę, powo dalej

- V.Berezutski
-

-

Bellamy - to on posłał piłkę 4 razy do siatki, dając pewne zwycięstwo.

Warto wspomnieć o antybohaterze tego spotkanie - całej obronie Villi która najzywczajniej nie istniała.

zibii75
9. kolejka
zibii75Grigorian

Iaquinta
Welbeck
Welbeck
swojak- Janot

Kolega skuteczniejszy o 2 gole, mecz grany na raty rozłączyło po 1 połowie.
Swojak na 0:2 ukazuje słabość Bragi,

-
-

- Miguel Montano (Lekka), Renato Abreu (Lekka)

Nalep
7. kolejka
NalepChelsonik

Dzień z serii "black screen".

Pizarro
Joe Cole
Ribeiro
Petersen

Co tu dużo powiedzieć. Pierwsza połowa należała do mnie. Prowadziłem 2-0 po bramkarz Pizarro i Joe Cole'a. Potem miałem dwie lub trzy okazje na podwyższenie wyniku. Nie udało się, a w zamian za to dostałem w plecy bramkę kontaktową. Świetny strzał Ribeiro z rzutu wolnego prosto w okienko - nie do obrony. Takim wynikiem zakończyła się pierwsza odsłona, a w drugiej? Znowu to samo. Miałem kilka okazji i nie podwyższyłem. Śmiało mogę pluć sobie w brodę. Natomiast Borussia z minuty na minutę była coraz groźniejsza i tak Petersen ładnym strzałem z woleja wyrównał na 2-2. O mało co nie przegrałem tego meczu, bo rzuciłem się do ataku zapominając o obronie. Rywal zasłużenie wyrwał mi dwa punkty. Dzięki za meczyk i do rewanżu.

- Brak
- Brak

- Również brak

Ribeiro - strzelec najpiękniejszej bramki w meczu. Obrońcy gospodarzy mieli z nim sporo problemów.

Domino
8 kolejka
Dominoprzemosek123

Liedson
Liedson
Milevskiy
Kravets

Mecz bardzo wyrównany.Lecz to druzyna z Francji jako pierwsza objela prowadzenie przy przeciwniku grajacym w 10. 2 polowa to duzo lepsza gra przyjezdnych i mecz zakonczony remisem.Dzieki za mecz.

-
- Popov

- Alanzinho - lekka kontuzja

Nikt sie nie wyroznil

GooFy
7 kolejka
GooFyDomino

Chantome
Liedson
Douglas Costa
Dzyuba

Dobrze, że mamy już ten mecz za sobą. Próbowaliśmy raz, ciągłe rozłączenia i niejasna sytuacja z uznaniem bramek spowodowała, że zagraliśmy od nowa. Tym razem również nie obyło się bez niespodzianek. Graliśmy na raty. W drugim meczu kartki Valdivii nie ważne, gdyż zrobiłem to specjalnie by grać w 10 - tak jak przed rozłączeniem.

-

- Callejon
- Luyindula
- Dikan

- Erding - lekka kontuzja

Obie ekipy za cierpliwość.

Galaktyczny
9 kolejka

Galaktyczny Nalep

Pires
Pizarro
Pizarro
Juan Valera
Etuhu
Mina

Drużyna Valencii doznała sromotnej porażki 1:5. Od początku goście przeważali i byli lepsi w każdym elemencie na boisku. Drużyna Bordeaux przeprowadzała bardzo groźne akcje skrzydłami , z którymi gospodarze sobie nie radzili. Byli bezbłędni także w stałych fragmentach gry. Wynik mógłbyć dwucyfrowy dla gości jednak wspaniale po raz kolejny bronił Guaita. Valencia odpowiedziała tylko jednym golem Valery choć miała swoje sytuacje do zdobycia gola.

-

-

-

Rybson
8kolejka
RybsonSylwek12b

Toche

Miccoli

Spotkanie zaczęło sie dobrze dla gospodarzy jednak im dalej w las tym Ciężej,, wraz z końcem meczu gospodarze odetchneli, że jest chociaż remis i obędzie się bez porażki. smile.gif dzieki za mecz powodzenia dalej

- Toivonen Spolli
- BRAK

- BRAK

Toche za piękną bombę z 25 metrów w okno

10 kolejka
RybsonOutqer

Maxi Lopez
Maxi Lopez
Maxi Lopez
Toche
Tuncay

Dość jednostronne widowisko, OutQer starał sie jak mógł, ale dobrze dysponowani gospodarze dzielnie radzili sobie na boisku!, życzę powodzenia dalej! dzieki.

