Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje Dotyczące Walkowerów
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Letni Puchar IO
Orange_91
W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji z przeciwnikiem i ustawienia się na mecz pucharowy.

Forma powinna wyglądać następująco:

Mecz:
Powód:
michalind
Nie mogę skontaktować się z użytkownikiem Tomaszzz [grupa 3].
Sprawa wygląda tak, że od jakichś czterech dni piszę do niego codziennie, a jego po prostu nie ma. Wczoraj o 12:12 się pojawił, napisał do mnie, ale akurat wtedy mnie nie było. Gdy odpisałem po godzinie, nie uzyskałem już odpowiedzi.
Nie żebym konfidencił czy coś, ale wolę się ubezpieczyć ;-) Mam nadzieję, że jeszcze dziś się pojawi i rozegramy te mecze.
Kubbas
Czemu rozgrywki mojej grupy zostały zamknięte gdy mam jeszcze szansę na wyjście gdyż zostały mi 2 mecze do rozegrania?

Tak samo widzę zostało zamkniętych kilka grup, w których reszta graczy ma nadal szansę na wyjście.

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=15994&hl=
lukasz44
Bo był ustalony termin grania do 12 czy tam 13 wink.gif
Kubbas
O to ja nie wiedziałem kompletnie o tym, zobowiązuje się dzisiaj dograć te 2 mecze ;]
lukasz44
Ja tam nie wiem dokładnie pisz do O91 ale wątpie abyś już mógł, bo dziś ma być losowanie huh.gif
Milerinho
Gdybys przeczytal co Orange pisal w kazdej grupie widzialbys ze termin jest podany. Tak lukasz44 dzis losowanie jak tylko O91 się pojawi.
Niech zdecyduje O91 wg. zdania nie zmieni.

Orange_91
Termin był do 12.08.2009 i nie mam zamiaru go przedłużać, zważywszy na to, że nie było próśb o przedłużenie. Na przyszłość wystarczy tylko uważnie czytać i nie powinno być podobnych problemów. Po drugi w tym temacie jak jest napisane w pierwszym poście "zgłaszamy niemożność komunikacji z przeciwnikiem i ustawienia się na mecz pucharowy" a nie piszemy o czym chcemy. Od wszelkich spraw organizacyjnych jest PW, ale jeśli mam dostawać wiadomości zatytułowane "xxxxxxxxxxxxxx" a w treści link do tematu to można sobie odpuścić takie zgłoszenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.