Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PESEdit.com 2010 Patch 2.3 PROBLEM
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
foccuss
Zainstalowalem powyzszy patch wczoraj wieczorem. nie mialem wczesniej zainstalowanych zadnych innych tylko oficjalny update Konami. Mam teraz chyba z 10 reprezentacji Austrii, druzyny w wiekszosci nie maja podpisanych nazw wlasnych.. Zawodnicy tez sa z kosmosu.. Dla przykladu w Bayernie mam tylko Player 1 Player 22 itd.. co zrobic? odinstalowalem PES'a i zainstalowalem na nowo usunawszy wszystkie foldery w systemie.. Po ponownym zainstalowaniu patcha problem jest ten sam.. Pomozcie..
foccuss
czyli nikt mi nie pomoze ..
luki431
To usuń update konami,niektóre patche nie działają z łatkami konami.Wówczas zainstaluj na nowo pesa + patcha.Powinno pomóc.
foccuss
sciagnalem 3.3 czyli najnowszy zrobilem tak jak mowil kolega wczesniej i pomoglo ; ) wielkie dzieki : D
luki431
Nie ma za co:) Sam to przerabiałem tej jesieni.
damianshm
zainsatolwałem patcha 2.3 i wszystko jest okey, ale gdy chcę wczytać wczesniej zapisaną gre master league, to pes wyłącza się i wyświetla się komunikat "w aplikacji wystąpił wyjątek nieznany wyjątek programowy (0xe06d7363) pod adresem 0x7c812a7b.
wie ktoś co to może znaczyć? i co należy zrobić?;> bo bez master league ta gra traci sens;P;P
Kapitanos
Mam podobny problem, gdy chcę odpalić save'a w Master League wyskakuje mi taki błąd:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.