- Brak
- Brak

- Lekka kontuzja Bakary Kone Aston Villa.

Maxi Lopez za skompletowanie Hattricka

Kubbas.
7 kolejka
KubbasRybson

Nilmar
Cleyton

Bardzo zacięty mecz, Rybson postawił twarde warunki, remisowo przez całe spotkanie. Błąd w obronie przy bramce Ryby, którego można było uniknąć i zmarnowana setka w doliczonym czasie z mojej strony, dobry fair mecz.

- Nilmar
-

- Tuncay lekka kontuzja

Brak

Kubbas.
9 kolejka
KubbasChelsonik

G. Rossi
Marco Ruben

Bardzo ciężki mecz dla mnie, bez Nilmara, którego zdjąłem po 20 minutach jak zobaczyłem, że słaba forma jego to nie bajka. Zmarnowana setka słaby pod grą, niewidoczny, wszedł Marco Ruben, niesamowity, na pewno nie odejdzie z drużyny to już pewne. Brawa dla Chelsonika za poprawę w jakości gry.

-
-

- Petersen (Napastnik Chelsonika) lekka kontuzja

Chelsonik - za rozwój swojej gry

chelsonik
8 kolejka
ChelsonikZibii75

Omotoyossi

Dobry mecz na Signal Iduna Park w Dortmundzie. Braga wygrała zasłużenie, choć przy odrobinie szczęścia Borussi wynik mógł być inny. Przepraszam za dwa brzydkie faule tongue.gif Dzięki za mecz i powodzenia dalej smile.gif

- Montero, Janssen
- brak

- brak

Otomoyossi - strzelec zwycięskiej bramki.

Outqer
9 kolejka
OutqerTomek93

Bent
Bent
Bent
Bent
Obinna
Abdellaoue
Van der Vaart
Gudjohnsen

Naprawdę świetne widowisko, wielkie emocje i duża liczba bramek. Pierwsze 30 minut goście chyba trochę nie orientowali co się dzieje na boisku, jednak jak doszli do siebie, ich akcje były naprawdę bardzo groźne. Zdecydowana przewaga Zielonych w sytuacjach bramkowych jednak, jakby to Szpaku powiedział "brakowało szczęścia piłkarskiego". Duet Bent-Kone zaś pokazał że rozumieją się coraz lepiej, i potrafią zdobywać bramki. Świetny mecz, dzięki i powodzenia dalej smile.gif

-
-

-

Darren Bent, ten mecz należał do niego.
T-Mac
. kolejka
T-MacOutqer

Derdiyok
L. Bender

Kone
Kone
Jenas
Lacazette

Najgorszy mecz jaki mogl sie trafic, ja atakowalem rzadziłem na boisku ale co kontra to gol - czasami takim fartem ze az glowa mala.
Gratuluje wygranej smile.gif powo dalej

- brak
- brak

- Brak

Željko Brkić

. kolejka
T-MacRybson

Derdiyok

Karagunis
Toivonen

Ciagle brakuje szczescia, remis byl by naj sprawiedliwszy no ale znowu w dupe ;/
Dzieki i powodzenia dalej

- brak
- brak

- Brak

brak

Sieron94
9 kolejka
siero94Domino

Cahill
Welliton

Luyindula
Arnaud
Alanzinho

Początek meczu bez wątpienia należał do gospodarzy, którzy udokumentowali to strzeleniem bramki za sprawą Cahilla, dopiero pod koniec 1 połowy do głosu doszedł Domino. Pierwsza połowa zakończyła się wynikiem 1:0 dla siero94. Druga połowa to kompletna odwrotność do tego co działo się w pierwszej połowie, wiele akcji Domino przynosi skutek w postaci bramki Luyinduli. HSV jednak się jednak szybko odgryzł i ponownie wyszedł na prowadzenie. Nie załamało to Domina i strzelił dwie bramki które dały 3 pkt jego ekipie. Dobre spotkanie prowadzone w szybkim tempie. Gratuluje rywalowi, życząc powodzenia dalej.

- brak
- brak

- brak

Nie było zdecydowanego lidera tego spotkania więc powiem, że bohaterem zostaje cały zespół PSG.
Sieron94
6 kolejka
siero94przemosek123

Petric
Cahill

Ideye

Mecz bardzo wyrównany, akcje z jednej i z drugiej strony. Mladen Petric który wrócił do składu po długiej przerwie dał się we znaki obronie Dynamo i strzelił pierwszą bramkę, przemosek123 rzucił się na HSV i dopiął swego strzelając bramkę w przed ostatniej minucie 1 połowy. Druga połowa bardzo podobna i bardzo emocjonująca w 88 minucie karny dla HSV jednak Tore strzela w słupek! Gdy wydawało się, że mecz zakończy się podziałem punktów błysk geniuszu Cahilla i 2:1 dla HSV! Dziękuje przemoskowi123 za grę fair, życząc powodzenia dalej.

