Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6 11.03- 20.03, kolejki 20-23
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6
lukasz44
Kolejka 20
piwlak - Borozdw
dj_adriano - Tsu
Edek - Mani3k
stalowka - Czubinho
ufo1987 - Ferat
WKSRKS - lukasz44
Mlody08 - Prince

Kolejka 21
snajper1929 - piwlak
Tsu - Edek
Mani3k - ufo1987
Czubinho - WKSRKS
Ferat - Nalep
lukasz44 - Mlody08

Kolejka 22
dj_adriano - snajper1929
stalowka - Borozdw
ufo1987 - Tsu
Nalep - Mani3k
Mlody08 - Czubinho
Prince - Ferat

Kolejka 23
dj_adriano - Edek
piwlak - stalowka
Borozdw - WKSRKS
Tsu - Nalep
Mani3k - Prince
Ferat - lukasz44

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
Matis08

20 kolejka

Młody08 Prince

Screeny:

Strzelcy:
Derdiyok
Ballack
Ballack
Ballack
Hugo Almeida

Opis:
Jeszcze w szatni przeszedłem załamanie nerwowe. Jedyni napastnicy, Derdiyok i Kiessling szare formy, słaby Jorgensen-niebieska. Jednak z przymusu, pierwsza dwójka wyszła na to spotkanie. I to był dobry pomysł, Derdiyok uderza potężnie z okolic 25 metra i zdobywa bramkę! Jednak z minuty na minutę grali coraz gorzej, przegrywali każdą walkę siłową czy szybkościową. Za ich miejsce weszli Ballack i Vidal. I to dzięki temu pierwszemu Bayer wraca do domu z 3 pkt. Jego dwie potężne bomby i dobitka główką zapewniły zwycięstwo. Rywal wymagający, jednak zawiodła skuteczność.
Dzięki i do następnego smile.gif

Zawodnik meczu: Ballack

Gdy nie było nikogo odpowiedzialnego za strzelanie bramek, ciężar gry wziął na siebie. Zdobywca hat-tricka

ufo19

22 kolejka
ufo1987 Tsu
Screeny:
Niestety black screen...

Strzelcy:
Gomis
Kerzhakov
Semak

Opis:
Bramki dla Zenitu po fatalnych błędach w obronie Lyonu. Mecz ogólnie bardzo chaotyczny z obu stron, więcej szczęścia dopisało przeciwnikowi i to on zgrania całą pulę. Mi pozostało skupić się na pucharze bo w lidze już o nic większego nie powalczę.

Zawodnik meczu:
Nikt szczególnie się nie wyróżnił.

Mani3k

21 kolejka
Mani3k ufo1987
Screeny:

Strzelcy:
Gomis
Nilmar
Nilmar
Gomis
Nilmar

Opis:
Bardzo trudny mecz zważywszy na to, że rywal w kadrze ma takiego gracza jak Bafétimbi Gomis, który w akcji z niczego strzela sobie bramki 'od tak'. tongue.gif
Sam mecz był niezwykle wyrównany, mięliśmy sporo walki i świetnych akcji.
Moje 3 gole padły po dograniu na wolne pole do Nilmara, który o dziwo dzisiejszego dnia miał dobrze ustawiony celownik.
Rywal zdobył 2 bramki po 2 rzutach rożnych, piłka centrowana na głowę wspomnianego Gomis'a, który bez żadnego wysiłku, stojąc w miejscu, strzałem głową pakuje futbolówkę do siatki... dwukrotnie.
Dzięki za grę, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Nilmar - hattrick, co rzadko mu się zdarza.

23 kolejka
Mani3k Prince
Screeny:

Strzelcy:
Rossi
Rossi
Senna
Hugo Almeida

Opis:
Udany rewanż za wysoką porażkę w I rundzie.
I połowa całkowicie pod dyktando graczy Villarreal, którzy stworzyli sobie sporo dogodnych sytuacji, z których udało się wykorzystać 'tylko' dwie.
W 51' II połowy plac gry musiał opuścić jeden z graczy Besiktasu za faul w polu karnym (czerwona kartka), samego karnego na gola pewnym strzałem zamienił Senna.
Na tablicy mieliśmy wynik 3:0 dla gospodarzy.
W kolejnych minutach meczu do głosu zaczęli dochodzić gracze gości, mimo iż grali w 10 przeciwko 11 stworzyli sobie kilka dogodnych okazji na zdobycie bramki. Udało się im jednak zdobyć tylko gola honorowego w 88', którego autorem był Hugo Almeida. Końcowy gwizdek sędziego i gracze Żółtej łodzi podwodnej mogą dopisać sobie kolejne 3 pkt.
Dzięki za grę, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Brak
Matis08

22 kolejka

Młody08 Czubinho

Screeny:

Strzelcy:
Derdiyok
Derdiyok
Derdiyok
Derdiyok
Kiessling
Luis Fabiano
Romaric

Opis:
Żądni rewanżu gospodarze za mecze pucharowe, od początku spotkania przeszli do ofensywy. Groźniej atakowali od przeciwnika, byli ekipą lepszą i skuteczniejszą. Komplet punktów ponownie należy do Leverkusen.

