..nie wiem co zrobić... wyłacza sie gra jak zaczynam mecz... co to może być ?
Anonymous
Apr 12 2005, 11:44
zainstalujjeszcze razgre
:wink:
Skorzystaj z wyszukiwarki na forum, a nie 150 takich samych tematòw zakładasz :x :!:
Anonymous
Apr 12 2005, 12:23
| QUOTE |
| ..nie wiem co zrobić... wyłacza sie gra jak zaczynam mecz... co to może być ? |
jak dla mnie to wyglada na to ze masz stara karte graficzna ktora sie wysypuje przy nowych pilkach
mialem to samo przy moim gf 440 mx, ale poradzilem sobie z programikiem 3d analyze. bleeee, juz 300 takich postow bylo :]
| QUOTE |
| QUOTE | | ..nie wiem co zrobić... wyłacza sie gra jak zaczynam mecz... co to może być ? |
jak dla mnie to wyglada na to ze masz stara karte graficzna ktora sie wysypuje przy nowych pilkach mialem to samo przy moim gf 440 mx, ale poradzilem sobie z programikiem 3d analyze. bleeee, juz 300 takich postow bylo :] |
/ to jak mam to zkonfigurować ?
| QUOTE |
| QUOTE | | QUOTE | | ..nie wiem co zrobić... wyłacza sie gra jak zaczynam mecz... co to może być ? |
jak dla mnie to wyglada na to ze masz stara karte graficzna ktora sie wysypuje przy nowych pilkach mialem to samo przy moim gf 440 mx, ale poradzilem sobie z programikiem 3d analyze. bleeee, juz 300 takich postow bylo :] | / to jak mam to zkonfigurować ? |
Napisali ci koledzy co musisz zrobić...."skorzystaj z wyszukiwarki" ; " już 300 takich postòw było" . szukaj a znajdziesz :twisted: nawet w pliku readme w patchu jest jakas konfiguracja 3D Anala
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.