Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/2 Pucharu Ligi IO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Puchar Ligi IO
Milerinho
Czas na rozegranie do środy 6 marca !!

Tą rundę gramy już na nowym patchu v.2.

Gramy mecz i rewanż. W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeździe nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.

Ustawienia meczowe takie jak w lidze. Regulamin również.

Pary 1\2 Pucharu Ligi IO

Boby1908 - gapa 2-4 2-2
ufo1987 - Mani3k 2-2 3-4
gapa

1 mecz
gapa boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Lucarelli
Lucarelli
Cavani
Cavani

Opis:Przewaga graczy Napoli ktorzy zasłuzenie wygrali ten mecz.

Zawodnik meczu:Lucarelli

2 mecz
gapa boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Lucarelli
Lucarelli
u szanownego pana nie wiem bo sie raczyl rozlaczyc

Opis:Mecz na remis no i byl remis choc napoli troche bardziej cisnelo.

I TERAZ DRUGA SPRAWA GRACZ BOBY TWIERDZI ZE MOJE PODCINKI W POLE KARNE TO GRA LAMERSKA I ZE ROBIE TO CIAGLE, ALE JAK SIE MA PARTNERA WYSTAWIONEGO TO CHYBA NIE WALIC Z ZEROWEGO KONTA TYLKO LEPIEJ WRZUCIC. Z RESZTA ROBI TO WIEKSZASC GRACZY I NIKT SIE NIE PRUJE. I JESZCZE NA DODATEK Z TAKIEJ PILKI NIE STRZELILEM MU ZADNEJ BRAMKI A ON W KONCOWCE MECZ NAPISAL NARQA I ROZLACZYL . to jest brak szacunku do innego gracza panie boby

Boby1908
CYTAT(gapa @ Mar 31 2011, 22:00) *

1 mecz
gapa boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Lucarelli
Lucarelli
Cavani
Cavani

Opis:Przewaga graczy Napoli ktorzy zasłuzenie wygrali ten mecz.

2 mecz
gapa boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Lucarelli
Lucarelli
u szanownego pana nie wiem bo sie raczyl rozlaczyc

Opis:Mecz na remis no i byl remis choc napoli troche bardziej cisnelo.

I TERAZ DRUGA SPRAWA GRACZ BOBY TWIERDZI ZE MOJE PODCINKI W POLE KARNE TO GRA LAMERSKA I ZE ROBIE TO CIAGLE, ALE JAK SIE MA PARTNERA WYSTAWIONEGO TO CHYBA NIE WALIC Z ZEROWEGO KONTA TYLKO LEPIEJ WRZUCIC. Z RESZTA ROBI TO WIEKSZASC GRACZY I NIKT SIE NIE PRUJE. I JESZCZE NA DODATEK Z TAKIEJ PILKI NIE STRZELILEM MU ZADNEJ BRAMKI A ON W KONCOWCE MECZ NAPISAL NARQA I ROZLACZYL . to jest brak szacunku do innego gracza panie boby

tak jak ci napisałem.Nie rozpierdalaj mi serca swą grą. 1 mecz i połowa drugiego to prawym lub lewym napastnikiem do linii końcowej i podcinka w pole karne.Żygać się chcę Narq.
gapa
aha. to kiedy jaa te bramki strzelilem skoro caly mecz a z takiej akcji ani jedniusiej bramki ci nie strzelilem

edit: a ty tylko podanie to djibrila cisse i przebijanie sie przez obrone i to twoja finezyja gra tongue.gif zaprzeczysz ?

no i jeszcze jeden edit bo nie wytrzymam: Chyba moje wrzutki sa efektowniejsze od twojego podania do cisse i obrocenia sie do bramki i bomba, przy takiej wrzutce u mnie Lucarelli probuje szczupakiem strzelac, czasem nawet przewrotka jak w meczu z toba tongue.gif
Milerinho
Nie jest to miejsce na off top !

Druga para tez juz moze grac.
ufo19

1/2 finału
ufo1987 Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Lacazette
Briand
Gomis
Nilmar
Rossi
Rossi
Rossi

Opis:
Niestety zabrakło jedynie szczęścia bo wydaje mi się że NIECO lepiej zagrali Francuzi, któryz gonilili wyniki z 0-3, na 3-3. Pomimo porażki jestem bardzo zadowolony z postawy mojej ekipy.

Zawodnik meczu:
Rosi - strzelec hat-tricku dla gości.

Mani3k

1 mecz
Mani3k ufo1987
Screeny:

Strzelcy:
Ederson
Gomis
Nilmar
Rossi

Opis:
Mecz był bardzo szybki i zacięty. Jeśli chodzi o prowadzenie gry statystyki były mniej więcej po równo, ale to goście stworzyli sobie multum świetnych okazji, ale na moje szczęście ze skutecznością byli na bakier. Mogą mówić o sporym pechu. Ja wykorzystałem praktycznie to co miałem klarownego, obie moje bramki padły w ostatnich minutach w każdej z połów.
Dzięki za mecz, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na to miano.

Awans:
Mani3k
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.