Dzięki

Zawodnik meczu: Derdiyok

Strzelił 4 bramki dla Bayeru. Nic więcej nie potrzeba dodawać.

dj_adriano

22 kolejka
dj_adriano snajper
Screeny:

Strzelcy:
M. Petrov
Kevin Davies
Falcao
Falcao
Belluschi
Belluschi

Opis:
to było znów dobre spotkanie w wykonaniu mojej drużyny w starciu z ekipą Porto.. tym razem jednak to goście wzięli rewanż za porażke w pucharze ligi i wygrali 2-4 choć wcale nie pokazali nadzwyczajnego futbolu. Kto wie jak by się potoczyło spotkanie gdy by nie kontrowersyjny rzut karny i czerwona kartka dla mojego bramkarza przy stanie 2-3. Mimo osłabienia Bolton wcale nie odstawał i stwarzał sobie okazje,ale Porto było w tym meczu na tyle skuteczne aby wywieźć 3 pkt..
dzięki za mecz,pozdrawiam.. happy.gif

Zawodnik meczu:
Helton - bo chyba właśnie goalkeepera gości można uznać za bohatera spotkania ponieważ kilka razy ratował swoj zespół z opałów..

Nalep

22. kolejka
Nalep Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Schindler
Pizarro
Pizarro
Pizarro
Cani
Santi Cazorla

Opis:
Wyrównany mecz.Na samym początku przeważali gospodarze i udokumentowali to zdobyciem bramki.Głównym "katem" hiszpańskiego zespołu okazał się Claudio Pizarro, który zdobył hattricka.W drugiej połowie zaatakowali goście i praktycznie nie schodzili z połowy Werderu.Piłkarzom ze stadionu Weserstadion dopisało szczęście, ale ponoć ono sprzyja lepszym smile.gif Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Tsu

23 kolejka
Tsu Nalep
Screeny:

Strzelcy:
Boukharov
Pizarro
Marin
Boukharov
Arnautovic
Pizarro

Opis:
Bardzo dobre spotkanie z obu stron.Gospodarze zaskoczyli od pierwszych minut mocnym presingiem i ofensywna gra na dominacje.Goscie poczatkowo tylko sie przygladali i szukali szans w kontrataku co bylo ich strategia na caly mecz.W 15 minucie pada gol na 1:0 i wydawalo sie ze wszystko potoczy sie po mojej mysli ale od tego momentu decyduja juz czynniki pesa czyli dobra gra bramkarza gosci i wysoka skutecznosc w kontrach ktorych bylo sporo co przy moich 3 obroncach nie bylo zaskoczeniem.Podsumowujac dobre spotkanie z obu stron i bardzo dobre warunki do gry nie czulo sie roznicy czy gra sie na swoim hoscie czy goscia.Natomiast wynik moglby byc zdecydowanie inny bo na porazke nie zasluzylem:)
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:

prince

22 kolejka
Prince Ferat
Screeny:

Strzelcy:

Agbonlahor
Agbonlahor
Delfouneso
Quaresma
Quaresma

Opis:
Five server dwa dni temu miał kaprysy, przez co mieliśmy spore kłopoty z nawiązaniem połączenia i trzeba było dogrywać pozostałe 65 minut spotkania w innym terminie. Gdyby nie to, myślę, że Agbonlahor zdemolowałby drużynę Besiktasu (dwie bramki do momentu rozłączenia - screenów brak niestety), a tak skończyło się 2:3 dla przyjezdnych. (gole Heskeya i Piresa ze screena trafione już w "towarzyskim" czasie gry)

Zawodnik meczu:

Agbonlahor
dj_adriano

20 kolejka
dj_adriano Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Semak
Sturridge
R.Blake

Opis:
bardzo dobre spotkanie w wykonaniu drużyny Boltonu,od samego początku widać było,że wyszli mocno zmotywowani na boisko,wysoki pressing już na połowie rywala powodował,że goście zupełnie nie mogli się odnaleźć w grze, Bolton stwarzał sobie soje sytuacje,ale zawodziła skutecznośc nie po raz pierwszy już w tym sezonie i to dlatego to gracze Zenita schodzili na przerwe prowadząc 1-0 po jednej z nielicznych kontr.. w drugiej połowie obraz gry niespodziewanie się nie zmienił gdyż to wyspiarze wciąż atakowali ,a Zenit próbował się odgryzać szukając swoich szans w kontrach ,które jednak większych efektów nie przynosiły bo dobrze dysponowana w tym dniu była formacja defensywna "Kłusaków" . I to oni właśnie dopieli swego ,ich niezła gra została nagrodzona dwoma golami w bardzo krótkim odstępie czasowym.. do końca wynik się już nie zmienił mimo ,że rosjanie przycisnęli mocno w ostatnich kilku minutach,ale w efekcie zasłużona wygrana zespołu angielskiego..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Robbie Blake - dobra partia tego środkowego ofensywnego pomocnika..

