Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiony
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Capri
Witam, mam do Was ogromna prośbe...mianowicie przy wyborze strojow nacisnałem F1 i zmienilem sobie stadion, pilke itp Co mam zrobic zeby kazda druzyna grala na swoim stadionie podczas kariery lub jakims turnieju a nie na tym ktorego wybralem. Nie ma sensu szukac za kazdym meczem stadionu dla gospodarza bo jest tego za duzo:) Z gory dziekuje, pozdrawiam.

PS

Patch PES6.5V4 jest super!!!:D
Kubbas
Musisz nacisnąć square.gif , czyli przycisk odpowiadający za wrzutkę, możliwe, że u ciebie jest to circle.gif
Capri
Mam rozumiec ze podczas wybieraniu strojow nacisnać klawisz "wrzutke"...? pozdrawiam
Kubbas
Tak, nie łatwiej sprawdzić niż ponownie pytać?
tomky
1.Kubbas czy gra na automatycznie wybieranym stadionie gospodarza pojedynku jest równiez mozliwy w przypadku rozgrywki towarzyskiej?
2.Czy w wyborze ustawień (tym defaultowym) ma być w stadionach random?
3.Czy jesli w kitserverze jest wdrożona procedura opisana wyżej(random) to wybór jest spośród tych setek stadionów i piłek z kitservera czy spośród tych defaultowych?
Dzieki za odpowiedź
Kubbas
CYTAT(tomky @ Dec 9 2009, 10:41) *
1.Kubbas czy gra na automatycznie wybieranym stadionie gospodarza pojedynku jest równiez mozliwy w przypadku rozgrywki towarzyskiej?
2.Czy w wyborze ustawień (tym defaultowym) ma być w stadionach random?
3.Czy jesli w kitserverze jest wdrożona procedura opisana wyżej(random) to wybór jest spośród tych setek stadionów i piłek z kitservera czy spośród tych defaultowych?
Dzieki za odpowiedź

1. T
2. Nie ważne jak
3. Zawsze z KS
tomky
Dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.