- brak
- brak

- brak

Tim Cahill, błysk geniuszu daje 3 pkt HSV.

Tobinho
10 kolejka
TobinhoTimak

Zeballos
samobójcza

Dziwny mecz rozegrali moi piłkarze z Bayerem Leverkusen. Newcastle było faworytem tego spotkania jednak punkty poleciały do Niemiec.

- Schurrle(Bayer)
- brak

- brak

Cały Bayer

Tobinho
[b8 kolejka[/b]
TobinhoKubbas

Nilmar
Del Piero
G. Rossi
Borja Valero

Bardzo szybki mecz i piękny dla oka. Piłkarze z Anglii jak i z Hiszpanii popisywali się cudwnymi sztuczkami technicznymi. Wygrał lepszy.

- brak
- brak

- lekka Nilmar(Villarreal)

cały Villarreal:) zasłużyłsmile.gif

Tobinho
6 kolejka
TobinhoNalep

Pizzaro
Pizzaro
Honda
Pizzaro
Ramsey

Mecz grany na raty. Screena mam jak nalep wygrał II połowę meczu 2-0. W pierwszej połowie było 2-1. Mecz układał się pomyślnie od samego początku do 35 minuty. Póżniej 2 stracone głupio bramki. Pięknym Golem kontaktowym popisał się Honda. Wydawałoby się, że sytuacja bedzie jak najbardziej otwarta, jednak po przerwie piłkarze Nalepa dobili mnie dwoma trafieniami. Gratuluje zwyciezcy.

- brak
- brak

- lekka Gouffran(Bordeaux)

zdecydowanie Pizzaro. Strzelec 3 bramek chociaż był bez formy. Gratuluje

Tomek93
6 kolejka
Tomek93Kubbas

Nilmar

Kubbas jest odemnie lepszym graczem i tutaj inny wynik niż czysta 2 byłby sporym zaskoczeniem. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

-
-

-

Nilmar - strzelec zwycięskiej bramki

Nalep
8. kolejka
NalepGrigorian

G. Dos Santos
Welbeck
Pizarro
Gouffran
Gouffran

Wynik nie odzwierciedla tego, co działo się na boisku. Ogólnie był to mecz na remis, ale to gospodarze mieli lepiej ustawione celowniki. Mimo wszystko mecz był bardzo płynny i mógł się podobać. Akcja za akcję, strzał za strzał. Mnóstwo akcji, które były składne. Już na samym początku Meksykanin Dos Santos po zagraniu od Claudio Pizarro wyszedł sam na sam z bramkarzem Blackburn i wyprowadził Bordo na prowadzenie. Niecały kwadrans później wyrównał Danny Welbeck, który strzelił ładną bramkę głową po stałym fragmencie gry. Kolejny kwadrans później i najskuteczniejszy zawodnik francuskiej drużyny Claudio Pizarro, umieścił piłkę w siatce. Ta bramka była równie ładna, co ta strzelona przez Welbecka. Tuż przed przerwą, w doliczonym czasie gry Yoan Gouffran podwyższył na 3-1. Z takim wynikiem obie drużyny zeszły do szatni. A po przerwie tempo meczu było jeszcze szybsze niż w pierwszej odsłonie. W 53. minucie Gouffran zdobył swoją drugą bramkę w tym spotkaniu. Wynik już do końca meczu nie uległ zmianie. Goście mieli klarowne sytuacje, ale Carrasso nie puścił kolejnych bramek. Szkoda mi Grigoriana, bo zasłużył na remis, a przegrał i to dosyć wysoko. Jednak taki jest PES. Raz jest się na górze, a raz na dole. Dzięki za mecz i do rewanżu.

- Brak
- Brak

- Brak

Giovani Dos Santos - Motor napędowy gospodarzy.
zibii75
7. kolejka
zibii75Tobinho

Iaquinta
Del Piero

Mecz na remis i właśnie takim wynikiem się kończy czyli 1:1.
2 gol to hyiden, dzięki za mecz i powo dalej.