Edek

20 kolejka
Edek Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Guerrero
Trochowski
Van Nistelrooy
Rossi
Nilmar
Nilmar

Opis:
W pierwszej połowie zdecydowana przewaga gospodarzy i prowadzenie 2-0. W drugiej po black screenie i zmianach personalnych HSV zupełnie nie radzi sobie w obronie.
Hiszpanie wykorzystali to doskonale grając o wiele lepiej niż w pierwszej połowie i doprowadzając do remisu. Dzięki za grę i powodzenia.

Zawodnik meczu:
Nilmar - strzelił 2 gole
Tsu

21 kolejka
Tsu Edek
Screeny:

Strzelcy:
Zyryanov
Van Nistelrooy
Van Nistelrooy
Van Nistelrooy

Opis:
Dobry poczatek gospodarzy ktorzy juz w 1 minucie prowadza 1:0 jednak znowu okazuje sie ze dobry poczatek to nie wszystko i goscie za sprawa fenomalnego Van Nistelrooya ostatecznie wygrywaja mecz.
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:

lukasz44

21 kolejka
lukasz44 mLody08

Screeny:

Strzelcy:
Derdiyok
Kiessling
Kiessling
Kiessling
Barnetta

Opis:
Pierwsza bramka sprezentowana przeze mnie w tak piękny sposób że odechciało mi się już grać tego meczu w 2 minucie... Przy stanie 0-3 odpuściłem bo to już i tak nie miało sensu, zabrakło waleczności i szczęścia.

Zawodnik meczu:

Kiessling
Wrzutka ze skrzydła na jego głowę i możę wpadnie może nie- ten obrazek bardzo często oglądaliśmy w tym meczu...

WKS

20 kolejka
WKSRKS Łukasz44
Screeny:

Strzelcy:

Błaszczykowski
Barrios
Barrios
Barrios
Nuri Sahin
Charisteas
Charisteas
Farfan
Samobój(obroncy BVB)

Opis:

Cóz ,mecz na remis , obie druzyny zagrały koncertowo , jednak o tą bramke lepsi Dortumndczycy chodz Schalke również mogło wyjść z tego pojedynku zwycięstko co nie podlega najmniejszej dyskusjii smile.gif. Dziekuje .
Zawodnik meczu:

stalowka84

20 kolejka
Stalówka Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Marchionni
Jovetic
Mutu
Mutu
Gilardino

Opis:
Bardzo dobre zawody w wykonaniu gospodarzy. Goście za wiele w tym spotkaniu nie mogli zdziałać ale mogli się pokosić o honorowe trafienie jednak brakowało im szczęścia.

Zawodnik meczu:
Adrian Mutu- wrócił i nie zawodzi.
dj_adriano

23 kolejka
dj_adriano Edek
Screeny:

Strzelcy:
Elmander
Trochowski
Trochowski
Petric
Guerrero

Opis:
ten mecz to jakaś totalna bzdura,owszem przegrałem kilka meczy już w tym sezonie,ale albo na to zasługiwałem albo brakło szczęścia,ale tym razem brak mi słów.. dobrze rozpoczęła to spotkanie moja drużyna próbując atakować rywala,który jednak dobrze się bronił i tak przez całą połowe ,jednak goście wyprowadzili tą jedną kontre gdzie lewą flanką piopędził trochowski i umieścił piłkę w siatce.. w drugiej połowie gra się nie zmieniła, to bolton prowadził grę,a goście z hamburga wyczekiwali tylko na swoją okazje,a moim graczom brakowało tego ostateniego podania,bądź troche szczęścia do tego by piłka wpadła do bramki. na 10 min przed końcem gdy żaden sposób nie przynosił efektów musiałem zaryzykować i odkryć się by próbować szukać tej wyrównującej bramki,ale oczywiście tak jak przez całe spotkanie biłę głową w mur,a goście jak gdyby nic wyprowadzili sobie 3 kontry na dwóch osamotnionych obrońców i skończyło się jak widać.. honorowym trafieniem odpowiedział tylko elmander,ale to na nic się dziś zdało..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Piotr Trochowski a znim hasło przewodnie meczu, "jak trwoga to do Trochowskiego"

ufo19

20 kolejka

ufo Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Briand
Gomis
Gomis
Gomis
Gomis
Agbonlahor
Agbonlahor
Agbonlahor
D. Bent
Delfouneso

Opis:
Mecz toczony w bardzo szybkim tempie gdzie otworzył się worek z bramkami po bardzo ciekawych akcjach z obu stron, jednakże niejednokrotnie w zdobyciu bramki pomagali bramkarze rywali, czyniąc spore błędy.

