Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze Robione Przez Skana
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Grafika
Kamiloxx
Witam! Nie wiem czy słyszeliście o takim rodzaju robienia twarzy. Jest on bardzo prosty smile.gif Może i twarze dziwnie wyglądają ale troche podobne do osobników wink.gif
Instalacja twarzy:
1.Kopiujemy nie koniecznie wszystkie twarze do C:\Documents and Settings\kamil\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
2.Odpalamy grę
3.Wchodzimy w edycję zawodnika którego chcemy twarz
4.Wchodzimy w zakładkę "Head"
5.Kiedy wejdziemy w zakładkę znów w zakładce face ustawiamy "Scan"
6.Dajemy load i szukamy twarzy,klikamy enter i tyle!

Garguła:
Link

Astiz Ventura:
Link

Oba facesy by me smile.gif
JuveR
O tym to chyba każdy wiedział tongue.gif Ale początkującym się pewnie przyda wink.gif
.::Diego::.
Ale twarze zrobione przez scana mogą wyglądac duuuuzo lepiej. Wystarczy zrobic dobrą teksture i pobawic sie kolorami w grze zeby jak najmniej widac było wtopione zdjecie...

Ja w ten sposób mam zrobioną całą reprezentacje... lecha, wisłe i wygląda to niezle. Poza tym nie trzeba sie godzinami bawic w oedicie.. wystarczy tekstura rolleyes.gif

to pierwsza z brzegu twarz:
http://img90.imageshack.us/my.php?image=beztytuurq8.jpg
Becky
Diego a mógłbyś zrobić paczke i wrzucić ,szczególnie reprezentacji ; ) Wiele osób skorzystało by zapewnie ; )
bartek71993
Diego prosze wrzuc te twarze sa swietne
artysta germanista
[quote name='Facemaker' date='Jan 5 2009, 17:36' post='266731']

1.Kopiujemy nie koniecznie wszystkie twarze do C:\Documents and Settings\kamil\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save

Tego punktu nie rozumiem. Co mam kopiować? a btw to próbowałem robić w ten sposób face do wersji 2008 ale nie wyszło mi to za dobrze, może poprubuje coś w najnowszym pesie tongue.gif
Becky
Noo tak kopijesz twarze zeskanowane do folderu save , nastepnie odpalasz gre ,wybierasz zawodnika i edytujesz mu twarz. Przez Scan.
qazwsx
CYTAT(19(M)50 @ Jan 30 2009, 14:43) *
Tego punktu nie rozumiem. Co mam kopiować? a btw to próbowałem robić w ten sposób face do wersji 2008 ale nie wyszło mi to za dobrze, może poprubuje coś w najnowszym pesie tongue.gif

Chodzi o to, że można skopiować (jest wskazane) ale nie trzeba tj. będzie działać nieskopiowane do folderu save
Przeczytaj sobie jeszcze raz ten punkt i powinieneś skumać o co chodziło autorowi. wink.gif

Prawidłowa wersja tego punktu powinna wyglądać tak:
1.Kopiujemy wszystkie twarze do C:\Documents and Settings\kamil\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save (Nie konieczne)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.