-Brak
-Brak

- Danny Simpson

sylwek12b
9 kolejka
Sylwek12bTobinho

Bellamy

Bardzo wyrownane spotkanie. Gospodarze musieli kombinowac z ustawieniem ataku (zle formy najlepszych graczy w ofensywnej formacji). Na szczęście linia obrony byla w wysmienitej formie i nie dopuszczala rywali do strzalow na bramke Howarda. Zadowolonym moge byc tylko z wyniku.

-
-

-

Bellamy - to on posłał piłkę dającą gospodarzom upragnione zwycięstwo.

chelsonik
10 kolejka
Chelsoniksylwek12bb

Ribeiro

Miccoli

Nudny mecz. W pierwszej połowie atakowały obie ekipy, ale zwycięsko do szatni schodziła Borussia. W doliczonym czasie pierwszej połowy rzut karny miało Glasgow, lecz kapitalną interwencją popisał się Gomes. Druga połowa to również ataki obu ekip i kapitalne interwencje Gomesa. Gdy BVB już pomyślało o pierwszym w tym sezonie zwycięstwie Rangersi strzelili gola w doliczonym czasie i BVB pluło sobie w brodę, bo zremisowało mecz. Powodzenia dalej i dzięki za mecz.

- brak
- Hummels

-brak

Gomes - za kapitalne interwencje smile.gif

Grigorian
10 kolejka
GrigorianKubbas

Mizuno
Nilmar
Nilmar
Nilmar

Mandżukić
Renato Abreu
Welbeck
samobójcza

Camunas

Ach cóż to był za meczyk. Jak narazie najlepszy pod względem dramaturgii w mojej "karierze". Goście bardzo szybko strzelili 4 bramki i wydawało się, że łatwo wygrają to spotkanie. Jednak piłkarze Blackburn się nie poddali i jeszcze przed przerwą strzelili pierwsza bramkę. Druga połowa była bardzo wyrównana i w samej koncówce gospodarze strzelili trzy bramki doprowadzając do remisu. Piłkarze "Żółtej łodzi podwodnej" zdołali jednak przeprowadzić akcję kończącą i strzalając bramkę dosłownie w ostatnich sekundach zapewnili sobie trzy punkty. Gratulacje.

- Kiko
-

- brak

Nilmar - w meczu, którym padło 9 bramek to on strzelił ich najwięcej, a na dodatek jego drużyna wygrała dlatego zasłużył na to miano.

Tomek93
8 kolejka
Tomek93T-Mac

Owen
Sernas
Itamar
Itamar
Rodallega

Rywal gre z kontry opanował do perfekcji, każda moja próba rozbicia defensywy przeciwnika paliła na panewce. Brakowało ostatniego podania. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

-
-

-

Rybson
6 kolejka
RybsonZibi

Maxi Lopez

Miller
omotoyossi
omotoyossi

Cięzki mecz przyszło mi stoczyć z dobrze dysponowanym rywalem, któremu tego dnia najwyraźniej grało się lekko, dobra dyspozycja napastnikó Bragi wystarczyła na spokojne zwycięstwo. graty dzieki za mecz.

- brak
- brak

- brak

omotoyossi

Aktualka kartek.
sylwek12b
7 kolejka
Sylwek12bTomek93

Helmes
Guerron
Scott Brown
Scott Brown
Obinna
Aloneftis
Swojak Distina

Dobre spotkanie, kazda połowka miała inny przebieg, była diametralnie inna. Rywal wygrał zasłuzenie grając otwarty i radosny futbol

- Hauger
-

-
Miccoli (lekka)
Veron (lekka

Cała ekipa Celtiku za drugą połowę spotkania

Nalep
10. kolejka
NalepGooFy

Black screen w przerwie, a więc tylko z drugiej połowy.

Gouffran
Agbonlahor
Palombo
Pablo Piatti

Szybko objąłem prowadzenie, ale potem GooFy mnie zdominował. Ograniczałem się do kontr. Po przerwie dostałem dwie bramki i byłem już totalnie podłamany. Jednak GooFy sprezentował mi piłkę sam na sam po błędzie jego obrońcy, a Piatti niezwykł marnować takich sytuacji strzelił bramkę. Dzięki za mecz. Powinieneś wygrać i szczerze Ci współczuję.

- Brak
- Brak

- Brak

Mój fart.

wĄskI
6 kolejka
waski90goofy

niestety brak...

Agbonlahor
Cleo
Cleo
Douglas Costa

Zaciety mecz, duzo ciekawych akcji. Jednak gracze Fulham nie potrafili strzelic w siatke rywali. Goscie natomiast trafiali na raty, ale dzieki temu odniesli zwyciestwo w meczu, gratuluje i powo dalej.