Zawodnik meczu:
Myślę że obie ekipy stoczył bardzo ładny i zacięty bój nie licząc bramkarzy.
czubinho

21. kolejka
Czubinho WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Luis Fabiano
Zidan

Opis:
Mecz w nieprzyjemnej atmosferze, ale to już normalne w meczach miedzy tymi graczami. Dużo fauli. Więcej sytuacji w 1 połowie miała Sevilla lecz to 18minut przed końcem szczęśliwa bramkę zdobył Zidan. Punkt uratował Fabiano. Mecz był toczony w lagach; gdy napisałem wks ze sa lagi to napisal "co ci na to poradzę", no cóż. Nie ma co się więcej rozpisywać. Obyśmy się więcej nie spotkali w lidze.

Zawodnik meczu:Raczej nie ma

Matis08
Jak masz lagi, a przeciwnik to zlewa to wyjdź z gry smile.gif
Zagracie innym razem, może akurat nie będzie problemów na łączach.
WKS
Nie było propozycjii żeby to przerwać i rozegrać kiedy indziej więc ja cudotwórcą nie jestem (wszystko miałem powyłączane) . Co do spotkan w lidze to niestety ale jeszcze sie bedziemy musieli przemeczyc sad.gif przynajmniej przez następny sezon

Przepraszam za OT smile.gif
snajper1929

21 kolejka
snajper piwlak
Screeny:

Strzelcy:
Walter
Walter
J.Rodriguez
J.Rodriguez
Mariano
Gignac
Gignac
Andre Ayew
Brandao
Opis:
Mecz na remis jednak wygrał zespół skuteczniejszy

Zawodnik meczu:
Oba zespoły stworzyły dobre widowisko
Ferat

21 kolejka
Ferat Nalep
Screeny:

Strzelcy:
Pizarro
D. Bent
Marin
D. Bent
Pizarro
Hunt
Pizarro
A. Young
S. Petrov
D. Bent
Pizarro

Opis:
Tragiczna forma Anglików i oddala się pudło:) Sam mecz mozna skwitować Engelowskim, futbol na tak..

Zawodnik meczu:
Claudio Pizarro - strzelec 4 bramek..

piwlak

20 kolejka
piwlak Borozdw
Screeny:

Strzelcy:
Lichtsteiner
Zarate
Rocchi
Hernanes

Opis:
Zdecydowana przewaga i całkowicie zasłużona wygrana Włochów

Zawodnik meczu:
Cała drużyna Lazio zasłużyła na to wyróżnienie

borozdw

23 kolejka
Boro WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Rocchi
Rocchi
Zarate
Shinji Kagawa

Opis:
Zacięty mecz, mnóstwo walki w środku pola. Tego dnia zespół Lazio grał świetny football i odniósł ważne zwycięstwo.

Zawodnik meczu:
Rocchi - świetna gra w ataku, zdobywca 2 bramek.

Ferat

23 kolejka
Ferat Lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Huntelaar
Agbonlahor
D. Bent
A. Young
Agbonlahor

Opis:
Wszystko rozstrzygnęło się w drugiej połowie meczu, w pierwszej nikomu nie udało się pokonać bramkarza..

Zawodnik meczu:
Gabby Agbonlahor - mała kuna..
piwlak

23 kolejka
piwlak stalowka
Screeny:
Brak screenów, mecz przerwany w 65 minucie przy stanie 1-0 dla mnie, ostatnie 35 minut dograne- bez bramek

Strzelcy:
Gignac

Opis:
Cóż pierwsza połowa to zdecydowana przewaga Marsylii, co zaowocowało 1 bramką, 2 połowa natomiast należała do Włochów. Jednak dobra gra w obronie pozwoliła dowieść to skromne zwycięstwo do końca

Zawodnik meczu:
Strzelec Bramki- Gignac
stalowka84

22 kolejka
Stalówka Borozdw
Screeny:

Strzelcy:

Cerci

Opis:
Spotkanie które powinno się zakończyć wynikiem remisowym, padło łupem gospodarzy. Trzeba natomiast przyznać iż ta bramka w cale im się nie należała jednak w jednej z ostatnich akcji meczu Cerci zapewnił swojej ekipie 3 pkt.
Dzięki i powodzenia.

Zawodnik meczu:
Cerci- za jedyną bramkę w tym spotkaniu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.