-brak
-brak

-brak

trudno okreslic (sleep.gif)

przemosekk
7 kolejka
Przemosek123wĄski

Yarmolenko
Yarmolenko
Dudu
Kravets
Kravets
Kravets
Kravets
Correa

Leandro Damiao
Frings
Dembele
Dembele

Fantastyczny mecz Dynama Kijów. Mecz grany w spokojnej atmosferze. Dzięki za mecz i powo dalej wĄski !

- Frings
- brak

- brak

Cała drużyna Dynama Kijów !

zibii75
10. kolejka
zibii75Galaktyczny

Wywaliło mnie z serwa w doliczonym czasie gry i nie stety nie mem fotek.

Iaquinta
Omotoyossi
Pendretti
Soldado
Wyrównane spotkanie, mecz zacięty od wyniku 2:0 dla Bragi do stanu końcowego 2:2. Trochę czuje niedosyt bo 3 oczka były realne, jednak znowu nie umie dowiesc spokojnie do konca meczu zadowalającego mnie wyniku. Dzięki za mecz i powo dalej.

W jednej akcji trochę poniosło kolege i dostałóem kose od tyłu
http://www.youtube.com/watch?v=in9PAzbwSSY...e=youtube_gdata

- Miguel
- Brak

- Brak

Oba zespoły

wĄskI
8 kolejka
waski90siero94

Leandro Damiao
Dembele
Bryan Ruiz

Coleman
Tore

Kolejne spotkanie w Londynie i upragnione zwyciestwo gospodarzy. Mecz wyrownany z przewaga gosci z Niemiec, ale to angielska druzyna okazala sie bardziej skuteczna. Dzieki i powodzenia dalej.

-brak
-brak

-brak

Czyscil srodek pola

przemosekk
9 kolejka
Przemosek123cichy21

Kerzhakov

Fantastyczny mecz Dynama Kijów cały czas był w przewadze ale niestety jeden blad obrony Kijowa i porazka glupia. Mecz grany w spokojnej atmosferze. Dzięki za mecz i powo dalej cich21 !

- Maresca
- brak

- brak

Cała drużyna Dynama Kijów ! - za ciągłe ataki do bramki Malagi, ale cóz jak to bywa w polskiej piłce pilka jest jedna a bramki są dwie.

Galaktyczny
Kolejka 7

Galaktycznycichy21

Edinho
Jonas
Edinho

Dzisiejszego wieczoru na Estadio Mestalla zawitała drużyna z Malagii. Od początku spotkania przyjezdni postawili trudne warunki Valencii strzelając gola w 15 minucie spotkania. Goście po zdobyciu gola dalej przeważali i atakowali bramkę Guaity , który dziś był gorzej dyspononowany. W 37 minucie kibiców gospodarzy ucieszył Jonas. Zwycięstwo Maladze zapewnił Edinho , który zdobył tym samym swojego drugiego gola w tym meczu. Malaga wywozi cenne trzy punkty i jest zasłużonym zwycięzcą.

-Toulalan
- Brak

------------------------------------
STRZELCY
------------------------------------

cichy21
6. kolejka
Cichy21Grigorian

Duda
Alex
Carlos Fierro
Welbeck
Rondon
Toulalan

Pierwsza połowa należała do gospododarzy, którzy mogli zapewnić sobie zwycięstwo już do przerwy, jednak Maladze udało się strzelić jedynie jedną bramkę. W drugiej części spotkania obudzili się goście i w 15 minut odwrócili losy spotkania. Malaga do końca walczyła o chociaż jeden punkt i udało się strzelić w ostatniej akcji meczu. Szczęśliwcem okazał się Toulalan, który wpakował piłkę do pustej bramki, uciszając tym samym kibiców z Blackburn.

-
-

-

Danny Welbeck-robił najwieksze zamieszanie pod bramką Malagi.

10. kolejka
Cichy21Siero94

Welliton
Welliton

Toulalan
Cahill
Cazorla
Welliton

Wyrównany mecz. Welliton robił przewagę w tym meczu i Hamburger głównie dzięki niemu wywiózł 3 punkty z Hiszpani.

-
-

-

aktualka kartek.
cichy21
8. kolejka
Cichy21Goofy

Edinho
Cleo
Douglas Costa
Cleo
Cazorla
Cleo

Mecz bardzo atrakcyjny. Obie ekipy grały otwarty futbol. Padło ponad 30 strzałów. Wygrali lepsi i skuteczniejsi.

-
-

-

Cleo - Strzelec hattricka.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.